Ben hayırsız evlat mıyım?

Uzun ama lütfen okuyun 🙏🙏Annemle hiç anlaşamıyoruz. Ben sorunun kendimde olduğunu düşnüyorum annem babam kötü değil aksine çok mülayim ve oldukça fedakar insanlar özellikle babam. Ama annem benden hep bişeyler bekler onun istediği gibi giyinmemi, onun istediği gibi davranmamı falan. (mesela onun beğenmediği bişey almak istediğimde para vermeyip beni mağazada bırakıp gitmesi gibi) ve sırf sohbetlerim biraz çatlakça olduğundan benim deli olduğumu insanlarla sohbet ederken benle dalga geçtiklerini söyeyip duruyo. bir annenin kızı nasıl olursa olsun onu kabullenip yanında olması gerekmezmi? Geçen gün tartıştık ona temizlik yaparken yardım etmedim diye biraz bağırdı bende sinir krizi geçirdim öfke kontrolüm yok onun üzerine saldırmamak için duvarları yumrukladım üzerimdekileri yırttım falan öyle böyle değil. Sonra bana sen hayırsız evlatsın üzerime saldırıyodun dövcekmiydin delisin sen insanlar gülüyo arkandan. senin kanın bozuk baban tarafı da böyleymiş falan dedi. Yani ben de suçsuz değilim çok ev işi yapmıyorum ara sıra biraz da sinirliyim tabi. Sizce haklımı annem ben hayırsız evlat mıyım?
Ben hayırsız evlat mıyım?