Sürekli evdeyim canım çok sıkılıyor ne yapmalıyım?

Merhaba hepinize ben 18 yaşındayım şimdi ben çok asosyalim öz güvenim sıfır hiç yok hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok sonra sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum hatta telefon rehberimde bile sadece 3 kişi var onlarda annem babam ve abimin numarası sadece birde okulu da şu an evde açıkta bilgisayar üzeri okuyorum liseyi 4 aydır daha önce kaç kez psikiyatri doktoruna da gittim hatta en son 4 ay önce Ankara ya psikiyatri doktoruna gittim bana Anksiyete Bozukluğu tanısı kondu orada ve doktor bana Bir antidepresan hap verdi şu an o hapı kullanıyorum her gün yani psikolojik sorunlarım da var birde hiç hobim de yok sonra hiç sosyal medya da kullanmıyorum sadece whatsappı kullanıyorum bir tek whatsapp yüklü telefonumda başka da bir şey yok hatta telefonumda hiç oyun bile yüklü değil çünkü sevmiyorum oynamıyorum PUBG falan da yok sevmiyorum mesela şu ana kadar ne bir erkek arkadaşım oldu nede bir kız arkadaşım bile hiç olmadı doğru düzgün zaten ben ortaokuldan beri okulda çok eziliyorum sürekli hatta bu yıl da lisede çok ezildim öğrenciler bana gülüyorlardı beni hep kullanıyorlardı sonra beni 2 arkadaşıma karşı da kışkırttılar bende dayanamadım artık psikolojim bozuldu ve okulu bırakmak zorunda kaldım bu yıl yani 3 yıldır böyle asosyalim öz güvenim yok sürekli evde uyuyorum mesela evde günde 16 saat uyuyorum bu kullandığım antidepresan hap dan dolayı çok fazla uyku yapıyor yani bende. Sizce Ne yapmalıyım? Size içimi döktüm. Lütfen Cevaplarsanız sevinirim.
Sürekli evdeyim canım çok sıkılıyor ne yapmalıyım?