Arkadaşlar benim erkek arkadaşım hristiyan ben müslümanım üstelik hafızım. Psikoloji okuyorum onunla tanıştım. Aynı sınıftayız falan derken iş iyice ilerledi, benim sayemde tastamam müslüman oldu, ailesi ona kızdı bu yüzden konuşmuyorlar ama o ne olursa olsun ben senden vazgeçmem diyor. Tam bir müslüman gibi yaşıyor artık Türkçe'yi bile yarım yamalak konuşurken arapça öğrettim ona :) Benim ailemden yana bir sıkıntım yok ama onun ailesi onu benden ayrılmazsa reddediceklerini söyledi. Benim ailem kapalı onların doğal olarak açık çok zıttız bu konuda ama o vazgeçmiyor ismini bile değiştirdi benim için benim ailem sensin, senin annen baban benim ailem olur diyor belli etmesede bir yandanda kendi ailesine üzülüyor. O üzülünce bende üzülüyorum, ne yapmalıyım çok seviyorum bu yaşıma kadar kimse olmadı hayatımda olanda böyle oldu.. :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHrstynlar isa madem Tövbe haşa Allah yerinde tövbe estafirullah o zaman neden ben ilah değilim diyor ayrıca madem ilah dünyayı yaratma gücü var hersyei yaratıyorda aciz kulları nasıl öldürüyor o kadar insan yaratmıs madem 3-5 capulcu nasıl olurda carmıha geriyorda öldürüyor he acıklayın bakalım masal yazarları hic aklınız fikriniz var mı sizin anası meryem ee Allah dediğimiz yaratıcı dogururr mu dogar mı hadi diyelim ki var o kadar gücü olacak insanlar öldürecek ee tanrı öldü o zaman anasını satim tanrı ölür mü la ne kadar saçmaaa tövbe haşa incil saçma değil sizin uydurup incili masal ettiğiniz sey sacma . İncil değil zaten o Öteki dünyada Allah size soracak hadi İsa ilahınız kurtarsın da görüyüm sizi İsa bizimde peygamberimiz ama sadece peygamberimiz ilahımız asla değil olamazda.! İsa peygamber Allahın karsısında tir tir titrer bir kere bırak bir söz etmeyi bir harf bile cıkamaz agzından Allah izin vermedikçe.Ayrıca Allah istese sizi de İsayı da Dünyayı da uzayı da duman eder duman külünüz kalmaz Vallaha Rabbim çok sabırlı ki sizin gibi nankörlere bile katlanabiliyor vallaha.
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin derdin ne?
En İyi Cevaplar
+1 yılSen olaya sadece din acisindan yaklasiyorsun ve dinin gereklerini yerine getiriyorsun ancak hic bilmedigin isin bir de kultur boyutu var eger sen yabancilarin bulundugu bir ortamda buyudu isen mesela berlinde yasiyorsan ve cocuklugunda orada gecti ise problem yok veya turkiyede yasadiysan butun hayatin yabancilarla hasir nesir gectiyse gene problem yok ancak bu karsilasama ilk defa olduysa problem cikmasi kacinilmazdir onun yasadigi kulture yabanci degilsen problem yok VE SENIN ICIN HAYATI OLAN GELIYORUM SEN PSIKOLOJI OGRENCISISIN
SOSYAL PSIKOLOJI biraz arastir orada bu soylediklerinin hallederiz seviyoruz tam ters yonun gosterdigini goreceksin yasami farkli yasamak su anda sevginin ortu gerceklerle yuzlesmenizi engelliyor olabilir ama gercek bu degil...
Sevgi tabiiki bircok problemi halleder ama onun da ulasamadigi bir sinir vardir Erkek konusunda tecrubesiz olman basli basina bir handikap .Son karar tabii ki senin.19 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Erkek konusunda tecrübesizlikle alakası yok bunun, insanlara bakarak ne olduklarını çözebiliyorum ve erkek arkadaşımla aramdaki tek sorun din konusu çünkü kültür bakımından eşitiz ve onun 1 tane bile hristiyan arkadaşı kalmadı, tamamen Türklerle konuşuyor ve Türklere ayak uyduruyor.
- +1 yıl
peki senin soyledigini kabul ediyorum benim soyledigim hatali sen butun problemleri cozdun sadece ve sadece islami acidan bu isin uzmanisin zaten yorumunda oyle soyluyorsun Yorumunda sadece evlilik ve islamiyet diyorsun ,baska da bir sey yok ama bu evlenip mutlu olmak icin yeterli degildir diyorum senin anlamak istedigin bir kultur gercegi var EVLILIK ANLAMINI BILIYORSAN ROMA SULHUNU kaldirmaz sevdigim kisinin her istedigini yapayim mutlu olayimi kaldirmaz sen onu seviyormusun seviyorsun
- +1 yıl
ve onun icin hristiyan olurmusun ?
Asla degil mi?
Iste bu senin duydugunun sevgi olmadigini sizin sosyal iliskinizde bir dengesizlik oldugunu gosteriyor ve daha kultur farki var bu nedenle olmaz diyorum .Erkekleri tanimiyorsun derken erkeklerden izole bir hayat yasarken yasadigin bir durum ile karsi karsiyasin demek istedim .
Ne demek istedigim anlaman icin orijini musluman olan musluman olarak yasayan seninle kultur farki olmayan bir erkek bir den saginda solunda cevrende olursa ve sen - +1 yıl
farkedersen iste kalbin o zaman yanar ki ne yanar ...
Onun icin gercegi gor.
Inancim odur ki allah sevdigi kullarini daima ama daima hata yapmamasi icin UYARIR ...
saygilarimla
Soran+1 yılBak sen beni anlamıyorsun kültür farkı var deyip duruyorsun ama yok. Erkek arkadaşımın içinde Müslümanlara has bir sevgi var bu yolda ilerlemek istiyor. Düşüncelerimiz, uyumumuz neredeyse aynı tek fark din farkı ve aramızdaki tek sorun bu.. Bir insanla karşılıklı oturup sohbet edebilmek ve bir şeyleri paylaşabilmek çok önemli buda bizde var. Ben onun için Hristiyan olmam çünkü bu soruyu bana yöneltmen çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Ben seni anliyorum da sen beni anlamamak ta israr ediyorsun baska yorum yok eger psikoloji ogrencisi olmasaydin en basindan beri hicbir yorumda olmazdin kendi tercihin saygi duyarim .
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyle olmamasi sence cok mu tuhaf? ''olanda boyle oldu :( ..'' yapmissin da.
hafiz olarak dinimizde sevgili kavrami olmadgini bbilmelisin, boyle olunca da uzulmen cok normal.
isi o zaman uslune gore yasayin evleninde madem aileler bir sekilde kabul edecektir
secim arkadasinin. Senin yapabilecegin brsey yok bence ona destek gostermekten baska04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aras_GS Yo verecegim cevap o olsun istemedim.
gayet yazdigim sekilde; hem hafiz olmus hemde sevgili yapmis ustelik cocuk hirstiyan. hepsini gectim cocuk simdi zaten musluman yani evlense muslumanla evlenmis olacak. oncesinde yaptigi gunahlar ayri, daha fazla gunaha girmemek icin evlenin madem dedim sadece,
cocugun onceden hsrstiyan olmasini veya gayri muslume kiz verilmez olayina girmedim.
cocugu seviyormus yani biz ayril desek de gunah desek de, ayrilmaz herhalde (gunah oldugunu biliyordur sonucta ) ondan destek goster belki mutlu olursunuz diye soyledim.
ama basta soylemek istedigim 'neden boyle oldu' sozune , sevgililik yasarsan haram bir sekilde uzulmen kacinilmaz bunu da bilmeliydin. gibi.
Cevap sahibi+1 yıl@Aras_GS Anladim simdi :)
Allah daima mutlu eder inşallah. Artık olan olmuş . Damadımız senin için elinden gelenin fazlasını yapmış ne mutlu ona ve sana. Şimdi asıl görev sana düşüyor. Bu yaptıklarına pişman etmemelisin . Benim de sana bir sorum olacak. Benim katolik bir sevgilim var .Seviyorum. Müslüman olmak istiyor. Bunu nasıl yapabilirim tam olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli dini konuları açarak baskı yapmamalısın, mesela ilk ayasofya camii sini gezmeye gitmiştik tabii o öyle sanıyordu :) orda anlattım Hz. Meryem'i falan oda merak etti benim ki ordan merak saldı sende böyle bir şey yapabilirsin canım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
Onu neden olduğu gibi kabul etmeyip dinini değiştirttin madem öyle sen hristiyan olsaydın o seni çok seviyo da sen daha mı az seviyodun ? Sevgiyi kullanıp böyle insanları değiştiriyosunuz ya elinizde diyecek hiçbi şey yok. Senin ailen tabiki bişey demez çocuğu almışşınız içinize adamı resmen yeniden doğurtmuşssunuz adı ailesi dini herşeyini değiştirmissiniz daha ne dicek senin ailen. Ailesi az bile yapıyo ben olsam ben de reddederdim net.
39 Yorumla
Soran+1 yılSana ben hafızım diyorum. Üstelik bir hristiyanı islam dinine çevirmek büyük sevap, dinle alakalı bir bilgin yok bari yorum yapma yazık ya.
Soran+1 yılNuh as oğulları da müslüman olmadılar , Nuh as'da içi yandı ama sonuna kadar savaştı müslüman yapmak için, onunda içi yandı ama din konusunda annem babam çocuklarım feda olsun Allah'a dedi .. Bilmediğin çok belli.
Soran+1 yılUmarım dalga geçmemişsindir.
- +1 yıl
Yoo dalga geçmiyorum zaten erkek arkadaşın ailesini her şeyini silmiş atmış gelmiş sana çocuğun bi şikayeti yok senin de olmasın ilerde aile boşluğu yaşadığında çektiği sıkıntılar için de ben varım ya aşkım dersin unutur o zaten karakterinden bunu anladım, bi sünnet bi takkeye tamamdır o iş neyse mutluluklar
Soran+1 yılHala inançsız gibi konuşuyorsun.
Soran+1 yılKendini dine adamaman senin tercihin ama daha uygun bir dille saygı duyabilirsin. İnşallah mutsuz olmaz, güzel dileklerin ve yorumun için teşekkür ederim.
+1 yılYaşın kaç?, Evlenebilir isen evlen. +1 kişi kazanmış oluruz. Çocuğada de artık o kişiler onun annesi babası değil. (Ayriyetten saygı duyucak ,dediklerini yapacak ama sen hafızsın Allahın Nuh (a.s) söylediklerini bilirsin tufandan ve Nuh(a.s) oğlu öldükten sonra)
17 Yorumla
Soran+1 yıl22 , ailesi müslümanlığı kesinlikle kabul etmiyor ama o öyle değil.. Bir hafızla hristiyan çok farklı diyorlar ama ona da öğrettim kuranı :)
- +1 yıl
Bir dk, Bu müslüman oldu demişsin, niye çocuğa hristiyan diyorsun şimdi?
Soran+1 yılAilesi hristiyan ondan bahsediyorum.
- +1 yıl
Çocuk müslüman olmuş .Hanefilikte aile onayı önemli ama sana Allahın Nuh (a.s) söylediğini örnek gösterdim. Akrabalık kanla ve dinle geçer. Ayriyetten evlenmek için aile onayı gerekmez, önemlidir ama kanun değildir.Çocuk müslüman oldu ise evlenin. Aileside kabul edecek etmiyorsa da yine ailesine baksın ama sözlerini kale almasın.
Soran+1 yılAilesiyle irtibatı kesmesine izin vermiyorum zaten ama kendi içinde de olmasa ben zaten ne yaparsam yapayım müslüman olmazdı ki..
- +1 yıl
Sen ayriyetten Ailesinindemi müslüman olmasını istiyorsun? Çocuk anlatsın kısmetinde varsa olurlar.Olmazlarsa onların basiretsizliği.
Soran+1 yılYok hayır ailesinin dini beni ilgilendirmez yani olurlarsa çok sevinirim ama öyle bir isteğim yok ki zaten olmazlarda, bizi kabul etsinler yeter bana..
+1 yılmusluman olmussa tamam iste daha ne istiyorsun evlen gitsin dogru yolu bulmus sayende yatsin kalksin dua etsin kuranda anaya babaya itaat edin yazar ama Allaha ters bisey varsada karsi cikin der ona bunu anlat inanci icin gerekirse ailesine bile karsi cikmalidr
13 Yorumla
Soran+1 yılÇıkıyor zaten ama ailesi sonuçta off :(
- +1 yıl
ee napacaksin yani ailesi islama karsi cikiyorsa o da onlara karsi ciksin din icin sileceklersede silsinler ahireti dusun bu dunyayi degil
Soran+1 yılİşte oda karşı çıktı ama sonuçta ailesi ya içim içimi yiyor :(
+1 yılşoook oldum ama sevindim... islamın sesini dinle biraz zamana bırak öfkeleri gaçsin sen onlara saygıda kusur etme sevgi islamın temel öğretisidir iyi her zaman kazanır erkek arkadaşına karşı anlayışyı ol sakın ailesini red etmesine izin verme o huzursuz olur ve sizin mutluluğunuzu etkiler
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden şok oldun ? :) İzin vermiyorum ama ailesi baya sorun çıkartıyor ya.. Ben tesettürlüyüm onlar apaçık..
- +1 yıl
hafızım diyorsun tanıdığım çoğu hafızlar yobazdır ama sen geniş açılı bakışın var bu nedenle şok oldum... sen yılma gerçek sevgiyi kimse yıkamaz yavaş yavaş içinize girmelerine izin verin sizi tanırlarsa zararsız olduğunuzu anlarlar... ya ana habere çıksanınza tüm türkiye ye ders olsun bu onun aileside utanır yaptıklarına gel haber ver bir aa ajansa
Soran+1 yılTeşekkür ederim öncelikle ama haber falan hiç gerek yok böyle şeylere, belkide onlara vesile oldum diye düşünüyorum. Adını bile değiştirdi, namaza başlayacak var mı böyle bir şey ya :)
- +1 yıl
bir başka dinden olanı müslüman etmenin sevabını biliyormusun? hayrınim sana
Soran+1 yılÇok büyük sevap evet zaten böyle işlerle uğraşmayı küçüklükten beri severdim Allah nasip etti sonunda, seninde dini bilgin var sanırım Elhamdülillah sevindim :)
- +1 yıl
benim dini bilgim seninkinin yanında denizdeki kum tanesi gibi kalır ama allahımı günahımı sevabımı bilirim
Soran+1 yılÖğrenirsin zamanla, önemli olan bunların bilincinde olmak zaten ki sende bilincindesin ne mutlu sana..
- +1 yıl
yaa sonucunuzu merak ediyorum ama sanırım uzun ince bir yol sizinki nasıl haber alırımki
Soran+1 yıl:) Ben buradan haber veririm inşallah ama bir aksilik çıkmazsa, yaza doğru isteyecek beni ailemden , burada bir amcası var oda önceden Müslüman olmuş zaten tek destek çıkan o, onunla birlikte gelecek.
- +1 yıl
sevindim güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallah
Soran+1 yılAllah razı olsun.
- +1 yıl
sendende kardeşim
Soran+1 yılBen sana haber veririm demiştim :) nişanlandık, yazın düğünümüz var. Şimdi namazlarını tastamam kılıyor, ben geciktirince bile kızıyor. :D
Ee iyi olmus bosversin ailesini kazanacak olan o hak yolu islam adam hak yolunu bulmus daha ne ister seni kaybetsin ister ailesini doğru yolu bulmus. Adam alacagı en iyi mükafatı almıs zaten herseye deger o onun için sana bile :)
12 Yorumla
Soran+1 yılnişanlandık :)
Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Hiristiyan musluman ilişkisi değil ki bu buyuk sevaba girmiş çocugun musluman olmasına vesile olmuşssun neden sen onu o seni seviyorsa neden yüzüstü bırakasın ki ailem sizlersiniz diyen birine niye sırtını dönesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim ailesi ya sonuçta kıyamam :(
Soran+1 yılSıcak bakan kimse yok ama okulda bir hocamız var ilahiyatçı o takdir etti.
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Din kişinin kendi seçmidir.Ailesi bir süre sonra yine kabul edecektir evlat o sonuçta.Müslümanlığa dönmesi ikinizinde faydasına.Hayırlı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHak olan din müslümanlıktır, oda doğru yolda ilerlemek istedi .. Teşekkür ederim.
benim bi arkadaşım kızı kullanmak için aynı senin söylediğin yşeyleri söylüyo kıza ama kandırıyo acaba senmisin o :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kızım.
Soran+1 yılKomik.
ya ailesi illa barışır merak etme anne baba bu dayanamazlar sen aşkından vaz geçme
011 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesi hristiyan hiçte vicdan sahiplerine benzemiyorlar genede bilemem.
Soran+1 yıl1.5 sene oldu , zaten eğilimliydi müslümanlığa sürekli kitaplar okurdu, bende karşısına çıkınca tastamam müslüman oldu .. Namaz kılmaya başlamak istiyor öğretiyorum var mı böyle bir şey ya :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim çok sağol :) Allah sizin gibi düşünenleri yanımızdan eksik etmesin.
Soran+1 yılEstafirullah :) Seninde olur inşallah düşünceli bir eşin :)
- +1 yıl
ahh amiin amiinn bnde kimseyle çıkmıyodum ama bi gün çok dua ettim hani olcaksa hayırlısından olsun ilk ve sonum olsun diye ertesi gn biri çıktı karşıma namaz kılıyo falan diye aldandım ama anamdan emdiğim sütü burnumdan getrdi benim şansım yok yani bu tür şeyler :( inşallah senin dediğin olur çok teşekkür edrim :)
Soran+1 yılBiliyor musun imanla paranın kimde olduğu belli olmaz diye bir söz var. Dinine bağlı olması önemli lakin bir şeyleri paylaşmakta önemli, karşılıklı oturup sohbet edebileceğin birini bulmayı ve kafalarınızın tamamen uyuştuğu birini bulmak dileğiyle..:)
Soran+1 yılRica ederim canım benim :)
+1 yılBenim babam türk annem hristiyan ama müslüman oldu :) ilişkileri süper gerçekten. :)) bende melezim ama sonuna kadar müslümanım Allaha şükür :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel :)
- +1 yıl
yani din sorunu yok sende öyle düşünme
Soran+1 yılAilesi sorun çıkartıyor.
müslüman olmuş...karekteride iyise evlen...ama için rahat etmiyorsa istihare yap... ALLAH mesut etsin..
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptım, yaptırdım fakat ne iyi ne kötü ikisinin ortası bir şey çıktı oda garip. Karakteri çok güzel, çok teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılBu konularla alakan var sanırım, adına sevindim.
benim iki amcam hristiyan kadınlarla evlendiler biri boşandı diğerinin 2 çocuğu oldu aileler arasıda hiç sorun çıkmadı
015 Yorumla
Soran+1 yılBizde çıktı.
Soran+1 yılEğer konu islamsa, anam babam feda olsun Allah'a ..
Soran+1 yılAma hak olan din islam dini, yanlış düşünüyorlar.
Soran+1 yılAma yanlış bilenler için doğruyu öğretmek bizim üzerimize farz bundan haberin var mı?
Soran+1 yılO istisnalardan biride benim eşim :)
Soran+1 yılAllah bilir orasını, bu sitede şok oldum ya Müslümanlığa çevirdim diye karşı çıkanlara..
Soran+1 yılDiyorum ya işte ailesi sıkıntı.
Soran+1 yılVazgeçmezlerse bile sonradan da müslüman olsa, benim için bu kadar fedakarlık yapan birinin ben hem ailesi hemde arkadaşı olurum..
Masallah boyle biseye vesile olmayi bende cok isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer müslüman olmussa ve senin için ailesini karsisina almissa senin dusunmen bile hata hristiyan olsaydi evlenemezdin muhakkak bunun bilincindesin ama müslüman olmussa nereli olursa olsun bilincli muslumanla yasanir
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ben ona vesileyimdir diye düşünüyorum, dili Türkçe'ye dönmüyor bile kuran okuyor ya :) benim için her şeyi yapıyor yok böyle biri :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk erkekleri aslan gibi has müslümanlar dururken neden hristiyan? çok mu aradın?içinde öyle bi fantezi varmı demekki senin
016 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımda şuana kadar kimse olmadı ve o benim hayatıma bir anda çıktı, müslüman erkeklerinin yapmayacağı kadar fedakarlıklar yaptı.
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle bi adam sen heristiyan olsaydın bari müslüman erkeklerini begemiyorsan.gavur heryerde gavurdur ister müslüman yaptır ister biyerini kestir.günahın alasını işliyorsun
Soran+1 yılBir hristiyanı müslümanlığa çevirmek çok büyük sevap bu 1.
Ben hafızım ve dinime bağlıyım gerçek din islam dinidir, neden hristiyanlığı seçeyim.
Senin beynin bu kadar işliyor işte, eğer bana dinini bırak diyebiliyorsan senin müslümanlığından şüphe ederim.
Cevap sahibi+1 yılhadi canım hadi onun ruhunda var boynuzu yiyince gelme türk erkeklerinin kapısına.
Soran+1 yılYeseydim şuana kadar çok yerdim o boynuzu emin ol Türklerden daha kibar. Hafızım diye beni el üstünde tutuyor.
Soran+1 yılArkadaş Türk erkeklerini savunup , ona laf atacak ya nerden vursam diye düşündü işte.
Cevap sahibi+1 yıltürk erkeklerini de kendim gibi sanmışım anlaşılan bu erkek milleti adam olmaz sevgili olmayın bunlarla ben hariç.
Soran+1 yılBunun Türkler veya hristiyanlarla alakası yok, karakter meselesi.
Cevap sahibi+1 yıldinine aşık olan insanın erkeklerle işi ne oda ayrı bir gariplik sendeki.
Soran+1 yılBenim şuana kadar hiç erkek arkadaşım bile olmadı ben ona vesile oldum, bir de böyle düşün.
Cevap sahibi+1 yılsonuçta hafız filansın senin tamamen el ayak çekmen azım bu işlerden.
Soran+1 yılDoğru, hafızların kalbi yok, hafızlar sevemez, hafızlar gülemez, hafızlar evlenemez. Tabii
Cevap sahibi+1 yılrahibeler nasıl yapıyor arkadaşım?o begenmediğin hristiyanların rahibeleri sende yapacaksın yoksa o iş yarım olur kendini kandırırsın.ne biliyorsun seninle evleneceğini flört filan ediyorsun hala müslümanlıktan bahsediyorsun.bu ne yaman çelişki?
Soran+1 yıl1. ailem biliyor, 2. yavaş yavaş dinimize çektim, 3. evleneceğiz, 4. haram olarak bir iş yapmıyoruz, 5. bana laf soktuğunu sanarak konuşmayı kes artık..
+1 yılkendi kararını vermiş ayakları üzerinde dursun , aileside hoş görmeli bence
05 Yorumla
Soran+1 yılGörmüüyorlar işte.
- +1 yıl
ben buna sevginin gücü derim
hella olsun sana
Soran+1 yılEsas benim için bu kadar fedakarlık yapan kişiye helal olsun.. :)
- +1 yıl
iki cihanda da mutlu olun
Soran+1 yılAmin inşallah.
+1 yılAilesiyle barışmasını sağla sonra sonsuza kadar mutlu olun.
01 Yorumla
Soran+1 yılZor ya, çok inatlar.
olmaz öyle şey dinimiz buna karşı çıkor o yüzden sakın ha sakın yaklaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorsun ama bir hristiyanı müslüman olmasına vesile olmak çok sevap ve benim sayemde neydi ne oldu.
+1 yılya sizin gibi insanlara lanet olsun onun sana karsı olan zaafını kullanıp ailesinden ayırıyorsun inşallah yarın birgün cocuğunda bir hristiyana asık olur aynısı basına gelir umarım ozamanda bkadar rahat olursun
29 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya? Aç biraz din kitabı oku.
- +1 yıl
dini senden iyi biliyorum rahat ol tek kitap sana inmedi
Soran+1 yılMadem iyi biliyorsun, lanet okumanın haram olduğunu, bir hristiyanı müslümanlığa döndürmenin sevap olduğunu da bilirsin.
- +1 yıl
Buradaki yorumunu ilk defa okudum bir hristiyani muslumanliga dondurmek sevaptir buna kesinlikle katiliyorum ancak evlenmen gerekmiyor EVLENMEK farkli bir dunya mutlu olmak icin ,Sevapini aldin mutlu oldun ancak bundan otesi yok.Sen teblig ettin amacina ulastin ve gorevin burada tamamlandi...
Soran+1 yılSevginin saygının önemi yok mu? Ben onu seviyorum oda beni seviyor, evlenmen gerekmiyor da ne demek? Aramızda dinden öte bir bağ var bunu atlamak önemli bir ayrıntı..
- +1 yıl
al işte kendini ele verdin aşağıda anneni babanı cocuklarını kurban ediyordun simdi dinden öte bağ diyorsun :D tezat insan
Soran+1 yılAnlayışın bu kadar işte senin, demek istediğim sadece dinini değiştirdiği için birlikte değiliz biz, onunda ötesinde sevgi bağı var. Ama ben alıştım artık yadırgayanları, burada soru sorarken de eleştirilere gayet açık olarak sordum. Üzülüyorum biliyor musun? Sizin gibi inançsız, anlayışsız insanlara...
- +1 yıl
sen inanclıysan eğer ben inanmıyorum bukadar basit
Soran+1 yılAllah yoluna çeker inşallah seni ne diyeyim ki.
böyle ailesini bir kıza tercih edenkere kıl ooluyoruum istediğiniz kadar eksileyin
38 Yorumla
Soran+1 yılOnun isteği müslüman olmak.
- +1 yıl
Artıladım. Bende böyle bir şey yazacaktım ama Hristiyanlar bu konuda rahat. Düşünmek isteyecekleri bir şey olduğunu sanmıyorum.
Soran+1 yılÇıkardı, ben hafızım bir hafız hristiyanla bir olabilir mi? Açın birazcık din kitabı okuyun ya bu kadarda geniş olunmaz.
- +1 yıl
+1 sonuna kadar katılıyorm
Soran+1 yılYazık sana ne diyeyim Allah yoluna çeker inşallah.
Bende ayni durumdayim sana bikac birseyler sormak istiyorum mail ata bilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılAFFERIM UZULME AILESI KOTU TARAFTAN BAKIYOR
01 Yorumla
Soran+1 yılYaza düğünümüz var :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk müslüman olmayı kabul ediyorsa sorun yok.allah tamamına erdirsin bacım
03 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman oldu bile her şeyiyle :)
Cevap sahibi+1 yılanladık tamam:))
Soran+1 yılTamam :):)
+1 yılAilesini ikna etmek sizin elinizde bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimle konuşmuyorlar bile ki Türkçe bile konuşmuyorlar ve ikna olsalar bile örf ve adetlerimiz çok farklı :(
- +1 yıl
Senin ailen ne güzel kabul etmiş... Üstelik çocuk müslüman olmuş ne güzel ... Ailesinide anlamak lazımda belki seni aileni tanıyınca ( davet etme olanağınız varsa ) belki fikirleri değişir... Bizim örf adetlerimizi belki güzel bulurlar ... hayırlısı olsun hakkında inşallah evlenirsiniz
Soran+1 yılOnlar içki, kumar vs. vs. az çok filmlerden bilirsin, öyle tipler .. Üstelik davet etsek gelmezler yurt dışındalar.
+1 yılİzdivacınıza engel yok, evlenebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılsünnet oldu mu bu arkadaş hafız
01 Yorumla
Soran+1 yılBir hristiyanı müslüman yaptım ne mutlu bana :)
+1 yılBu Dünya'da üzülür ahirette sevinir öyle söyle.
00 Yorumlatakma böyle şeyleri hafız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl başardın peki? Neler anlatmam gerekir
00 Yorumlaaşk engel tanımaz.
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!