Allah beni unuttu sanırım?

Hiç boğulduğunuzu hissettiniz mi? İşte ben aynen öyle hissediyorum.Çırpındıkça batıyorum. Sadece sorunumu anlamanız için hayatımdan kısaca bahsedeceğim. Fakir bir ailenin ortanca çocuğu olarak büyüdüm. Annemin piskolojik sorunları vardı. Hala var. Hiç bir zaman tam olarak ilgi görmedim. Annem ve babam ya ablamla ya da küçük kardeşimle ilgilendiler. Bende tüm anne, baba sevgsini akşam geç saatten işten dönen Halamdan 1 saatte telafi etmeye çalıştım. Tüm bunlar beni içime kapanık bir çocuk yaptı. Şimdi bile doğru düzgün arkadaş edinemiyorum. Tek bir arkadaşım var o da sadece takılcak kimseyi bulamayınca arar. İş aşk konusuna gelince daha da kötü. Şimdiye kadar ki tek aşka yakın deneyimim sanal alemde oldu ve bu aşk değildi. Sadece ben ona karşı hisler besledim. Bunlar ın hepsine katladım ama artık yoruldum. Size yemin ederim iyi biri oldum ama neden dualarımın karşılığını alamıyorum? Neden her geçen saniye ölyüyorum? Bu gün bir kez daha ne kadar değersiz olduğum ailem tarafından yüzüme vuruldu. Ben artı dayanamıyorum. Neden tüm bunları yaşamak zorundayım? Allah beni neden sevmiyor nerede hata yapıyorum?
Allah beni unuttu sanırım?