Evde canım çok sıkılıyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?

Öncelikle herkese merhaba.. Ben evde oturmayı sevenlerden değilim pek. Sürekli gezip sürekli arkadaşlarımla vakit geçirip sosyal ortamlarda vakit geçirmekten keyif alan bir yapım var. Ancak artık evde oturmayı da öğretmek istiyorum kendime :) Bu bir psikolojik bozukluk mudur, bilmiyorum lakin evde oturduğum zaman duvarlar üzerime üzerime geliyor ve yalnızlık düşüncesine giriyorum ister istemez ve kendimi ağlarken buluyorum ( bu bende çocukluktan beri olan bir durum ). Kendimi eve değil de dışarıya ait hissediyorum sanki. Kendimi dışarda daha özgür ve mutlu hissediyorum. Lakin erkek arkadaşım dışarıya çıkmamı gezmemi biraz sorun eden biri. Bu yüzdendir ki bende buraya böyle bir başlık açarak siz değerli dostların ne yapabileceğimle ilgili fikirlerini almak istedim. Güzel düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum.. Esen kalın.
Evde canım çok sıkılıyor. Sürekli dışarı çıkmak istiyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim?