Bak Kalbime Benim Kararttılar İçini.. Doldurdular Nefreti Taa İlkokuldan Beri! Dayakla Başladı Bu Saçmasapan Yaşam.. Gözü Dönmüş Olana Vuruyor Şans Topu Paşam! Çıkarını Bekle Ama Gerçek Kal Deme.. Memurda Bekler Ama Ay Sonu Gelsin Diye! Noel Baba Bir Yalandır Aldırmayın Çocuklar.. Gerçekleri Değil Noel Babayı Kovun Evinizden! Elinizden Geleni Ardınıza Koymayın! 17 Ağustos 7.4 Unutmayın! Devleti Soyanlar İçin Sakın Siz Utanmayın! Bimini Microphne da Her Zaman Gerçekler Olmalı! Benim Sentez Kendini Bilmezlere Benzemez! Gerçekleri Duymayı Pek Çok Kişi İstemez..
Gökteki yolları yeryüzündekilerden daha iyi bilen yok mu. Karnımız teveccühe bu kadar tok mu. Ben açım açtım aç kalbimi al saç içine danelerini. Senin cürretine feryat gerek. Cesaret cehaletten kaynaklanır. Kedi merakı, insanı hırsı öldürür. Dünya senle kalsa sen onunla kalamazsın. Çıkmadan sen dünyadan çıkar sevgisi iç taraflarından. Dinle bak ne diyorum.
Eğer ki gönlün benimle olursa Yemen’de bile olsan yanımdasın. Eğer ki gönlün benimle değilse yanımda bile olsan uzaktasın. Fani olanı verki baki olanı alasın. Al kibir kibritini ateşle yak beni ve söv bana. Denize düşünce sarıl iblisin * yılanlarına. Benden selam söyle benden kalan hüsranlarına. Pudra sür tokatlarımdan haşlanan yanaklarına. #RapinKralıHerZamanSagopaKajmer
Ey rapin sebepsiz anlamı; damarlarımda gezinedur, şakaklarımda kan birikmiş. Ben bir cümlelik bir nokta değilim, şiirlerimle gömülecek adım, satırlarımda geçmişin tokat izleri. (Anlat!) Ve ellerimde kara kalem, kara gözüm seyirde, yollarımda yolunu gözlediğim bir yolcu. Mağlubum, Yaradan Allah'ım! Gençliğime mahcubum, oyuncak bir tabanca elime hâkim oldu, çok alıştım. Ben bugün de yaşıyorum, yarın da meçhulüm, bin yasak ve bin CEZA'yla ilelebet mi yaşıyorum? Bir bal olsam, damlasam, bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim ve var olan bin CEZAM...
Sen kalem ol bende kağıt yaz beni yarim yarim diye şarkı sözü var ya sanırım ben o yüzden kağıt olmayı seçtim kağıt olmazsa kalemin de anlamı silgininde
Kagidim ya. Gelen ciziyor giden ciziyor. Bazen yanlis ciziyorlar silmeye calisiyorlar ama iste izi kaliyor, sonra inceldigi yerden kopuyu deliniyor kagit.
En İyi Cevaplar