Erkek olmanın zorlukları ve sorumlulukları saymakla bitmiyor ancak en acı taraflarından biri ise yalnızlığa mahkumsun, kimse seni sen olduğun için sevmiyor. Bir kadınsan ne olusran ol, ne kadar yalnız olursan ol seni sen olduğun için seven birileri muhakkak çıkacaktır ancak erkekler için böyle bir durum söz konusu değil. Bir kadın bir erkeği parası için sever paraya bakmıyorsa tipine bakar tipe bakmıyorsa verdiği ilgiyi sever, muhakkak bir çıkarı vardır yani. Bir kadın bir erkeği sevmez, sadece onda olan bir şeyi sever, kadınlar duygusal değildir. Hadi durum bundan ibaret olsa neyse dicem ama sırf kadınlar değil, bir erkeksen ailen olsun dostun olsun herkesin senden beklentileri oluyor, bu beklentiler karşılanmadan ne sevgi ne de saygı alabiliyorsun.
Ben kadınların daha şanslı olduğunu düşünüyorum. He kadın olmanın eksi tarafı nedir mesela, gece tek başına dışarı çıkamazsın ama erkek içinde değişen bir durum pek yok. Erkeklerde gece sessiz sokaklardan vs geçtiğinde ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor, ayrıca gece tek dışarı çıkmak çok sıkıcı oluyor bu yüzden bunu pek yapmıyoruz.
Erkek ve kadın arasındaki farklar konusunda daha değinmediğim çok şey var ama daha fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum.
Ben kadınların daha şanslı olduğunu düşünüyorum. He kadın olmanın eksi tarafı nedir mesela, gece tek başına dışarı çıkamazsın ama erkek içinde değişen bir durum pek yok. Erkeklerde gece sessiz sokaklardan vs geçtiğinde ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor, ayrıca gece tek dışarı çıkmak çok sıkıcı oluyor bu yüzden bunu pek yapmıyoruz.
Erkek ve kadın arasındaki farklar konusunda daha değinmediğim çok şey var ama daha fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer