Geçmişte yaşadığımız güzel anıları, pişmanlıklarımızı düşünebiliriz. Ya da gelecek hakkında endişelerimiz olabilir, kaygı duyuyor olabiliriz. Ya da güzel bir hayat hayâl edebilirsiniz.
Zihninizi en çok geçmiş mi gelecek mi meşgul ediyor?

Geçmişte yaşadığımız güzel anıları, pişmanlıklarımızı düşünebiliriz. Ya da gelecek hakkında endişelerimiz olabilir, kaygı duyuyor olabiliriz. Ya da güzel bir hayat hayâl edebilirsiniz.
Zihninizi en çok geçmiş mi gelecek mi meşgul ediyor?
Sürekli geçmişte yaşıyorum. Zihnimin susmak bilmediği ne varsa hepsi geçmişin bende bıraktığı şarkıların yankıları. Ama hayatıma asla bu şarkıların acıklı hikayelerini yansıtmadan günüme devam ediyorum. Güllacın yanında ne de güzel çay giderdi. Yapan olsa da içsek hı? :)))
Sıcak sıcak içelim. 😌
☕ ☕🌸
Onu üretmemişler. 🫠
Sözümü veriyorum. 😌
✍🏼
Rica ederim nahif hanımefendi. Sizin de geceniz tatlı olsun. 😌🌸
Potansiyelimi, ona nasıl ulaşabileceğimi düşünüyorum. Geçmişte hatalarım oldu ki halen oluyor. Gelecekte de olacak ve bunlara takılıp kalamam. Düne bakıp ders çıkarmalı, bugünü yaşamalı ve yarını planlamalıyım. Plan konusu tamamen hurafe olsa da daha çok anı yaşıyorum
Geçmiş geride kaldı. Ben anda kalmaya çalışırım her zaman. Değiştiremeyeceğim yaşanmışlıklar için bugünümü zehir edemem. Kendime haksızlık yapmış olurum. .
Keşke herkes böyle olabilse.
Yaş almak lâzım, doğru. ://
Geçmişi ve geleceği aynı mesafeden takip ediyorum. Ne geçmişten, ne de gelecekten uzak duramıyorum. Birisi beni tutup sürüklüyor, diğeri benimle birlikte sürükleniyor.
Cevap
11Cevap
Geçmişin artık bir önemi yok. Geleceği düşünürüm.
Gelecek umurumda değil , geçmişim bambaşkaydı orada takılı kaldım , keşke zamanda yolculuk mümkün olsa.
Ben de öyle düşünüyorum, ama maalesef.
Geleceği tabii ki, geçmişe dair dersler alınıp defterler kapatıldı ise, önümüze bakacağız hayatımızı yeniden planlayacağız.
Gelecek kaygısı düşünmeyen var mı acep
Yoktur
geçmiş geçmiştir gelecek daha önemli
İkisini de çok düşünüyorum
Geleceğimi düşünüyorum
Daha çok geleceği
Geleceği
Geleceği düşünüyorum. Planlarım var
Gelecekte yaşıyorum..
Geçmişi maalesef
Niye sildin hesabını?
E geri gelmişsin ya 😀