+1 yılBuyu yapmak hem dinen yasaktır hemde tehlikelidir cin musallatları çok olur filmlerde izlediğim kadarıyla değil bu olaylar gerçekte de oluyor mazallah uzak dur muskaya gelince muska takmak şirktir yüce Allah takanada yapanada lanet etmiştir istediğin kadar araştırabilirsin googleden uzak dur bu tur buyuymuş muskaymış falan faydasız şeyler inanıyorum ama sana tavsiyem uzak durr
13 Yorumla- +1 yıl
Buyunun iyisi kötüsü olmaz tehlikelidir bak pişman olursun muska da takma yani. Bak sana bişey diyim hocalar para için bazı insanlara nazar muskası yerine cin musallat olsun diye muska veriyorlar uzak dur
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBüyü ve muskaya inanırım. Nazar muskam vardır. Ve üzerimde taşırım. Yıldızım çok düşüktür. Nazara çok gelirim. Çocukluğumdan beri nazardan dolayı çok hastalanmışımdır.
224 Yorumla- +1 yıl
Hala yıldızım hep düşük çıkıyor. Yıldıznameye hiç baktırmadım. Tarot ve kahve falı baktırdım. Ama bu sene benim senemmiş :) :)
- +1 yıl
Çocukluğumdan olma nazar muskam var zaten. Kullanıyorum. Onu bir ara çıkarmıştım. Kahve falı bakan kız dediki. Bir muska yapılmış sana. Çocukken olabilir dedi. şu an o yanlış yerde duruyor. Durması gereken yerde değil dedi. Onu bul ve durması gereken yere koy dedi. Anneannem şok geçirdi. Doğru söylüyor dedi. Muskamı buldu bana verdi bunu al tak dedi :) :)
- +1 yıl
Öyle yapıyorum zaten :) :)
- +1 yıl
Arkadaşın biride inanan dinsizdir demiş. Papaz büyüsü var. Yapıldımı anan ağlıyor. Çözülmesi mümkün değildir. Ancak bir papaz tarafından çözülür. O yüzden kimsenin ahını almayaya çalışmak lazım. Ben o yüzden biri ile ayrılıcaksamda kırmadan beddua almadan ayrılmaya çalışırım ki ne olur ne olmaz.
- +1 yıl
arkadaş aslında biraz yanlış anlatmış :) dinsizdir demek yanlış olur muhtmeelen onu bunun deme sebebi dinen yapmak ve yaptırmanın yasaklanmış olmasından dolayı
ayrıca dediğin de d ehaklısın kimseyi hor görmücen ve eleştirmicen iyi ayrılıcan, kınamıcan,
denene göre ''insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş '' :) - +1 yıl
EİG için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim. Sohbetiniz güzel :)
- +1 yıl
Bunun delilikle ne alakası varki. Bu eskiden de vardı hala da olan bir şey. Bu tarz şeylere inanmayanlar kendileri bilirler. Ben inanıyorum da korkarımda böyle şeylerden. Aman aman..
- +1 yıl
sibel benimde yıldızım düşük senin gibi. kolay etkılenıyorum herseyden. bide işlerim hep aksi gidiyor olcakken olmuyor engel cıkıyor sürekli ne yapmam lazım?
- +1 yıl
Yıldıznamelere bakanlar var birde bu işi çok iyi yapan hocalar var muska falan yazıyorlar. Benim çocukken yazılmış muskam var ben onu takıyorum. Ama hala da yıldızım düşüktür halande en ufak bir nazardan etkilenirim. Çok uzun zamanlardan beri hocaya falan gitmedim hiç.
- +1 yıl
Nazar egoyu tatmin etmenin dini yoludur. "Çok güzelim nazar değdi nazar boncuğu takimde güzelliğime zarar gelmesin."
- +1 yıl
@Değişikkkk nazarin onunla alakasi yok. Sana yakismayan elbiseyi bile begenip nazar deydire bilirler.
- +1 yıl
@Değişikkkk görüşüne saygı duyuyorum ama katılmama hakkımda var , biraz araştırısan nazar denen olayın senin dediğini gib ego tatmini ile alakası yok, itersen ilgili bir kaç yazı gönderirim sana
- +1 yıl
Bilimsel bir açıklaması varsa inanırım :D
- +1 yıl
@Değişikkkk herşeyin bir açıklaması vardır.
+1 yılBüyü yapılabilecek biseydir. fakat dinen yasaklanmıştır. O yüzden karşıyım.. Muska takmak dikkat gerektirir faydası olduğuna suphem yok. Fakat muska takarken kariya kıza bakıp laf atmak cinsel obje olarak bakmak ya da içki içmek kumar oynamak gibi yasaklardan uzak durmak gerek yoksa sevabından çok günahı artar insanin
26 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim ağabey
- +1 yıl
@Ati_35_ sen yaraklara yan bastın :D
- +1 yıl
Gote giren şemsiye açılmaz :-D
+1 yıl2 eski sevgilim tarafından bana 2 defa büyü yapıldı
1. sinde işlemedi tersine ona döndü.
2. sinde boşladığım için etki etti çözdürdüm.
muska yazan ele ve yazan kişiye çok dikkat edin
onun kim olduğu misk safran gül suyu karışımı amberlemi yazıp yazmadığını kontrol etmek gerek14 Yorumla- +1 yıl
Havas ilmi biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılBüyü ve muskaya inanıyorum. Bulaşmam, yeterli bilgi sahibi birkaç arkadaşımda bulunuyor hali hazırda.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanırım zaten Kuran ı Kerimde açıkça anlatılan bir mesele bu. Dinen yasak olması da insanın ALLAH ın yazdığı kadere karşı gelip kendi isteği doğrultusunda bişeyler yapmak istediği içindir diye düşünüyorum.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılİnanıyorum. Kuranda açıkça yazıyor büyünün olduğunu ama asla yaptırmam.
11 Yorumla
+1 yılben inanırım, ama kişi doğruysa tutmayacagını dusunuyorum.
11 YorumlaYaptırmadım ama inanırım çünkü öyle şeyler var ve yapılıyor.
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaptırdım inanırıım ama doğru kullanlırsa yanlış kullanılıyorsa uzak durulması gereken bir durum yani
15 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler şeytan işi ama yapıyorlar işte, hayır yaptırmadım
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılİnanırım; etrafımda yapılan yaptıran bir çok kişi oldu ama benim enerjim yapmaya yetmez başkasına da yaptırmaya bir tarafım yemez:)
13 Yorumla- +1 yıl
Baban öZelden yazabilir misiniz acaba?
- +1 yıl
Bana yani 😊
Nazara inanırım da büyü ve muskaya pek inanmam ama bana fazlasıyla yapıldı bir ara evimde muskalari toplardim
19 Yorumla
+1 yılBüyü diye bişey var kuranda yazıyo ama yapmak yaptırmak haram
11 Yorumlaevet inanırım o tür işlerle ugralan insanlardanda uzak dururum
11 Yorumlaayy uzak dur ne büyüsü ne muskası saçmalaaamayınnn ne inanmaısı
13 Yorumla
+1 yılİnanırım yaptırmam
cünkü büyü döner dolaşır yapana ve yaptırana bulasır11 Yorumla
+1 yılyalan onlar.. ne buyusu_? okuz boynuzumu kurba bacamı :)
12 Yorumla- +1 yıl
diinini bilen biriyim ben.. bunlar eskidendi. şimdi bunları yapabılecek gücte ne hoca var nede hacı alayı şarlatan.. gücü yeten varsa kendıne guvenen bana yapabılır :)
ALLAH yapanıda yaptıranıda lanetlemiş iyi veya kötü sonuç değişmez hakkında hayırlı olana razı gel
12 YorumlaBüyü muska cin vs hepsi vardır aslında ateistler inancaksa cin min büyü muhabbetlerine girmek gerek :D öyle insnalar var ki olduğun yerden kaldırtır seni başka tarafa koydurur :D
10 YorumlaEvet inanıyorum yaptırmadım yapmam da çok büyük günah
11 YorumlaBüyü ve muskaya inanıyorum evet. Beni terk eden erkek arkadaşım için yaptırdım ve de sonuç aldım. Ayrıca bana aşık olan bir cinden korunmak için (ismini tam yazmayacağım) bir mühür taşıyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar gerçek ve çok tehlikeli şeyler ve sakın bu tür şeylerle uğraşmayın
11 Yorumla
+1 yılİnanirim var zaten de korkunç geliyor bana o yüzden yaptirmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle uzak durmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef boyls islerle ugrasan var.
Allah yapanin belasini hem bu dunyada hem obur dunyada veriyor zaten.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanirim yaptirmadim. Yaptirirsam geri teper diyede korkuyorum yaptırmam :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevgilim geri dönsün diye yaptırsam yaptırırım başka bişey için yaptırmam aS:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanmam yaptirmadim. Dinimize gore yaptirmak gunahtir
10 Yorumla
+1 yılBüyüye inanırım ama yaptırmam ! :/
11 Yorumla
+1 yılİnanırım ama bulaşmam şahit oldum reaksiyonlarına.
13 Yorumla- +1 yıl
Teyzeme yapmıştıkayın validesi ölümlerden döndü.
Yok ben direk kendim yapıyorum, sanada yapimmi.
15 Yorumla- +1 yıl
Tövbe tövbe nasıl oluyor o is
- +1 yıl
benim tandgm da var da ilim falan değil
+1 yılİnanırım yaptırmışlardı evimizde buluk biz.
15 Yorumla- +1 yıl
Evet hocaya baktırdık büyüymüş evimiz dağılacaktı babam geri yaktı
- +1 yıl
Şükür
En fazla nazara inanırım başkada inanmam
11 Yorumlaçok günah Allah katında
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptırdım çok parada verdim sonuç alamadim
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBabam evden gitmişti başka bir kadına eve geri dönmesi icin
Bunlar hep eti cin yüzünden...
13 YorumlaYaptiadim ama inanırım
11 Yorumlaİnanırım ama işm olmaz
11 Yorumlaİnanırım yaptırmadım yaptırmamda
11 Yorumla
+1 yılİnanırım fakat yaptırmam.
12 Yorumla- +1 yıl
Efendimiz (s. a. v) lanetlediği için..
Evet inanırım yaptırmadım
11 Yorumla
+1 yılİnanırım ya töbestt😖
11 Yorumla
+1 yılcok cok inanıyorum cokda korkuyorum, vefk yaptırdım ama bir faydasını görmedim maalesef.. çaresizlik iste
00 Yorumla
+1 yılİnanırım ama yaptırmadım.
11 Yorumlaİnanırım ama yaptırmak günah.
11 Yorumla
+1 yılVar bence ama kotu isler
11 Yorumla
+1 yılİnanırım yaptrmadım ama öyle şeyler var ve tutuyor
12 Yorumlaİnanmam ALLAH sakindirsin
11 YorumlaSaçma sapan batıl inançlar be kardeşim
10 Yorumla
+1 yılüflenmek isteyen varsa gelsin üfliyim :)
10 Yorumla
+1 yılay korkarım ben
11 Yorumlainanmıyorum hiçte olmadı
10 Yorumla
+1 yılİnanıyoruz ve uzak duruyoruz...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılMuska takarım.
11 Yorumla yok öyle şeyler. inanmiyorum.
10 YorumlaBen yaptırdım ve istediğim gibi oldu
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yaptırmadım.
11 Yorumla
+1 yılevet
12 Yorumla- +1 yıl
yaptırmadım
+1 yılHayır
11 Yorumla
+1 yılyanlış buluyorum
13 Yorumla- +1 yıl
hem öyle hemde kendim yanlış buluyorum saçma geliyor
+1 yılİnanmam yaptırmam
11 Yorumlainanirim sahit oldum