Birisini severiz
oda bizi sever gzel mutlu günler biter
ama sonunda
bir düşmanlık başlar yani sanki o güzel günleri birlikte yaşamamış gibi
neden böyle olur ki
seversiz mutluyuz sonrada bir den düşman oluruz..

Ne kadar seversen düşmanlıkta o derece boyut atlar bana göre. Çünkü hayallerin vardir onunla beraber bir cok şeyi ona pay etmissindir. Onsuz olmaz bile dersin yeri gelir. Ya o gider ya sen ya sen suclusundur ya o bunlarin önemi yok önemi olan yasanmasini istedigin hayaller yarim kalmistir. Gönlünün en güzel yerini ayirdigin insanla yollarini ayirdiginda o kadar iyi biri değil diye kendini avutursun zamanla. Düşman gibi gormesen gidip boynuna atlarsin. Aşk ne kadar büyükse nefreti de o denli büyük yasarsin.
Yani herkes dusman oluyosa oklari biraz da kendi uzerimize cevirmek gerek. Belki guzel sevemiyoruzdur, belki sevmeyi bilmiyoruzdur kitapta yazdigi gibi. Belki severken boguyoruzdur. Bak aklima geldi"ayi, yavrusunu severken oldururmus" sozu.
Severken gozumuz donebiliyor, saygiyi, guvenmeyi unutup karsimizdakini bezdirebiliyoruz. Belki cok sevmemek, sevginin dozunu ayarlamak gerek..
Tesekkurler
O sözün devamında şu olmalı bence.
Pardon biz yanlış adrese gelmişiz.
En iyisi doğru adrese gidelim.
Anlam veremiyorum bende dediğin gibi daha doğrusu kitabın dediği gibi.
Yanlış yerde aradık belkide, ilk başta dediğim gibi herşeyi..
Belkide sevginin altında ezildiler, kaldıramadılar..
Cevap
0Cevap
Sorun hep karsi taraftadir çünkü butun hatayi karsi taraf yapmistir ve bu duruma gelmenin tek nedeni onun yaptigi hatalardir
Yani genelde boyle dusunulur malesef
Sevgiyle nefret ince bir çizgiyle ayrılıyor. bir adım atarsın sevgidesin bir adımla nefret tarafındasın. Ötesi yok.
Çünkü nankördürler. Bazıları öyle adidir ki, senin iyi yanını kullanır. İyi olmaya çalışırsın ama üzülen taraf hep sen olursun.
Sevdikçe tepenize çıkarlar diye bir söz var ondan dolayı sanırım.
Hep öyle oluyor
Demek ki içinde bir hırs kalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar