Biz mi hayatı zorlaştırıyoruz ya da bayanlar mı dengesiz? Erkek olmak neden bu kadar zor?

Bence halimize şükret :) Kadın olmak masallarda bile zor. Ya 7 cücelerle yaşarsın Ya kurbağa öpersin Ya elmadan zehirlenirsin Ya kuleye kapatılırsın Ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın Ya gece 12 de külkedisine dönersin Vee en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bir salağa aşık olursun. sEVİN BENCE :d
kaşlarımı alıyorum bir çok kişide alıyor kimse top diyemez. kimse müslüman olmak zorunda değil. abartıyosunuz
Karistirdin galiba
yoo
Regl sancisi cekmiyosunuz o gerizekali sutyen askısi derdiniz yok cocuk dogurmuyosunuz iliskide kaybedicek bir zariniz yok hala erkek olmak zor diyosunuz he canım he...
yol yakın dostum gel kadınlıga terfı et sen :D
kanki mi olacağız...
bacım ol :/
olur ne olacakki, erkek olmakdan daha kolaydır sanırım, yardımcı olursun bana ===
Cevap
5Cevap
ulan hiç bir açıdan düşünmemiştim ,, yazık l*n size
Çok zormuş cidden. Keşke bizim de bu kadarcık zor olsa.
Erkek olmanin nesi zor kadin olmak zorya sojaga cikarken bile tedirginlik yasiyoruz yeri geliyor:) birde erkek olmak zor diyorsunuz:)
Ceketini satıp eve para getiren babaları üzdüler
TTuvalete diye hesap ödiyen erkekleride üzdüler
Senin erkekligin mi kalmış dede olmuşsun be dayı
bayanlar çürüttü ömrümüzü ))
'Bu ülkede' kelimesine göre düşünürsen cinsiyete bakılmaksızın yaşamak mucize
kadın çalışmadımı yadırganmıyor toplumda aile içinde ama erkek yadırganır öyle bir lüksü yok
erkek gibi erkek olmak zor tabi
Bu ülkede insan olmak zor kardeşim. :)
Zormuş meğer
aynen yazı dogruu
Valla o da doğru.
zor..
bayanları öldürün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar