Arkadaşlar sevgilimin deist olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı hem seviyorum hemde çok iyi bir insan ama ben Müslümanım nasıl surerki bu iliski?
Cevabın nedir?
+1 yılDini için sevmiyorsun sonuçta.
Dediğin şey şuna benzedi "ben mor renk seviyorum sevgilim mavi seviyormuşş ayrılmalı mıyım?" ..
Herkesin kendi fikri şahsi görüşü buna saygı göstermek gerek. Kimse senin için fikirlerini değiştirmez. Sevdiğin kişiyi bu haliyle sevmelisin, eğer beceremezsen yalnız kalan sen olursun.42 Yorumla
Soran+1 yılBen kabullensem bile aileler tanışınca sorun olucak benim ailem dine bağlı birisi hemen anlarlar resmen cikmazdayim
- +1 yıl
Aileni ilgilendirmez. Aileni ilgilendiren bir konu yok. Ailen kendi dinini iyi şekilde yaşıyor ise başka sorun yok zaten. Ailen o kadar geri kafalı değildir herhalde; başkasını yargılayacak ve dışlayacak kadar.
En İyi Cevaplar
Seviyosa seni musluman olmasi icin konus onunla
28 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum gel birlikte araştıralım ne doğru ne yanlış diye ama istemiyor , onun gorusune saygı duymami o benim namaz kilmama saygı duyduğunu söylüyor :(
Soran+1 yılİkna etmeye çok çalıştım ama beni böyle kabullen yoksa olmaz dedi , seni aldatmam yanlış yapmam saygısızlık yapmam değer veririm ben seni seviyorum sende beni bu şekilde kabullen dedi
Soran+1 yılAilem daha bilmiyor bilse kesinlikle karşı cikarlar
Soran+1 yılMüslüman oldumu peki
+1 yılİnsanlar böyle şeylerin önemsiz olduğunu sanıyor ama karşındaki insanın hayata bakış açısı çok önemli. Çünkü yaptığı her işe yansıyacak bu. Mesela bir müslümana göre haram olan şeyler ona göre haram değil. Sence haram şeyler onun umrunda mı? Yarın öbür gün senin yanlış olduğuna inandığın şeyleri yapamaz mı?
75 Yorumla- +1 yıl
aynen kesinlike +1
- +1 yıl
@NekaQ Belki kız için bazı şeylerden vazgeçer ama hiçbir zaman içinden bunları doğru bulmayacak. Bu da her an senin yanlış olduğuna inandığın şeyleri yapabilir demektir. Ve ikinci bir boyutu da düşünelim, diyelim ki anlaşamadın ayrıldın. Arkandan neler yapabilir sence? Ona göre günah olmayan her şeyi..
Soran+1 yılOda benim goruslerime saygı duyuyor benimde ona duymami istiyor ama aşk biyerden sonra yetmicek bir yandan acı cekiyorum nasıl ayrilirim diyorum bir yandanda bu durumu kabullenemuyorum
+1 yılBirbirinize saygılı olduğunuz polemiğe girmediğiniz sürece bir şey olmaz ki dinende müşrik veya dinsiz olmadığı tanrı inancı olduğu için ilerisi ama evlenmeniz de caizdir kafana takılmasın bu durum
310 Yorumla
Soran+1 yılAma peygamberler konusundaki gorusleri ne olacak
- +1 yıl
Kabul etmeyebilir dediğim gibi saygı önemli bazı deist vardır senin odanda peygamberimizin adı yazan tabloyu gorur saygı duyduğu için sana ve senin inancına onuda saygıyla tebessümle kabul eder bazı deist dalga geçer vs. karsındaki kişiye gore hareket et deistler genelde ateistler gibi uç insanlar olmuyor
Soran+1 yılAllah korkusunun olduğunu söylüyor
- +1 yıl
tamam işte bir şansı hakkediyor :)
- +1 yıl
peygambere inanmayan dine inanmamış olur zaten kardeş. nasıl evlenmeniz caizdir diye fetva verebiliyorsunuz?
- +1 yıl
iliskileriniz icin dini oyuncak ettiniz.@soran aradığı cevabı değil istedigi cevabı aldı ya yeterli sanırım.'caizdir' fetvasını da yapıştırdı. ohh miss.
- +1 yıl
@greensight neye dayanarak caizdir diye fetva verdin. açıkla bakalım.
- +1 yıl
arkadaşlar demek istediğim şu Bakara suresinde der ki müşriklerle kafirlerle evlenmeyiniz. Şimdi bu deist arkadaşımız kafir mi hayır müşrik mi hayır tek ve bir tanrıya inanıyor gayrimüslimdir ama kafir ve müşrik değildir dinimiz bizden kafirden ve müşrikten mehremimizi sakınmamızı emretmiştir gayrimüslimden değil bu yüzden bir Müslüman bir Müslümanla bir hristiyanla bir yahudiyle deistle evlenebilir putperestle ateistle evlenemez
- +1 yıl
Nisa suresi 150-151. Ayet acikca belirtir guzel kardesim ustune youm yapmak akilsizliktir su sekilde belirtilmistir iyice oku guzel kardesim..
"Onlar öyle kisilerdirki allahi (cc) ve peygamberlerini inkar ederler
Allah ile peygamberlerinin arasini ayirmak isterler
Ve bazisina inandik bazisina inanmadik derler
Ve imanla küfür arasinda bir yol tutmak isterler
Iste gercek kafir olanlar bunardir.
Ve biz kafirler icin alcaltici bir azap hazirlamisizdir
Buyruluyor insanlara yalan yanlis fetvalar vermeyin iyice okuyun arastirin...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
42Cevap
+1 yılNeden deistler'in ne zararı var?
Ne gibi kötülükleri var?
Siz birbirinizi sevdikten sonra dinlerin dinsizliğin ne önemi var?
İnsanı insan olduğu için sevmeyi ne zaman öğreneceksiniz?
Ne zaman saygı duyacaksınız?
Ne zaman ırkçılıktan vazgeçeceksiniz?
Bu sığ düşüncelerden vazgeçmeyi öğrenin. Yoksa bu hayatta maalesef mutlu olamazsınız. Onlarda insan duyguları var merak etme onların da karakterleri var. Tek farkı kendi hür iradesiyle aklıyla Deizm akımını benimsemiş. Saygı duyacaksın onu. Hiç bir şekilde karışamazsın ona. İsteyen istediğine inanır istemeyen inanmaz kimsenin sorgulayacağı bir şey değil bu.
İnsanı insan yapan karakteridir bunu öğren. Deist ateist agnostik gay lezbiyen müslüman vs değildir.
Bu saçmalıklardan vageçmeniz dileğiyle..
Herkese saygım sonsuz. Kimsenin hayatı beni bağlamaz.20 Yorumla
+1 yılDinen Müslüman olmayan biriyle evlenmek kâfirlik oluyor. Benm de başıma gelmişti bir kez ama sonradan Müslüman olduğunu soyledi iyi bir hocayla konusarak. Belki o da donanımlı bir hocayla konuşursa kafasındaki sorular yok olabilir zamanla , inş dogru yolu bulur.
35 Yorumla- +1 yıl
Ben hocalari da dinden cikartirim deneyelim islam mantiksiz din b kadar basitu
- +1 yıl
@agnostikharun Allah herkesin kalbine iman yazmamiştr zaten peygamberimizin amcası bile müslüman olmamişken seni sorgulamıyorum bile sadece saygılı konuş, benım de oyle arkdslarm var herkesin inancına saygım var.
- +1 yıl
Madem allah iman yazmamis neden cehenneme atiyor cehenneme girenin n sucu var ayrica saygiliyim islam mantiksiz din demek saygisizlik degil gercektir sen ateistligin mantiksiz oldugunu soyleyince saygisiz olmadigin gibi
- +1 yıl
@agnostikharun Hocaları da dinden çıkartırım kısmına dedim ki cehenneme sdce imansizlar gitmiyor bu bir sınav herkes günahının bedelini böyle ödeyecek malesef ama affedilmek için Allah bir sürü kapı açmıştır o bir annenin evladına olandan daha merhametlidir ve size bile iman ettiğinizde geçmişinizi affediyor. neyse sen zaten herşeyi araştırıp öğrenecek yaştasın fazla bişey demek istemiyorum hakkımızda hayırlısı..
- +1 yıl
Ben senin allahindan daha merhametliyim bircok insan da oyle merak etme
+1 yıldin dil ırk ayrımı yapma diyenlere bakma sen. ilerde illaki çatışırsınız çünkü. ya onu müslüman yapmaya çalış ya da ayrıl bence.
33 Yorumla- +1 yıl
hatta bak şunuda diyim şu an sorun olmaz ama evlenince çok sorun çıkarr çokk eğer evlenmem ben dersen ayrılma ama evlenmeyi düşünüyosan daha fazla uzatma bence
Soran+1 yılEvlenmeyi düşünüyorduk :(
- +1 yıl
o zaman unut bence. çünkü evlenirken ne demişler para için güzellik için din için evlenilir siz dini seçin demiş. önemli yani. bide dediğim gibi cinsel ilişkinizde bile sorun çıkar. malum her şey serbest değil sınırlar var. kaul etmeyebilir veyahut günlük yaşantınızda aynı şekilde. karar yine senin tabii ama dünyalık için öteki tarafı yakma iyi düşün iyi karar ver hayat senin hayaton sonuçta
+1 yılZaten şimdiki nesil aşktan ölüyor bir ay sonra ayrılıyor.. Tabi yine bilemem ama ben buna çok şahit oldum..
Ve bence bu ilişki olmaz, müslüman olması için ikna etme...
Felsefe okuyan arkadaşlarım var diye İzmir'de 'Sözler Köşküne' götür büyük ihtimal orda şehadet getirir :)
Eğer çok katıysa ayrıl bence.00 Yorumla
+1 yıloff saçma sapan nedenler... sanane dininden imanından düzgün biriyse zaten hikaye bitmiştir. bu kadar sınıfçı olmayın artık la
40 Yorumladini yönden soruyorsan Bakara Sûresi'nin 221. âyeti, kadın erkek farkı gözetmeksizin kesin ve açık olarak müşriklerle müslümanların evlenmelerini yasaklıyor. Müşrik, Allah Teâlâ'ya zatında veya sıfatlarında ortak koşan, başka tanrı veya tanrıların veya tanrının sıfatını taşıyan varlıkların bulunduğuna inanan, bunlara tapan kimsedir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldesitin anlamını bir araştır bu çok büyük bir sıkıntı değil ve onu yakından tanımaya devam et
22 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım ama beni ikna etmedi allahın resulunu nasıl yok sayar bir insan
Cevap sahibi+1 yılama herkes aynı şekilde inanmıyor ki her deist aynı olmuyor kimisi yok sayıyor ataizme daha yakın kimisi yarım müslüman denen cinsten ama deist diyor kendine bence sen onu tanı ve karar ver böyle kestirip atma
+1 yılo ilişki fazla sürmez bir süre sonra rahatsız etmeye başlar seni
23 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olmaya başladım bile ama seviyorum da napicam bilmiyorum
- +1 yıl
sevmek önemli değil aşk bu gelir geçer ama dini değerlerine hakaret ediyosa o zaman vicdanını dinle
Soran+1 yılHakaret etmiyor hatta namaz kıldığını öğrenince çok mutlu oldu bana saygı duyuyor ama gel gelelimki evlilik zor olur
+1 yılDini için sevmiyorsun herhalde, sorun etmemen gerekiyor.
60 Yorumla
+1 yılAllah’ın âyetlerini inkâr edenler, Peygamberleri haksız yere öldürenler, insanlardan adaleti emredenleri öldürenler var ya, onları elem dolu bir azap ile müjdele.
Onlar, amelleri, dünyada da, ahirette de boşa gitmiş kimselerdir. Onların hiç yardımcıları da yoktur.
(ÂLİ IMRÂN suresi 21-22. ayetler)
İnkâr edip âyetlerimizi yalanlayanlar var ya; işte onlar cehennemliklerdir.
(MÂİDE suresi 10. ayet)00 Yorumla
+1 yılben de deistim ve bence tartışılan konu çok çok çok saçma geliyor. ne var yani deistse? şahsen sevgilim bana gelip müslüman ol evlenelim dese direkt ayrılırım ondan. düşünmem bile. bence sen de iyi düşün.
10 Yorumla
+1 yılGorusler farkli olabilir birbirinizin inancina saygi gosterdiginiz surece sıkıntı yok bende agnostikim :)
20 Yorumla
+1 yılBırak din saçmalığını. Doğru yoldan git. Kalbinin yanında git.
50 Yorumla
+1 yılMüslüman olmayan biriyle evlenmeniz caiz değildir. ömür boyu günahla birlikte olup veledi zina çocuk doğurup öbür dünyada cehennemde ateşe atılmayı göze alıyorsan evlenebilirsin. ha müslüman biri olarak islama davet etmişsin gerisi onun bileceği durum. sen dinine bağlıysan uzak durmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin ol inananlardan daha dürüsttür. insandır. Ama sen bunun için ayrılmayı düşünüyorsan ayrilmaniz daha hayırlı olur.
20 Yorumla
+1 yılOna care var tatlim da hen gay oldugunu ogrendim buna napicaz:(
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrildinizmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim canım ablamda deist :D iyi anlaşıyoz valla arada bir tartışmalarda sıkıntıya sokuyor benide boğuverecek gibi oluyorum canım ablama :D
İlişki boyutunda yorum yapamam :D20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktığına göre gerçekten sevmiyorsun demek oluyor bu. Çünkü seven insan dine, dile, ırka bakmaz canım :) Ayrıl çocuğun boşu boşuna moralini bozma.
20 Yorumla
+1 yılBenimde eski erkek arkadaşım deistdi. Çevremde bilenler olmaz dedi ama ben bir şey demedim. Kandilini bayramını kutluyordum o da gülüp kutluyordu. Bence bu bir sorun değil kafanız uyuştuktan sonra :)
00 Yorumla
+1 yılbenim bir arkadaşımda deist malesef ama bunun tartışmasını bile yapma çünkü sonuçları feci oluyor. Herkesin kendi görüşü ama bırak derik.
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmedi degilmi
- +1 yıl
evet yani sen kendi görüşün konusunda nasıl iddaali ve kararlıysan karşıdaki aynı şekil bu tartışmaya girerseniz sonu kötü biter.
olabilir insanları din dil ırk ayrımı yapmayın olsun belki ona anlatarak yola getirirsin bunlar sorun değil
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok da zor değil, Tanrı'ya inanıyor sonuçta. Bence onu anlamaya çalış, olmuyorsa bırak.
Zaten İslama göre sevgilin olması da doğru değil sanırım.20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılmutlu bır aıle olamayacaksınız sen dındar olsan bunu kabullenmezsın gunahı buyuk. aılen bılse kesınlıkle hayır der sevıden onemlı seyler var 3 gunluk su dunyada kotu bır son yasayacagın bır hayatı secme
00 Yorumla
+1 yılüniversitedeki birlikte olduğum kızda deistti... din üzerinden pek sohbet muhabbet olmadığı için problem olmadı... ama sen yinede bir düşün...
10 Yorumla
+1 yılHerkesin görüşüne saygı duymalısın deist olabilir. Bende müslümanım ateist sevgiilim olmuştu ve bence sorun değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. O iş olmaz. Senin için günah olan bir çok şey ona normal gelecek. Anlaşamadığınız konular olacak.
10 Yorumlao ilişki yürümez. yürüse de çok ilerlemez. takılmalık olur
20 YorumlaDin dinsizlik önemli bir etken. Zor bir ikilem iyi düşünmek gerek. özellikle evlenirken
20 Yorumla
+1 yılSuana kadar aranizda herhangi bir sorun olmamissa bunu buyutmene gerek yok
20 Yorumlaallahsız müslümandan daha adam gibi adam olur bu deistler. çok takılma. gidip onun yerine sen mi hesap vereceksin öbür tarafta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeistim 7 yıllık bir ilişkim oldu 5. yılda kız ateist oldu ben bişiy yapmadan. bizim dinden yana problemimiz yoktu. o yüzden fazla takma kafana tartışmaya da girme üzülürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİslamda bir müslüman kadınla erkeğin evlenmesi uygun görülmüyor. Bu yüzden dünya mı önemli senin için ahiret mi iyi düşün? Brisi geçici diğri ebedi.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ahiret
Cevap sahibi+1 yılO zaman seçimini iyi yap derim.
nerden buluyosunuz bole tıpler ya bızım dınımıze gore uygun degıl allaha ınanmayan suursuz bı ınsanla ne ısım olur ya da ne ısımız olur kendınıze gelın
00 YorumlaNasil farketmedin ki daha onceden
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni bir iliski bu yüzden daha yeni öğrendim aşık olduk birbirimize ama fikirler uymazsa aşk nasıl giderki
+1 yılİslam'a uygun degil. Mu'min bir kadin, kafir bir erkek ile evlenemez. Nikahlari gecersizdir.
00 Yorumla
+1 yılBurada boyle etin bos bos yorumlarina inanacagina ara diyaneti sor saglikli bilgini al
00 Yorumla
+1 yılO ilişki bitmelidir. Ve Allah c. c dan haber geldi peygambere ; kızının eşi gayri muslimdir ayrılmaları gerek
00 Yorumlacanım durumuna üzüldüm gerçekten ama Müslüman bir kadın müslüman bir erkekle evlenmek zorunda yoksa kafir olur canım. ilişkini ilerletmemen gerekiyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe var bund? Seri katil olduğunu öğrenmedin, sadece deist olduğunu öğrendin.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Ne kadar birbirinize saygı duyarsanız duyun muhakkak sorunlarınız olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman değilse, müslüman kadın için evlilik olmaz.
10 Yorumla
+1 yılsevgilin olsam ve bu soruyu görsem ben senden ayrılırdım
00 Yorumlaİkinizde birbirinize saygılı olduğunuz sürece hiç bir problem yok.
00 Yorumlasürebilir ikiniz de tanrıya inanıyorsunuz kardeşim
20 Yorumla
+1 yıloff yanlış düşünüyosun yanlış
20 YorumlaSanane onun dini ona senin dinin sana.
40 Yorumla
+1 yılKarşılıklı saygı olursa bir sorun olmaz
20 Yorumla
+1 yılallaha inanıyo. Bence dini seni ilgilendirmemeli
20 YorumlaCanım dindarsan ve dini kale alıyorsan Dinen nikahınız düşmüyor :/
00 Yorumla
+1 yılUzunca bir sure deisttim
08 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu
- +1 yıl
Inanmaktan zarar gelmez dedim 😅
Soran+1 yılPeki fikirlerini ne degistirdi
- +1 yıl
Fikirlerim degismedi sadece ailem cevrem musluman ve bende oyle olmayo tercih ettim ve dusunmemeye karar verdim. Cunku dusunursem deistlesirim. Mantigima aykiri olan cok fazla sey var
Soran+1 yılBen ne yapabilirim erkek arkadasim için
- +1 yıl
Cok zorlamamalisin ama neden deist oldugunu neden peygamberlere inanmadigini yuzyuze olan bir muhabetinde sorarsin hepsine verecegin cevaplarin olursa zaten oda biraz daha cok dusunmeye baslayacaktir. Sonucta bir yaradana inaniyor sorun sadece peygamberlere inanmiyor olmasi
Soran+1 yılKeske dinsel bilgim iyi olsaydı ama değil offfff
- +1 yıl
En buyuk sorun o iste. musluman olarak hakimiyetimizin cok ama cok az olusu. Aileden ne duyarsak o. Arastirma yok bilgi yok. Ateist arkadaslarim var ateizm dernegi baskani olan arkadasimda var kurana muslumanlardan daha cok hakim
Ayrilnaktan baska caren yok
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra patlak verir o ilişki yürümez
20 Yorumla
+1 yılOna islamı anlat. Belki müslüman olur.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ondan hayır gelmez vazgec
10 YorumlaÇok Basit ===> KARŞILIKLI SAYGIYLA.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılS. ktir et hemen ayrıl, hayır gelmez ondan
20 Yorumla o senin müslüman olmanı dert ediyor mu
10 YorumlaHiçbir şekilde sürmez o ilişki.
00 Yorumla
+1 yılolmaz o iş
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Körle yatan şaşı kalkar.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem