Evden atıldım, kafam çok karışık. Nasıl bir yol izlemeliyim?

23 yaşında üniversite bitirmiş işi olan bir bireyim.

Babam hep sorunlu, yok yere evdekilere çeşitli bahaneler üreterek çatan birisidir.

Ailenin her bireyi bu durumdan yaka silkmiş durumdadır.

Ben ise üniversite, iş ve sosyal çevre derken malum akşam bir yere çıkıyorsun geç gelince laf ediyorlar gibi sorunlar ile karşılaşıyordum. Fakat bu durum öyle sabahlamalar gibi olaylar değil, 2 haftada 2 veya 3 kere anca. O da ortalam gece 12-01 gibi gelirdim. Şuana kadar hiç onlara laf getirmedim tüm arkadaşlarımın aileleri beni çocuklarına örnek olarak gösterir. Serseri bir tip de değilim yani.

Son 3-4 gündür bir yere çıktığım da yoktu. Akşam saat 8 de evden çıktım 24 de eve dönecektim. Fakat saat 23 sularında kardeşim aradı babamın kapıyı kilitlediğini ve eve gelmesin diyip evdekiler ile tartıştığını söyledi.

Bende akşam bir arkadaşımda kaldım. Sabah ta işe geldim şu an çalışıyorum.

şu an ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim kafam çok karışık. Bir daha eve uğramayıp kendime yeni bir hayat mı çizmeliyim yoksa eve mi gitmeliyim?
Evden atıldım, kafam çok karışık. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Cevapla