+1 yılwhatsthecelebritea.com/.../...and-photoshoot_3.jpg lana del reyi yolda otostop çekerken görürsem almayı bırak arabadan inerim anahtarı veririm ben gideceğim yere yürüyerek giderim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılneden olmasın
https://i.hizliresim.com/XJDN33.jpg32 Yorumla- +1 yıl
duygusal olarak sohbet etmek isteyen normal tipte birini miisterdin
yoksa yakışıklı ama aabayı bir köşeye çekip bütün hayatını batırcak tipleri mii?
m.facebook.com/profile.php?id=922600991135895 bu adam hep alıyor ve video cekiyor çok komik. Ben güvenemem
00 Yorumla
+1 yıl''yanlarına çekerim arabayı noldu yolda mı kaldınız hahah'' der basarım gaza kimseye güven yok sonucta.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
en son zil zurna sarhos bir bayani almistim
arkadas kotu bir koku geliyor hafiften boguruyorum kusmamak icin zor tutuyorum kendimi , megersem sonra farkettim isemis koltuga.. Telefonunu da unutmus arabada sonra bir yakini gelip almisti tel'u..
Bazen bonus da olabiliyor bole00 Yorumla
+1 yılOtostop çeken öğrencilerin sadece tipine bakıp içime sinenleri alırım.
Kesinlikle tanımadığım bir kızı arabama almam ne kadar otostop çekerse çeksin.
Arabama çekinmeden alacağım kişiler köylüler ve işçilerdir. Onun dışında içime sinen erkek öğrencileri alırım başka da bir Allahın kuluna durmam hele ki kızları hiç almam.00 Yorumla
+1 yılSana Denk Gelse Bunları Her Türlü Alacağın Belli. ;)
53 Yorumla- +1 yıl
artılamış seni abi :D
- +1 yıl
@pilav_ustu_az_kuru_2 Dürüst Kız Maşallah.
- +1 yıl
@SerKan1923 aynen
+1 yılİnsanlık ölmedi ya
https://i.hizliresim.com/EpzBb8.jpg01 Yorumla
+1 yılYok ya tamam çok yakışıklı olabilirler ama ben korkarım yani almaya kimin ne olduğunu bilemiyoruz sonuçta
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılIsciyse koyluyse gariban icime sinen ogrenciyse alirim. Bu tipler zaten otostop cekmez. Kizada simdiye kadar denk gelmedim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. alırım muhtemelen genelde unıversıtelı ogrencıler olursa zamanında bende cok yolda kalmıştım o yuzden bılırım
00 Yorumla
+1 yılBu yaz beni aldılar valla :D Bursadan İzmir e otostopla gitmiştim. İzmirden de İstanbul a otostopla döndüm :D
012 Yorumla- +1 yıl
@Daqoo üzgünüm bro ama biz öyle babamıza sırtımızı dayayıp boş yaşayanlardan değiliz ;) Ne yani paramız yok diye tatil mi yapmayacaktım.
- +1 yıl
@Daqoo komik çocuk seni.. Çalışmadığımı mı sanıyorsun? Senin mühendislik için gereken malzemelere, kitaplara ne kadar para gittiğinden haberin var mı? ya da çalıştığın paranın en fazla çok az bir kısmını kendine harcıyabilmek olduğundan? Sanmıyorum :) Ha bide ne fark edecek bilmiyorum ama 19 değil, 20.
- +1 yıl
8 yasindan 9 yaşına gecememis cedric gibisin 19 yasinda değilim yazmış ahahahah :D bende 1 ay sonra 20 olcam birader tamam mi? :D :D
universiye okuyorum 2 yildir onlarin masraflarini mi anlatim her ay verdigim 2.5 yildir kickboks parasini mi okul bitisinde cocuklara ders anlatiyorum ve bakkalda calisip harçlığımi çıkarıyorum baba parasi yemiyoz yani ayikss? 😝 - +1 yıl
@Daqoo ee ne güzel işte kardeşim öyle gelip hayatın beleş olmadığını anlayacak kapitesidesin en azından :) kaldı ki 2,5 yıldır aralıksız para vermek... :D 1,5 yılda salona para vermeyi bırakmıştım ben :D hatta 2 yılı geçince hocam para veriyordu salonla ilgileneyim diye ;)
- +1 yıl
@Daqoo genelde salona giden öğrencileri görürsün, çalışmaz çalışanlarla dalga geçer vs.. Uyma onlara.. 5 yıl az bir süre değil, dişini biraz sıkman gerekir ama 5 yıla çok rahat açarsın salon :)
- +1 yıl
@Daqoo Ücret konusunu hocanla konuşabilirsin, indirim yapabilir. Ama sende antrenmanda terledin diye çalıştığını sananlardan olma. Antrenman sonunda kafandan duman çıkmayınca ben arkadaşımla dalga geçerdim, bir nevi birbirimizi motive etmek.. Sende motivasyonunu enerjini düşürme, düşürmeyecek kişilerle ol. Hayatın kendisi zor ona yapacak bir şey yok ama güzel bir söz var onu da unutma " bugün çektiğin acı yarın seni daha güçlü yapacak "
- +1 yıl
gecen ay ki ücreti vermedim daha hoca zaten en uygun fiyati veriyor bana ne beslenmeye dikkat edebiliyorum ne parayi veriyorum öğrencilere ders anlatmaya bu hafta başladım işte eğer parayi toparlayabilirsem birakmam gerçekten kickboks un faydasi cok büyük teakwandoyada gittim ordakiler hiçbişey herkesin gitmesi lazim kickboksa bu pazar maç im var ben 65 kiloyum karsimdaki 84 :D
- +1 yıl
Benim branşım taekwondo :D Cidden taekwondo cular hiçbir şey. Ciddiye alan adam çok çok az ama dedim ya ben ciddiye almıştım 2,5 yıl gibi bir sürede en erken siyah kuşak alanlardan oldum. Hangi spor olursa olsun kişide biter her şey. Ben kickboks başladıktan 1,5 ay sonra salona bakan çocuğu mağlup etmiştim. Bu salondan iş gelmez diyip bıraktım sonra gerçi :D Zor bir maç olur, çevikliğini iyi kullanman gerekecektir, tavsiyem maçtan önce iyice analiz et çocuğu ve olabildiğince soğukkanlı ol karşısında. Çalıştığına cidden inanıyorsan faydasını alacaksındır ama o eşleşme biraz saçma geldi bana :)
hayatta almam durmam bile. kaç tane gariban iyi niyetiyle alıp boğazı kesilerek kafasına mermi yiyerek hem canından hem malından oldu. zaman kötü
00 Yorumla
+1 yıldirek arabam yok diyip bu sorudan yırtıyorum :D
napalım yani ortadaki denyo nun yakışıklılığı bizde yok diye ölek mi :D02 Yorumla- +1 yıl
kıskanmak mı :D sen şaşırmışın :D
Soruyu okuyunca almam dedim sonra görsele baktım diğerlerini almaz nick i alırdım hshaha:D
01 YorumlaAlmam ayrıca iki adınisi var kası var diye bu adamları arabaya mı alcam yani
00 Yorumlaherzaman alırım ve aldımda cinsiyet asla ayırmam yolda kalana yardım etmek sevaptır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSerseri tipliyse almam. Alırsamda ön koltuğa oturturum
00 Yorumla Alırım tabı Gençler ne yannııı yakacık abi dedimii iyi hadi ozaman gelinde yakacığa doğru yakalım ::D
10 Yorumla
+1 yılbunları ne yapayım yaa oltanın ucuna takıp kızlara mı atacam bunlarla kız mı tavlıycam ? :D onun yerine direk hatun alırım :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılfüüü bunlar otostop çekse babannem bile alır arabasına 😃
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunları alır dağa kaldırır orada bağlar bırakırım :@ :S (Çekememezlik söz konusu :( ) ahaha :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kalpleri nasıl acep :S
Erkeklerin yorumlarina bitiyorum yaa 😂😂
71 YorumlaOtostop ile birçok gasp olayına özelliklede arabaya alınan bayan tarafından şahit olmuş biri olarak muhtemelen almam. ama birkaç kez öğrencileri okula kadar götürdüm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğim gay da değilim ama nick batemanı garanti arabaya alırdım hiç düşünmeden
01 Yorumla
+1 yılBülent Ersoy görmesin bunları hepsini alır valla :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. almam :D üstü cıplak 3 erkek bana bakıp o işareti yapıyolar ben de onları arabama alcam oldu başka :D
00 Yorumla
+1 yılyok kıskanmadım elemanlar sağlam banada taşş gibi kızlar denk gelirse alırım
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılben türkiyeyi bisikletle gezen bir deliyim öyleki bisikletime bile otostop çeken dede gördüm hatta bu çalışmayyimi vıy sen nası gidiyin bayırın tikine ana bu adam ermiş yav dediydi neyse :D
00 Yorumla Soldaki haric diyer ikisini alirim yerim bile onlari 😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılAlmam çünkü bu devirde kimseye güvenmeyceksn. Tanımadığım etmediğim insanla isim ne
00 YorumlaSimdi kizlarin gorus bildirmesi gerek ama icimde kalmasin. Bunlar arabayi kaldirip goturur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güzel olursa olsun arabama almam ha arabası arıza yapmıştır yardım ederim ama arabama kesinlikle almam.
00 Yorumla
+1 yılbunları sen al :D
üstüne birşeyler giyerlerse bende alırım10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım otostop çekeni bende çok otostop çekiyorum çünkü =D
12 Yorumla- +1 yıl
Hatun olursa alirim erkekse almam net kesin hatunda bazisi tarzim olani onlarinda yarisini yolda atarim sonda kalan benimdir ohhhhh rahatladim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUff bunlari alirdim iste :D ama burada otostop cekenler baya cirkin l*n öyle birine denk gelmedim ben hic :(
00 Yorumlahayır tabikide arkadaşımı lmamıştım yani o kadar :)
00 Yorumla
+1 yılşu ortadakini alır mıyım almaz mıyım bilmiyorum fakat diğerlerini almazdım
00 Yorumla
+1 yılBöylesi otostop çekecek tabiii ki alırım manyak mısın :D
03 Yorumla- +1 yıl
İçinde ben varken bir şey yapamazsın
;)
+1 yılotostop cekeni arabama almam ya ... guvenılmez ınsanlara ..
00 YorumlaAlırım tabi, insanlık öldü mü? :D
120 Yorumla- +1 yıl
kardeşim ne dedin sen
- +1 yıl
yok tiplere gel soyunuk bir şekilde hırsızı var uğursuzu var at hırszı üçüde ben almam :D
- +1 yıl
@_Mucoo_ en iyisi bulaşma kız olsalar alda sapları ne yapcan oğlum :D
- +1 yıl
tamam tamam benden sakat gelmez iki de kız getiririm :D @_Mucoo_ biri sana biri bana yola devam ederiz :D
- +1 yıl
@_Mucoo_ kardeşimle akmalar diye selfie yaparık :D
- +1 yıl
@_Mucoo_ aynen valla ya 4 kişi kızlı erkekli iyi olur :D
- +1 yıl
@_Mucoo_ bir şey olmaz yemezler sadece biraz öperler o kadar :D
- +1 yıl
@_Mucoo_ @şahmeran8 tamam gidiyoruz :)
- +1 yıl
ya tamam tamam gidiyoruz sonra bu şarkı sana gelsin :) @_Mucoo_ bu şarkıyla trip attıp gittim ben ;)
https://www.youtube.com/watch?v=WA2tCbJGHNQ
ben cektım cok otostop lakın boyle cekersen kamyoncu barınagına gotururler türkyede
00 Yorumla
+1 yılKızların kısmetini kaçırmam ben almam bayan alsın diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan kızların çoğu alırım demiş. kaslılar ya hemen ağızlarının suyu akıyo :D siz bunları arabaya alsanız bunlar sizde kas yapar vuruşmaktan :D gerçi yalama olursunuz orası ayrı
00 Yorumlakızlar almayın bunları arabaya falan.. sapıktır falan güvenmeyin :p
00 Yorumla
+1 yılHey arabaniza alir misiniz bni 10 km oteye gitmem gerek;)
00 YorumlaYo bana guvenerekmi gtmisler gecn sruyeli kiz arbnn onune atldi durmadm bile
00 YorumlaBir çok kadın alıcaktır ancak sebebi yardım severlik olmaya bilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki gibi olanları almıyorum yaşlı teyzeleri amcaları alıyorum :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunları alırım asdfadf
20 Yorumla Nick'i otostop çekmeden alırlar. İyi akşamlar.
10 Yorumlaortadakini alırdım dermişim afdads
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bikere aldım telefonumu çaldılar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları alırım tabii :D
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolmaz ben hepsini alırım :D
Cevap sahibi+1 yılAsdjdkfg ne alakası var :D
Bunları almam öğrenci falan yaşlı olursa alırım 😀
00 YorumlaGaza dahada basarim :-D
00 Yorumla
+1 yılCocuk ortada olani alirim ortada olmayanlari almam
00 Yorumlaüstlerine sürerim genelde :D
00 Yorumla
+1 yılYanimdaki kisilere bagli