bu olayı övünmek veya başka bir sebep için anlatmıyorum şu an gerçekten zor durumdayım böyle olay yaşayan olup da etkisinden kurtulan var mı? varsa gerçekten düzelmek istiyorum. bu durum ben çok küçükken benden büyük kız kuzenlerimle başladı. sürekli pipimle oynarlardı. o yaşta orgzm oluyordum. bu olay bana normal geliyordu ki çocuk yaşta farkına olmadan cinsl yakınlaşmalarda bulunuyordum (benimkini elletiyordum). uzun bir süre benim için cinsyet farkı kavramı yoktu. hatırlıyorum komşu kızıyla çok takılırdık oyunlar oynardık ve çok normal bir olaymış gibi pipimle oynardı. bir keresinde ben onunkini görmek istemiştim o da göstermişti şaşırmıştım farklıydı. o zaman öğrenmiştim cinsyet farkını. kızların arasında büyüdüğüm için iletişim kurmakta hiç zorlanmıyordum. liseye başlayasıya kadar ortalama 6-7 kızla böyle olaylar yaşadım. lisede malum ergenliğe girdim biraz değiştim ama içgüdüler aynı. lisede sadece 3 tane cinsl yakınlaşma yaşadığım kız olmuştu çok değildi belki büyüyor olmamdandı. benden büyük kuzenlerim evlenmişti. yaz tatillerinde köyde tüm sülale kalıyorduk. boş ev çoktu ben tabi çok yaş farkı olmayan kuzenlerimle bu olayı devam ettiriyordum. kuzenlerimle yaşadığım hazzı başka hiçbir kızda yaşamadım ama hiçbirisini bozmadım. lise bitti üniversiteye geçtim.ünideki 1 senem cemaat yurdunda kaldığım için çok hareketli değildi. o 1 sene boyunca kuzenlerim teker teker evleniyordu. son birkaç senedir yaz tatillerinde toplanmıyoruz yani kuzenlerimle çok konuşma fırsatı bulamıyordum. bu bayramda yine toplandık. akrabalarımın en sevdiğim kuzenimi de evlendirme planları yaptıklarını öğrendim. içest birisi olmak istemiyorum ama başkasıyla evleneceğini kabullenemiyorum onu sahiplenmek istiyorum. bunun sebebi belki çocukluğumda yaşadığım anormal olaylardı. benim gibi psikolojik bozukluğu olup atlatan varsa ben de atlatmak istiyorum?:(
Güncellemeler
+1 yıl
özet : küçük yaşımda benden büyük akrabalarım tarafından içest bir yaşama tarzı benimsedim. büyüdükçe bunun yanlış olduğunu öğrendim ama bunu önleyemiyorum. içest bir kişilikten kurtulan bunu atlatan birileri varsa ben de atlatmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer