Benim yorumum armut dibine düşer
Bu söze sabit bir açıdan sabırla bakıp öyle yorumladım
Bu söze sabit bir açıdan sabırla bakıp öyle yorumladım
Tabi ki her gecenin her gelene etkisi vardir. hayatiniza biri girer ve sonrasinda gelecek olani onunla mutlaka kiyas yaparsnz. onceki kisi olmasa onun sizde biraktigi her hangi bir etki bir hatirlama olmasa bu kiyasi yapamazsnz mesela. ama bu ille de armutun dibine dusmesi kadar etkili de olmayabilir o zaman da insanlarin degisim sansi olmaz. birisi size gecmiste yalan soyledi diye gelecekte de soylecek diye birsey yok bence
Rica ederim şakir...
Rica etsem bana şapşiriğin ne oldugunu soyler msi aşırı şirin gibi birsey mi yani :)
Himm hakkım olduğu kadar şımarırm ama...
Sen de ne alemsin yahu sanki herkes gönlüyle bakiyor da goren olacak...
Senin de bilmen gerekirdi halbuki o kadar hoca anlatti derste...
Hep oyle dersi sabote ederdin sen zaten... neyse ki benm gibi bir sıra arkadasin vardi da zor bitirdin okulu..
Hee bana bakan sen capkin olan ben... hem atma recep sen bana degil yan tarfimdaki benli azize ye bakiyordun bir kere...
Ne sandin deli Şakir gözümden de gonlumden de kacmaz benim...
Yok be ne tutsakligi gelen istegiyle kaliyor gönlümde bence rahat yer ondan fesat şey...
Ne seven ne el ne de onlar var... gökyüzü yildizlarla doluyken banane onlardan...
Bir delinin gökyüzü olma olasılığı kactir bilmem ama oyle hissediyorsan oyle olsun Şakir...
Sen henüz layik olduğunun kesfetmeye az vakti kalan bir guzelsin...
Daha bu sözden sonra yok incildim yok ben kimim falan deme bana... hissediyorum cok az bir zaman var istediğine eger olursa gelip bana burada mutlaka soyle bak yoksa adini rezil Şakir birakirm ...
Aman dilim de tüy bitti ne yapalim idare edi ver sen de hassas Şakir...
Canim...
O duman da elbet dagilacak...
Desen de yalan demesen de yalan... dunya da olumden baskasi yalan...
Beni yine yine yeniden sev... laylay la lay...
Yildizlar inanilmiyacak bir irilikte
Yansimalar tutmus butun sahili
Cunku ayrilmanin da vahsi bir tadi var
Oyle vahsi bir tad ki dayanilir gibi degil
Cunku ayriliklar da sevdaya dahil...
Ne oldu söndün mü...
Cok dogru... ates olmayan yerden duman cikmaz...
Su ile yaklasani da gördük...
Bu dünyada kalpsizin zulmü Allah tan olur
Öyle dertler gördük biz ates olsan ne olur
Bir yanginim sanirsin sanma unutulmasin
Bir kendini yakarsin ates olsan ne olur
Sen de gelir geçersin küllenir de bitersin
Bir yagmurla sönersin ates olsan ne olur... ha ha ha
Hınzır hızı benimkisi...
Anlatmak icin dile ne gerek... sessizlikten anlamayana anlatmaya ne hacet...
Sen alinca bana da hatirlarsan ölürsün degil mi... ya da alma ikimiz de boyle olalim ne olur...
Oyle ama hic iyi bakmiyorsun bana , yaslandikca bir tuhaf oldun sen de...
Bir yastikta kocadik biz bir yastikla bogmiyim seni artk yaslandin kanepede falan uyuyamzsn sen... amann sen bilirsin iyi geceler...
Bak ki aynı hataya düşme, aynı yanlışı yapma, aynı yerde durma ilerlemeye, olana yeni şeyler katmaya gayret et. Aynı kısır döngüyü sürdürme, değişime gelişime ayak uydurmayı ve bunlara açık olmayı öğren kendinden ödün vermeden, kendi doğrularınla.
Öyle şeyler gelecek ki, geçmişimizde olmayan
Cevap
0Cevap
Su testisi su yolunda kırılır atasözüne bile uyar bu söz :)
Aynen :)
Ben de boyle dusunuyorum sonra neden karamsarmisim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar