Ben hayırsız evlat mıyım?

İşim gereği haftanın 5 günü yatılı çalışıyorum, cumadan eve dönüyorum. Bugun eve geldiğimde yine çok yorgundum birşeyler yiyip hemen uyudum. Kalktigim da annemin suratı asıkti, sonra yanıma gelip söylenmeye başladı. Onlarla hiç vakit geçirmediğimi hatta onları görmemek için odaya kapanıp uyuduğumu ne kadar vefasız ve bencil olduğumu söyleyip durdu. Sonra gitti babamla tartıştı, tartışırken ufak bi baygınlık geçirdi ( annem sağlık sorunları olan biri olduğu için sinirlenince bayılır) onu kendine getirmeye çalışıp bu yaptığından sebep ona kızdım, böyle yapınca eline ne geçiyor kendini öldürmek mi istiyorsun dediğim de benim başıma gelenler senin yüzünden diye fısıldadı sadece.. yani gerçekten napacagimi bilmiyorum, ben bu duruma çok alıştım, çünkü nezmaan böyle yapsa ertesi gün gelip özür diler. hersey bı yana sağlık sıkıntıları var böyle olunca daha da hasta oluyor, ben herşeyi düzeltmeye çalışmaktan okadar yoruldum ki işin sonunda yine sebebi ben olacağım, ya benim yüzümden bisey olursa diye endişe ediyorum..
Ben hayırsız evlat mıyım?