Yaşlıysa alırım
Güzelse / yakışıklıysa alırım
Çocuksa alırım
Kim olsa alırım
Asla almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

almam galiba 😀 biz bir kere erkek arkadaşımla gidiyoruz akşam beni eve bırakacaktı önümüze adam geçti dur dur diye sonra ben sağ koltuktayım benim olduğum taraftaydı adam , camı indirişi var ama iki santim anca sonra adamla konuşup alamam diyip gaza bastı dedim ki camı neden açmadın? sana yakın temas edebilir demişti 😂😂😂😂😂😂 yoh anasını 😂
asdfafaef erkek arkadaşında da ne hayal gücü varmış camdan içerimi salacaktı adam :P
Bir de öldurulemem arabamda
Hayır tabi kiii..😱
Benzini fullese bile almam..🙄
Ponçik bir kalbim var benim..🥹
Ağlaaa..🙄
Ahaa şooo taraftan..👉🏻😂
Geldim geldim.. teşekkür ederim..😄🙏
Geçen akşam otostop çektim. Belki kırk tane araç geçti 15 dk içinde, biride durmadı ya la.
Sarhoş biri duracak oldu, baktı baktı tanımadı, bastı gaza karşı şeride geçti. Ulan dedim keşke dursaydı, ne güzel kaza yapardık şununla
Cevap
33Cevap
Kadınsa alırdım
Alırdım ama aldıklarımı bırakacağım zaman şuraya kadar bırakır mısın ( bana ters gelen yol) , yok hava yağmurlu nasıl gideceğim şimdi … ( mübarek sanki uber ‘ e bindiler.. biri de geçen binmek istedi arabayı park edeceğim dedim , inanmadı bin dedim arabaya 10 metre ileride arabayı park edip indirdim kısa mesafeyi taksiler bile almıyor ben aldım …almıyorum artık
Dış güzeliklere önem veren bir insan olarak cevap vereyim yolda otostop çeken güzel bir mini etekli memeli anime gibi giyinen kizsa alirim belki onla arabada cinsellik yaşariz diye of offff
Sadece ama sadece Yaşlı ve fakir insanları bu yüzden sürekli seyahatlerimde yakın olan otogarlara uğrarım
Teşekkürler sağolun
Yasal sorumluluk, can güvenliği v. b. sebeplerle almıyorum.
Mesele vurmak değil ki kral. Durduk yere bu şekilde bir sonuçla karşılaşmak. Kaza yapsan yaralanan tazminat davası açsa. V. b.
Aynen öyle. 😉
Allah korusun bir kaza şu bu olsa direk araç sahibini suçlu tutuyor devlet. O nedenle alamam.
İnsanlara güvenemiyorum sanırım almam boğazıma bıçak dayamayacağı ne meçhul burası türkiye ben canımı sokakta bulmadım 😄
Sanmıyorum neyse hele bir arabam olsun düşünürüz orasını ~ ℳ
araba alalım hemen sana 7 tane
İnsanların art ve kötü niyetleri olabilir ben yaradanıma sığınırım aksiyon yasarım hemde
Kesinlikle profilime bakıp bu sekilde cevap verdin diyebilirim haksızmıyım😂😂
Tesekkür ederim arkadaşım güzel iltifatın için en azından dobra bir sekilde belirtin ben alıskınım bu tip durumlara karşı Allah beni böyle yaratmış buna sükür elhamdülillah 🤲🤲🤲bide nazar boncuğu ekledim nazar değmesin insallah bana 😂😂😂
Amin Allah razı olsun rabbim seni de kötülüklerden beladan korusun temiz kalpli insan
Ne olursa olsun hiçbir koşulda almam kimseye güven olmaz bu zamanda
Sadece hemcinsimi alırım arabaya o beni te * cavüz etmez.
Olsun...
Şükür ki lezbiyen değilim dert etmeyin.
Evet bı tarafınıza çok takmış gibiydiniz.
Eywallah eywallah ama orakcik sen daha dikkatli ol bı gün nein felan derim.
Senin gibi birinin başka şeyleri hep tetikdedir.
Evet başka birşeyin yok maalesef çok kötü...
Niye maalesef olduğunu anlamaman bile çok maalesef.
Kesin.
Bizim burasi dogu bizim buranin insanlari batililara benzemezler benim yanimda babam varsa herkesi aliyorum arabaya
O yondende haklisin ama. bizim. burada bircok kisi aliyor arabaya taniyip tanimasida ayri
Tanıdık tanımadık zaten bizim burası küçük yer herkes herkesi tanıyor tanımasan bile siması 'nı biliyorsun illaki dükkan larda karşılaşıyorsun insanlık için yağmurlu hava olsun çok sıcak olsun pazar dönüşü olsun alırım arabama köye gelip giderken sadece tanıdıkları alıyorum. Afgan suriyeli ve kürt asla almıyorum canları cehe.. nneme!!!
Ya işte güzelse konuşuruz oldu oldu olmadı nasip başkasına akfjjsıd
Tipe göre değerlendirme yaparım önce alırım herhalde
Şehir şehir otostopla gezmiş biri olarak söylüyorum, alırım.
Genelde almam kadin olursa nezaket geregi alabilirim
Yolda kaza ya da herhangi bisey olsa durduk yere basim belaya girer
Senin tek başına yapman farklı tanımadığın kişiyle farklı
Umarım yanılmıyorumdur güzelse yak8şıkl8ysa alırım konusunda 😅
Hayır almam sürünsün 😂😂😂😂
20 li yaşlarım da bir gün işten çıktım eve gidicem araç yok otostop çekeyim dedim bir allahin kulu durmadı 3.5 saat yürümek zorunda kaldım. Bana acimaladilar bende acımam 😂😂😂
Almam filmler beni paranoyak etti
O zaman evde duramiyorum tek başıma Ayetel kursi okumaktan çenem ağrıyor sonra ksksksk
Gözümde canlandı 😀🤣🤣🤣
Siccin'in sahnelerini çekerken bir kaç tane hoca dua okumuş ... cinler musallat olmasin diye aklima o geldi lsksks
Korku severim ama gozlerimi kapatirsam ksksjs en iyisi bilim kurgu
Ekran aldim sağol
Keko/ serseri tıpkı değilse alırım
Ne alaka ya anlamadım
Neden alayım? Almam.
Güven olmaz.
Seni şakacı şey seni 😊
Aynen 😊
Tanıdık olmadg sürece asla almam kim olursa olsun.
şu an bulunduğum bölgede aliyoruz
Önce tipine bakarım tipi bana zarar vermeyecek tipteyse alırım
Otostop yapan birini aracıma almam.
Kimseyi almak istemem
Alırım. İnsanlık ölmedi
İhtiyacı olanları bilemem yolda kimseyi almam !
Kimseye güvenmiyorum ben
Genelde almıyorum
Ergen öğrencileri alıyorum
Asla almam ben.
Aldığım zamanlar oldu
Asla almam
Kimdir nedir belli olmayan birisini aracıma almam.
o anki psikolojiye baglı
Çocuksa alırım
Almam. Güvenemem.
Hayır ya öldürürse
Arabam yok
Almam
Kadın ve cocuksa alırım tabiki
Alirim
Almam
Yok almam
Hayır almazdım
Çocukları alıyorum ben.