Tahminde bulunun tutturana çeyrek xper :(
Ha birde ekstra bir sorum var insanlar neden geceleri hep cinsellik sorusu sorar ?
Ha birde ekstra bir sorum var insanlar neden geceleri hep cinsellik sorusu sorar ?
uyku düzenin bozulmuştur.. insan gece tek başına olunca belki aklına o geliyor yalnızlık geliyor yalnızlık demek yanına sevgili bi eş aramak demek o da cinselliği çağrıştırır bi bakıma benim teorim budur.
çocuklar uyuduğundan ve abuk subuk cevapları azaltmak için olabilir mi ?
Boş imalar bunlar.
uykun var ama sen uykuya dalamıyorsun beynınde sorular dönüyor olabilir... ama nihayetınde uyuyacaksın bu kadar sorun etme. 12 den sonra beynin cinsellik bölümü devreye giriyor
Sabah 6 gibi uyuyabildim şimdi uyandım geldim :)
demek ki dinç bir bünyeye sahipsin ve vücudun fazla uykuyu kabul etmiyor. aynı ben
Avutulmuş gibi hissettim iyi birşey bu :)
avuttum bay
:((
off yapmaa :/ en sevdiğim parçası
5 yılda sadece 218 dislike almış bu şarkının yeri herkezde var.
:( allah rahmet eylesn
Cevap
13Cevap
Uyuyamamanın sebebi erken yatmaya alısık olmadıgın içindir.Erken yatsanda uyuyamassın bi sağa bi sola dönersin.En az 1 hafta sürer sonra istemesende yattıgın saatte uykun gelir.Geceleri ise cinsellikle ilgili olan hormonların faaliyete geçtiği zamandır..
2 soruyu birbiriyle baglantilayasim geldi, sonra vazgectim..
O nasıl olur :(
dmi saçma işte sabh cnsel sorular sormaları lazm bnce :d uykn yok ondan uyuyamyosn
İşte bu!
çayı,kahveyi fazla içmişsindir ya da stresli bir gün seni bekliyordur.2.sorunu cevabı da beyin durunca düşünmeye başka yerleriyle devam ediyorlar ondan.
Çünkü sıteden çıkamıyorsun :((
hepsı sapık annecım bunların :(
Sende olmasan :(
bızım ordada bır adam vardı boyle 3 gun yasadı sonra gömduk
Başınız eksik olsun böyle düşünceler almıyım sabah 6da uyudum :)
Ben bir şarkı dinliyorum ağzıma zıçtı sağolsun, uyku muyku tırt..
Paylaş lütfen benimkinede sıçsın.
En Güzel Hikayem (Teoman)
Eyvallah
Geç kalktığından olabilir yada vücudun az uykuylada zinde oluyor olabilir 6 saatlik uyku yetiyor bana mesela saat 6 gibi yatıyorum 12 de kalkıyorum işe gidiyorum diğer işlerimi hallediyorum bir problem olmuyor bünye meselesi .
insanların hava kararınca duygusal düşünceleri artar
3 ihlas 1 fatiha 1 de ayetel kürsi okudun mu melek olur uçarsın hiç bilmiyosan uyuyana kadar la ilahe illallah çek test edilmiştir patentti yüce mevlamda :)
cem yılmazın gösterisini izledin mi ks-terk? elinde tesbih yanına almış iki yaverini de ara özledim de kısmını dinlediysen sebep o ;:D
Yüksek ses müzik dinlerken anlamak çok zor :( deham istop etti
Şu filmin tam adını verin :( lanet olsun ben niye gülmüyorum.
Videosunu bulabilirmiyim sence
gece şevhetli olduğu için dünyadaki bütün ayıpların gece yapıldığı için bir dürtüdür gece beynımız onu dıyo bıze gece yap!
form sitesi kurmussundur ve onunla ugrasiyorsundur
Bıraktım o işi canımı sıktı.
Geceleri pek giderli cinsellik.
İnsanlar gece olunca şey oluyorlar şey işte =)))
boş hayaller kurmaktan uyuyamıyorsundur (:
Yatağa tek gitmek koyuyor ondan olsa gerek
günaydınnnnnnnn <<3
Bir ay sonra gelen günaydın mesajına cevap :)
erken kalkmazsan uyuyamazsın
uyku kaçar öyle aniden
ne saçma bi cevap..
Hayat ne garip değil mi? Vapurlar falan?
Psikolojik olarak.
Psikolojimi oldırsam diyorum :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar