Sevgilim eski sevgilimi kıskanıyor. Ya ben sevgilimi anlamıyorum ya da o boş yere kuruntu yapıyor.!

off off canımı sıktı gece gece sizinle paylaşmak istedimm :( sevgilimle şimdi hiçbişey yokken tartıştık. camerada konuşuyorduk eski sevgilimi herzaman kıskanıyor ve hep eski konuları açıyor kapatmıştık. eski sevgilim askerde. şehit olsa geberse dedi. bende öyle deme onunda anası babası var günah dedm. çıkıom ben dedi. neden dedm çıkıom işte dedm hep bana güven hep yanındayım derdi bana sevgilim bende hemen çıkıyorum diyorsun hiçbişey yokken kuruntu yaptın boş yere tartışma çıkarıp tripleniosun güvenmemi bekleme sana dedm. tamam dedi çıktı :( eski eskide kalmış artık ben onu seviyorum anlamıyor hiçbişey yokken kendi kendine açtı konuyu triplendi gitti. yanlış bişeymi söledim? kaç defa söledim benm hayatımda sen varsın geçmiş geçmişte kaldı diye. ömrümü hayatımı seninle geçirmeye karar verdim onu düşünsem sen değil şmdi o olurdu hayatımda dedm bitti gitti diyorrum. ama hala o eski konuları açıyor. ve tri*neiyor mutluluğumuzu bozuyor haberi yok. napım ben yaa napım kendini soğutmaktan başka bişey yapmıyor.

böle yaparak onu düşünmemi sağlıyor boş yere mutluluğumuzu bozuyor hemde sebep yokken :(
Güncellemeler
+1 yıl
sırf bu sebepten ayrılmak nekadar doğru olur bilmiorum kıskançlığına beni çok sevmesine veriorum ama canımı yakıyr artık. birzaman önce gerçekten çok sevmiştim ve zor bitti yeni hayat kurdum onnla gerçekten ciddi düşünüyorum ailem herkes biliyor. herzaman bana onu hatırlatması canımı yakıyor. ne yapmam gerekiyor güvende veriyorum ona ama bilmiyorum ne yapıcam :(
Sevgilim eski sevgilimi kıskanıyor. Ya ben sevgilimi anlamıyorum ya da o boş yere kuruntu yapıyor.!