1)Gökyüzünü kaplıyor
2)Bir at çıkıyor.Şunun üstüne atlasam da 2 saat yürümeye kasmasam diye uyuşuk düşüncelerim var.Aslında karşıma unicorn çıktı da şimdi konsepte uygun değil
3)Beyaz bir tavşan çıkıyor.Bilinçaltıma işlemiş bir kere follow the white rabbit (beyaz tavşanı izle).Heycanlanıyorum,ulan acaba Harikalar Diyarı gerçek olabilir mi? Alice'i orada görebilir miyim?Ulan Alice'ı ayarlasam ne iyi olur diye giden karmaşık duygular içindeyim.
4)Anahtar basit bir şey.Şuna benzer link .Tahtadan yapılmış.Anahtarı almak istiyorum ama unutkanlığım üstümde almayı unutuyorum.
5)Yemiş içmiş orta yere bırakmış,görgüsüzler.Tabakta tahta,geniş bir kase link
6)Karşı da bir köy var.Cıvıl cıvıl sesler geliyor,gülüşmeler filan.Ulan ormanın ortasında ne işleri var diye düşünüyorum.Ya yamyamlarsa,haşlayıp afiyetle yerlerse diye tırsıyorum.2 adımlık yol ama riske değmez.Ayrıca into the wild'ın etkisinde kalmışım."Madem ormanı bulduk doğal yaşam " iyidir,diyorum.Mutlu mesut 1 hafta yaşayıp,kurda kuşa yem oluyorum.Ne anlarım ben doğal yaşamdan.THE END16 Yorumla- +1 yıl
ağa zannedersem 2nci hayvan senin sevdiceğin olacak. tavşan falan dedin, zannedersem playboy'dan bir transfer yapacaksın.
- +1 yıl
benim yavru ceylan sekiyor.
Soran+1 yılgökyüzünü kaplayan ağaçlar etrafındaki insanlardan bunaldığını rahat nefes almak istediğini söylüyor. at sensin biraz üşengeçsin ama yeri geldiğinde senden hızlısı yok.. karşı cinste dış görünüş senin için önemli, tavşan gibi sevgili lazım sana :)))) tahta dürüstlüğü gösterir ailene ve evine değer veriyorsun ama bazı şeyler daha öncelikli senin için... tahta tabakta umudu gösterir gelecek sana güzel şeyler hazırlıyor ama hataların yolundan sapmana sebep olabilir fakat sağlam karakterin yardımcı
Soran+1 yılolacak :) son soruyu ciddiye almıcam fazla makara olmuş :D
En İyi Cevaplar
Bunu yıllar önce biri yapmıştı bana ama hadi bakalım.
1- Uzun kocaman ve gökyüzü görünmüyor yapraktan.
2-Jaguar çıkıyo heyecanlanıyorum ama bi b*k yapamaz diyerek devam ediyorum.
3- Maymun çıkıyor gülüyorum komik geliyor.
4- Üçgen bir anahtar çıkıyor "bu da neyin nesi diyorum, beyaz renkte ve kemikten yapılmış, işime yarar diyerek cebime attım.
5- Porselen bir tabak görüyorum, beyaz, daire şeklinde ve temiz "aha medeniyete yaklaştım" diyorum.
6- Uzakta gökdelenleri görüyorum. "Nasıl bir adaya düşmüşüm" diyorum. Uzak geliyor ama gitmek için uğraşırım diye düşünüyorum.24 Yorumla
Soran+1 yılAğaçların uzun olması çevrenin geniş olduğunu gösteriyor. fazla arkadaşın var ve aranız iyi ama gökyüzünün görünmemesi bazen bunaldığını ve seni canından bezdirdiklerini söylüyor :) karşına çıkan Jaguar sensin :)) bi bk yapamaz derken aslında onu hafife aldığını yani kendini hafife aldığını oysa çok güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor.içinde yatak cevherler var :) karşına çıkan maymun karşı cins yada sevgilin.sana komik gelmesi güldürmesi o kişinin sende sempati uyandırdığını gösteriyor :)
Soran+1 yılkemikten yapılmış ve beyaz bir anahtar sağlamdır.. evine sadık ve ayakta tutacağını gösteriyor :) iyi bir baba olacaksın :)) porselen tabak ve temiz! parlak bir geleceğinin olacağını ve başarılı olacağını gösteriyor. uzakta gördüğün göktelenler senin dinin... uzak geliyor sana bazen sorunlar karşısında umudunu yitirsende Allaha olan inancın sana doğru yolu gösterecek :))
Soran+1 yıl:)))
1. Uzun kocaman büyük yesil. Sonbahar havasinda ama yesil sari karisik cogunluk yesil.. Yapraklar duruyor. Gökyüzü gözüküyor ama cogunu kaplamin agaclar…
2. Sincap ve kuslar, sefkat mutluluk huzur
3. Solucan fare, kertenkeler… Hem korku hem heycan hemde igrenme…
4. Ev anahtari. Kafasi yuvarlak ucu uzun. Ne bilem her anahtarin yapildi materielden. Ev anahtarlari.. Demirmi artik neyse. Alirim yanima götürür belediyeye veririm belki biri kaybetmistir. Belediye bilgilendirir.
5. Büyük yuvarlak cicekli micekli kenari var. Kirli kullanilmis üstünde et sosunun artiklari var. Bildigimiz Porselenmidir nedir iste.
6. Genis ferah bir alan. Uzak gelior ama merakimdan gitmek istiorum. Ve gidiyorrumda.
Gittim bakim gördüm..Ilerledim baktim cocuklar top oynuyor. Ve bende simdi onlarla oyuna dalcam rahatsiz etmeyin beni hahah offf resmen ormanda hissettim kendimi-.-12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşların fazla fakat hep farklı karaktere sahip insanlar, kime ayak uyduracağını bilemiyorsun bazen :))sincap yada kuş ikisinden birisisin. ikiside sevimli ve masumdur. şevkatli birisin vicdan sahibisin özellikle.karşı cinse karşı tedbirli ve önyargılısın çnkü güvenini kaybetmişler bu yüzden solucan ve fareden iğreniyorsun.evini sahiplenici birisin ama başkalarını düşünüp belediyeye götürmek istemen misafirperver biri olduğunu gösteriyor :) soslu tabak :)) süprizlerden hoşlandığını gösteriyo
Soran+1 yılhayat senin için zevk ve huzurla döşenmiş olmalı :)) oyuna dalacaksın yani öbür hayatta gerçekten huzur bulacaksın çünkü temiz kalpli birisin :) çocukları görmen kanıtı :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1.uzun hatta çook uzun ağaçlar yapraklar büyük değil ama yeşil.başımı kaldırdığımda aralarda açık gökyüzünü görebiliyorum
2.hayvanı tam olarak seçemedm belki ayı olabilr ya da tilki gibi bişey ama bende oluşturduğu his kesinlkle korku
3.yine ben de korku yaratan bir hayvan vahşi olmasa da ürkütüyor ormann içinde tek başımayım sonuçta :)
4.anahtar metalden yapılmış normal bildiğimiz 'kale' ev anahtarlarının bir beden büyüğü :D ama odalarn o ince uzun anahtarları gibi değil ince değil yani :) tarif oldu mu bilmiyorm ama :D
5.kirli plastik beyaz yuvarlak bir tabak sorumsuz piknikçiler yiyp ortada bırakmışlar :S
6.çok uzak ama kesinlikle bir an önce orada olmak istiyorum kolay geliyor oraya ulaşmak heyecanlandırıyor orayı görmek ve ulaşma düşüncesi mutlu ediyor.ayy yazarken heyecanlandm :D04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşların var ama özellikle bir tanesinin yeri çok ayrı sende.:) çünkü ağaçlar uzun ama gökyüzü görünüyor. korku uyandırmış :) cesaretlisin, güçlü olduğunu biliyorsun ve bu hoşuna gidiyor .) korkman doğal erkekler usandırmış canından:) ondan vahşi bir hayvan olarak görmüşün karşı cinsi:D anahtarın metal yeni sağlam :) bir kere hayatını kurdunmu ipleri eline alabilirsin :) tabak kirli ama bu zorlukları atlatarak olgunlaşmanı sağlayacak :) oraya gitmek istemende Allahtan korktuğunu ve inancın
Soran+1 yılolduğunu gösterir.. zaten oraya gitmek istemen doğru yolda olduğunu söylüyor:)
Soran+1 yılşuan aklımda yok olursa sorarım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yıl1- Gökyüzünü kaplıyor..
2- Bu kuş sineği ve kanat çırpışı beni heyecanlandırıyor..
3- Şempanze ve beni hareketleri ile güldürüyor.. Ayrıca çok sempatik..
4- Eski han kapılarını açan bir anahtar, şeklinden de çok eski olduğunu anlıyorum.. Sert bir elemt ama bilemiyorum neyden yapılmış.. Yanıma alırım tabii ki..
5- Kilden, çamurdan yapılma bir tabak.. Çukur tas şeklinde biraz.. Kirli..
6- Orası benim gitmek istediğim yer.. Eminim anahtarım, orada bir yeri açacaktır veya bir işaret vardır bununla ilgili.. Yorgun olsam da başlıyorum yürümeye.. Merak uyandırıyor..
Hadi bakalım, sonuç ne çıkacak.. Neyse halim çıksın falim..18 Yorumla- +1 yıl
reality show gibi oldu.. heyecanlanıyoruz yavaş yavaş..
- +1 yıl
hahahahaha aynen ya ne yazmışım bak hahahahah :D bak nasıl oynuyo bana ya :D helalllllllll :D
- +1 yıl
edit; sinekkuşu*
Soran+1 yılağaçların gökyüzünü kaplıyor olması bir arkadaşının seni bu aralar çok bunalttığını gösteriyor ama bunu aşacak güçtesin. sinekkuşu :)) sensin :)) seni heyecanlandırıyor çünkü bir kuş olsa dahi özgürlüğüne düşkün ve hayattan zevk almasını bilen birisin.Şempanze sana sempatik geliyor güldürüyor.. karşı cins yada sevgilin artık :)) senin için çok önemli ve sana tatlı geliyor :) onunla vakit geçirmek seni eğlendiriyor :)
Soran+1 yılanahtarın sert ve eski olması evine bağlı bir adam olacağını ama zorluklar karşısında yıpranacağını gösteriyor ama genede sen başaracak güce sahipsin. tabağın kirden çamurdan olması geleceğe karşı beklentilerinin umutlarının azaldığını gösteriyor biraz tükenmişin sanki ama o uzak yere gitmek istemen ve merak uyandırması senin dine ve hayata bağlılığını gösteriyor :)
- +1 yıl
vayyy bee bu testin adını istiyorum mümkünse.. süper bir analiz hakikaten.. teşekkür ederim..
Soran+1 yıladını bilmiyorum ama teşekkrler :)
1-Çam ağaçları... Kimisi kurumuş, kimisi kısa, kimisi uzun.
2-Köpek. bu hayvan bende güven duygusu oluşmasını sağlıyor. Güveniyorum ona.
3-Köpek... Fakat ilk gördüğüm gibi değil, ama ilk gördüğüm köpek sayesinde bana zarar veremiyor. Korkuyorum içten içe ama.
4-Sandık veya kapı anahtarı gibi, yani eski püskü birşey. Anatharı yanıma alırdım.
5-Plastik ve beyaz renk bir tabak. Çukur tabak. Temiz ama dışı kirli içi temiz.
6-Ormana girdiysem devamı da gelir. Sonuna kadar giderim. Orası da sanki komün hayatı yaşayan insanların yeri gibi. Zevkle giderim. Şehirden arınmış, ormanın ötesinde...
Baltalar elimizde, kürekler belimizde. Çocukluğum korulukta, ormanlarda geçti. Korkmam...12 Yorumla
Soran+1 yıl1.Etrafında çeşit çeşit insanlar var, hepside birbirinden farklı ama ortak özellikleri seni seviyorlar.
2.Köpek sensin. Kendine güveniyorsun ve kendinden eminsin.
3.Bu köpek ise karşı cins, kadınlardan çekiniyorsun çünkü incilmekten korkuyorsun, birine güvenip zarar görmekten korkuyorsun ama diğer köpek sayesinde zarar verememesi yani temkinli adımların ve fazla taviz göstermemen seni karşı cinse karşı koruyor..
4.Evine düşkün bir erkek olacaksın ki anahtarı yanına alman bunun işareti. Eski
Soran+1 yılEski anahtar iyi değildir ama dediğim gibi yanına alman iyi bir eş olacağını gösteriyor
5. Plastik tabak sağlam olmaz ama beyaz olması geleceğinin parlak olacağını ve bir şeyler başaracağını söylüyor. Kendini geliştireceksin. Bu gelişme maddi veya manevi olabilir.
6.Gitmen istemen beni sevindirdi çünkü orası dini duygularının barındığı yer. Ve seve seve gitmek istemen dini duygularının güçlü olduğunu gösteriyor.
+1 yılgökyüzünü kaplıyor
hani heyecan diyecem ama karşıma öküz çıktı kendimi tren gibi hissediyorum
bir yavru ceylan, arka sağ ayağı sekiyor
bildiğin dandik 1-6 arası numarası olan düz oda kapısı anahtarı. dandik bir metalden yapılma.
plastik, oraya bırak insan gör4ünümlü canlı pasta yemiş, krema artıkları falan var.
gitmem, uykum var, olduğum yerde sızabilirim. ama kagir sevimli bir yer gibi.
bu arada gökyüzünden ölü kuşlar düşüyor. hepsi de yanlışmevsime göç etmiş veya tembelliklerinin cezasını çekiyor.113 Yorumla
Soran+1 yılyarın açıklayacağım :)
- +1 yıl
hiç açıklama:)
- +1 yıl
gökyüzünü kaplayan ağaçlar çevrendeki kızları simgeliyor.Her yeri kaplamışlar.Karşına çıkan öküz,senin popileriteni kıskanan patronun.Yavru ceylan,uu beybi, 20lik çıtırı kaptın demek.4 çılgın bir parti sonrası geride kalan dağınıklığı ifade etmiş.Eh soul acımasız olacak ama bu hareketli yaşam tarzını da bünye bir yere kadar kaldırıyor.Düşen kuşlar sana ilgisini kaybeden kızları simgeliyor.Senin için daha fazla çabalamaları gerekirdi.Karakter analizim nasıl?
- +1 yıl
ceylanın sekmesinden bahsetmemen güzel... benden daha iyisin.
- +1 yıl
@penti: lusacan'a yaptığım yorumu okuma:)
@Lusacan penti'ye yorum yap.
Soran+1 yılben açıklama yapmayayım zaten yapmışlar sana en güzelinden :)
- +1 yıl
ama senin yapman lazım:) lusacan anlamaz bu işlerden
Soran+1 yılbu aralar canın biraz sıkılmış ama bunları aşabilecek bir insansın.. öküz sensin burada:)) dalga geçilen bir hayvan olsada iyi huylu ve temiz kalplilerdir :)) yavru ceylan karşı cins :) kadınlara değer veriyorsun, şevkat gösterilmeyi beklenen ceylan gibi görüyorsun :) dandik deme anahtara o senin evin :)) evine değer veriyorsun ama özgürlüğüne düşkün birisin :) tabak kirli, hayat şartları canını sıksada plastik yani beyaz olması sadece kalbini dinleyerek bunları aşabileceğini söylüyor :)
- +1 yıl
hmmm:) hakkımda çok şey biliyorsun, çok yaşamamalısın:D
Soran+1 yılheheh :))
Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. 1 olabildiğince uzun.. ağaçların üzerindeki numaralar dikkat çekiyor.
2 bu hayvan kertenkeledir. hiç sevmem kendilerini benden uzak Allah a yakın olsunlar bana yaklaşıyosa ne bileyim taş falan bulup ezerim heralde
3 bu hayvanda köpek. höt möt der kovalarım
4 anahtar çelik kapı anahtarına benziyor enlice bişey. belki birisi düşürmüştür aramaya gelir adamcağıza işkence olmasın almam
5 beyaz plastik tabak üzerinde bi kaç kavun var,pis,karıncalar sinekler falan doluşmuş.anlaşılan birileri demlenmiş
6 uzak gibi.. yürü yürü yoruldum hiç uğraşamam oraya gitmekle14 Yorumla
Soran+1 yılağaçların uzun olması ve üzerinde numaralar olması arkadaşlarının öz ve sağlam olduğunu gösteriyor. kertenkele kendinsin... sevmiyorum desende aslında çekindiğin için ve sana zarar vermeyeceği halde canını yakmak istediğin için senin ne kadar güçlü ama bir o kadarda duygusal olduğunu gösteriyor :D diğer hayvanın köpek olması karşı cinse nasıl baktığını gösteriyor biraz tedbirlisin ve karşındakine güvenmekte zorlanıyorsun..
Soran+1 yılbeyaz plastik tabak senin geleceğin.. geleceğin temiz ve uğraşıyorsun ama üzerindeki şeyler yolunun engebelli olacağını söylüyor ama bunlarıda aşacaksın. oraya gitmek istememen dine olan bağlılığını gösteriyor. Aslında dine çok bağlı olmana rağmen bazı zorluklar seni yokuşa sürüyor ve şükretmeyi unutuyorsun :) umarım kızmazsın bunlar kesin sonuçlar değil verdiğin cevaplara göre yorumladım :)
Soran+1 yılsevndm o zaman :)
1-) Uzun ve çıplak
2-) Ceylan çıksın şarkıcı olanı değil bildiğimiz hayvan olanı, şevkatli bakışlarımla süzeyim onu.
3-) Fare çıksın iğreneyim biraz
4-) Kocaman demirden imal edilmiş oldukça ağır, bildiğimiz eski tip anahtar işte. Aha böyle link
5-) Plastik, yuvarlak ve kirli
6-) Zor gelmez heyecanlanır hemen yola koyulurum.15 Yorumla
Soran+1 yılağaçların uzun ve çıplak olması sağlam dostlarının olduğunu gösteriyor ama bazen onlardan şüphe ediyorsun buda seni üzüyor... ceylan sensin :)) kendine değer veriyorsun ve bazen üzülsende kendi kendine iyileşebilecek kadarda güçlüsün :))
karşına çıkan fare karşı cins :)) bayanlara karşı biraz güvensizlik yaşıyorsun.. değer verecek bir kişi arıyorsun :) evine karşı sadık ve güçlü olacaksın ama bazen bu seni çok yıpratacak çünkü anahtarın ağır ve eski olduğunu söylüyorsun :)
Soran+1 yıltabağın plastik ve kirli olması geleceğinin risk altında olduğunu söylüyor ama güç senin elinde ve bunu tam tersine çevirebilirsin.. bazı sıkıntıların var ve bunları aşmak sandığından daha kolay :) vee en güzeli ve en önemlisi dinin... seni heyecanlandırması ve yola koydurma hissi dinine imanına düşkün olduğunu gösteriyor :)) namaz kılıp kılmamandan çok Allaha olan inancın :)
1-uzun bayağı büyükler yaprakları gökyüzünü neredeyse kapatıyor
2-bir puma ani bir ölüm korkusu saniyeler pumanın saldırmadığını gösterdiğinde ise müthiş bir heyecan ve mükemmel bi görüntü siyahın bu kadar güzeli olamazdı
3-ve pumanın aradığı şeyin ta kendisi beni tercih etmemesine şaşmamalı bu mükemmel geyiği güzel bi görüntü hatta harika bir av olmasına rağmen beni kendisine imrendiriyor
4-uzun ağaçlarla ve mükemmel hayvanlarla dolu bir ormanda belki aklıma gelecek en son şeylerden birini buluyorum onu alacağım
5-sanırım kullanılmış belki bir hayvan tarafından da yalanmış yuvarlak ve beyaz bir tabak sıradan
6-daha güzel şeylerin olabileceği bir yermiş gibi görünüyor ve ben oraya gideceğim11 Yorumla
Soran+1 yılsağlam ilişkilerin olduğunu gösteriyor ağaçlar... güçlü birisin ve pumanın seni heyecanlandırması kendini çok sevdiğini ve önemsediğini gösteriyor.geyiğin güzel olması karşı cinste dış görünüşe önem verdiğini ve kız arkadaşlarını önemsediğini gösteriyor. tabak sıradan ama beyaz olması temiz biz hayata sahip olacağını gösteriyor.onurlusun...gideceğin yer öteki dünya ve oranın sana güzel gelmesi Allahın huzuruna çıkacağın zaman iç huzurunun yerinde olacağını gösteriyor :)
1; Uzun ince ağaçlar, sık sıklar, yaprakları en tepesinde ve yukarı baktığında gökyüzü azcık gözüküyor.
2; bir yaban domuzu çıkıyor karşıma fakat yiyeceğiyle meşgul beni görmüyor ve arkası dönük.(korku ve endişe yaşarak uzaklaşıyorum)
3; sincaplar görüyorum sonra, ağaçlara yuvalarına tırmanırken, bana bakıp yuvalarına doğru gitmeye devam ediyorlar ne kadar yalnız olduğumu hissine kapılıyorum.
4; hafif paslı bir demir anahtar. alıp almamak konusunda kararsız kaldım ama alıyorum
5; kirli bir tabak çok uzunca zaman önceden beri orada duruyor gibi, plastik yuvarlak,üzerinde topraklar bulaşmış.
6; Guvenilir bir yer ise hemen oraya gitmek için hızlanırım.15 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarını seviyorsun ve değer veriyorsun ama hakettiğin değeri alamıyorsun.domuz sensin :)) sorumluluk sagibisin çünkü bir şeylerle meşgulsun :) sana biri iş verdimi gözü arkada kalmaz:) sincaplar karşı cins :) aşka ihtyacn var:)anahtarı alman evine düşkün ailene düşkün olduğunu gösteriyor .) güvenilir bir yer çünkü sende güvenilirsin :)
Soran+1 yıltabak kirli.. .zorluklar çıkacak hayatında :) ama bunları aşacak olan sensin dediğim gibi sorumluluk sahibisin :)
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. 1-Uzun ve gökyüzüne kadar uzanıyor.
2-Köpek çıkıyor sevmek için yaklaşıyorum yanına.
3-Kaplan biraz ürküyorum.
4-Çok büyük iri bir anahtar yanıma almak istiyorum.
5-Tahtadan yapılmış bir tabak kirli biraz.
6-Giderim zor gelmez.
Bakalım cevaplar neymiş merak ettim bende. :)14 Yorumla
Soran+1 yıluzun ve gökyüzüne uzanan ağaçlar insanlara değer verdiğini ve onlara yardımcı olmaya çalıştığını gösteriyor :) ama bazen bunaltıyorlar seni :) köpek sensin ... sadık ve uysak birisin,iyi bir sırdaş olabilirsn :) kaplandan ürkmen erkeklere karşı temkinli yaklaştığını gösteriyor :) ama adam gibi adamada elinden gelen her türlü yardımı yaparsın. anahtarı almak istemen sahiplenici ve evine bağlı biri olacağını söylüyor :) tabak tahtadan bu güzel ama kirli olması yolunda zorlukların olacağını ama
Soran+1 yılbunları aşacak kadar temiz kalpli olduğunu belirtiyor :) gidersin zor gelmez çünkü kendine güvenin tam ve anlın açık :)
Soran+1 yılrica ederim tatlım :)
+1 yıl1.uzun ince ve sık ağaçlar basımı kaldırımda sonunu göremediğim
2.bir Ayı çıkıyor korkuyorum endişeli sesiz atlatıyorum
3.küçük bir tavşan korkum azalıyor gülümsüyorum
4.altın renginde kocaman oyuncak gibi bir anahtar kendimi masalda gibi hissettim,alıyorum
5.plastik bir tabak pet,sanki biraz kirli
6.daha çok karanlık olmadan hidinin istiyorum ve yürümeye devam14 Yorumla
- +1 yıl
Ok:)
Soran+1 yılbir şeyler canını sıkıyor gibi... ama umut kesilmez :) ayıdan korkma o sensin... güçlü birisin, bazen tükensende küllerinden doğabilecek birisin :)) tavşan karşı cins.. aşk lazım sana aşk:)anahtarın çok güzell... gerçekten güzel bir yuvan olacak :) umarım :) biraz kirli olması iyi aslında zorlukları aştıkça güçlenirsin..
- +1 yıl
Ya seni sevdim ya ne güsel yorumlar seni çok sevdim umut oldun bugün:)
Tesekkurler
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. 1. ağaçlar çok uzun, büyük ve güzeller kökleri topragın üzerinde ve dalların aralarından güneş sızıyor..
2.geyik ..heyecan, mutluluk, ..
3.kurt..sevgi, korku, daha fazla heyecan
4.anahtan güneşin altında altın gibi parlıyor karmaşık şekiller var üzerinde.. saklamak istiyorum..
5.kirli, plastik..
6.gidebilirim, ama pek içimden gelmiyor...12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel ağaçlar güzel dostlukları ve günleri getirir :)) geyik sensin. mutlu olmayı ve mutlu etmeyi seviyorsun..hayattan zevk almayı dahada çok seviyorsun:)karşı cins seni bazen korkutuyor çünkü tavırlarına anlam veremiyorsun.anahtar değerli görünüyor çünkü evine değer veriyorsun. aile kavramı senin için çok önemli. kirli plastik tabak zorlu bir geleceği gösteriyor ama sen bunlarıda atlatacaksın :) gitmelisin içinden gelmeli çünkü dinsel inançların kuvettli :)
:) otantiiik :) ağaçlar ince gövdeli sık ve uzunlar, başımı kaldırıyorum gökyüzü ve güneş gözümü alıyor. sesler duyuyorum çok ürküyorum (aneeyyy :) ağaçların arsında yırtıcı kuşlar var ve çok korkuyorum yerde de yılan görüyorum sonra. bulduğum anahtar paslanmış çok eski olduğu belli ve demirden yapılmış . tabak ise pet kenarı kırılmış ve temiz değil. karşıdan gördüğüm yere ulaşma çabası içindeyim oraya nasıl ulaşacağımı düşünüyorum. bu arada anahtarıda alıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılanahtarı alman iyi bir anne ve ev hanımı olacağını gösteriyor :)) tabak kirli ve kırık ama olsun oraya gitmek istemen herşeyi yola sokacak kadar güçlü olduğunu gösteriyor :)) ağaçlar ince gövdeli ... iyi bir arkadaş ve destekcisin.. insanlara karşı olumlu ve tutarlısın :)kuş sensin yırtıcısın çnkü çesur ve karakterlisin. yılan ise karşı cins.. erkeklere güvenmiyorsun ee haklısın :)
-Gökyüzünü kaplayan ağaçlar.
-ceylan - şevkat ve güzellik duygusu uyandırıyor
-ayı-korku
orta büyüklükte altından bir anahtar -yanıma almak istiyorum.
-porselen,orta büyüklükte bir tabak tertemiz:)
-hem biraz zor geliyor hem de korku uyandırıyor orada neyle karşılaşacağımı bilmediğimden tereddütle yaklaşıyorum bu duruma.11 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarınla aran iyi, insanları anlayabiliyorsun. ceylanda sensin.. zarif hayvanlardır :) duygusalsın, narinsin:) ayılardan korkman normal erkeklere güven olmaz:)) al yanına o anahtarı evinin anahtarı o :)) eve huzur neşe getirebilirsin:) tertemiz tabak güzeldir çünkü zorlukları aşacak kapasitede olduğunu gösterir :))
1-)ağaçlar orta boy ama gökyüzünü kaplayan türden..
2-)karşıma nedense bir sincap çıktığını hissediyorum gayette şevkatli bir duygu oluşturuyor bende,
3-)biraz daha gidince kelebeklerle karşılaşıyorum mutluluk neşeyi hissettiriyor,
4-)büyük bir anahtar altından yapılma üzerinde çok hoş desenleri var ve yanıma almak istiyorum,
5-)plastikten yapılma,yuvarlak ve temiz bir tabak...
6-)gitmek zor geliyor ama orayı keşfetmek istiyorum...merak uyandırdı.12 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntılar içini huzursuz ediyor ama değer verdiğin insanların yanında olduğunu bilmek seni rahatlatıyor. sincap sensin. sevimli ve cilveli birisin :)) insanları seviyorsun, seviliyorsun. kelebekler karşı cins. aşık olduğunda miğdende aynen kelebekler uçuşuyor çünkü çabuk güvenen ve karşındakine fazlasıyla değer veren birisin. temiz tabak temiz gelecektir.. dürüts birisin bazen sinirli olsanda.orayı keşfetmek istemende çok güzel dini duygular senin için önemli :)
+1 yılağaçlar yaşlı. ara ara gökyüzünü kaplıyor ama geniş düzlükler var.
yılan görüyorum. korkumu belli etmemeye çalışıyorum ve sakince ordan uzaklaşma çabasındayım.
bir kuş. kuş hakkında hiçbir bilgim yok sadece daha önce görmediğim bir güzelliği var. uçuşunu izliyorum.
anahtarı göremedim.
yuvarlak, toz toprak içinde bir tabak.
gitmek kolay geliyor. merakla yola koyuluyorum.11 Yorumla
Soran+1 yılağaçlar yaşlı..yorulmuşun biraz...seni mutlu edecek rahatlatacak insanlar gerek sana:))) yılandan korkma çünkü o sensin.. güçlü ve azimlisin..aynı yılan gibi kıvraksın:D yani çekicisin.gizemli bir güzelliğin var..kuşlar zararsız sevimlilerdir.. erkeklerden yana biraz acı çeksende şanslı kuş bulacak seni :) anahtarı göremedn demekki özgürlüğüne düşkün birisin :)) kendine değer veriyorsun :)) tabak toz toprak .. zorluklarla uğraşıyorsun ama yola koyulman atlatacağını gösteriyr:)
1-Çok büyük,uzun, yaprakları var,güneş ışığı ormanın içine girmeyecek şekilde büyük.
2-Yılan - Heyecan
3-Yılan - Heyecan
4-Çelikten yapılmış, Bildiğin anahtar işte,Almak istiyorum anahtarı.
5-Porselen tabak,Kirli.
6-Zor ama imkansız değil.Oraya bir şekilde gitmem gerektiği hissini alıyorum.14 Yorumla
Soran+1 yılçok büyük uzun yapraklı ağaç arkadaşlarının fazla olduğunu gösteriyor, sevilen birisin...yılanlardan biri sen diğeri karşı cins... ilişkide yenilikleri seviyorsun motononluk sana göre değil :) çelik anahtar sağlamdır. sağlam kişilikli ve evine sahip çıkan birisin... porselen tabak iyidir ama kirli olması seni zorlukların beklediğini gösteriyor.. ama sen bir şekilde halledecek kapasitedesin.imkansız görmemen merhametli ve dinine doğru orantılı yaşadığını gösteriyor :)
Soran+1 yılatmadım söylediklerin bunları çıkarıyor .:D
1-Bu saatte dökülmüştür
2-Korku
3-Ayı gördüm kaçıyorum bı heycan geldı
4-Altından yapılmış 30 gr etse 2.970 tl olur diye düşünürüm,alırım tabı nıye atıyım
5-Bu tabkda gümüşden yapılmış 300 gr etse yaklaşık 700 tl felan eder,tabak çok temiz
6-Çok yakın hemen giderim diyorum14 Yorumla
Soran+1 yılAğaçların dökülmüş olması geçmişte kötü biten arkadaşlıkların olduğunu gösteriyor ama bunlardan yara almadan kurtulmuşun. o ayı aslında sensin :))) korkup kaçman senin kendi kişiliğinin aslında sağlam ve düzgün olduğunu gösteriyor :)
altından yapılmış anahtar senin evin... eğer evliysen yada evlenirsen evine çok sadık ve sahip çıkabilen bir kadın olacağını gösteriyor çünkü yanına alıyorsun :))
Soran+1 yıltabakta gümüş ve çok temiz geleceğin sağlam ve huzurlu görünüyor elbet sorunlar çıkacak ama en bu hesaplama zekasıyla onlarıda aşacaksın:)) çok yakın hemen gidiyorum!işte buna bayıldım :)) dini duyguların çok kuvvetli ve öbür dünya için her zaman hazırsın :)
Soran+1 yılhehe :) rica ederm
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 1-Uzun büyük ve yaprakları gökyüzünü kaplıyor.
2-Bir kuş çıkıyor o an heyecanlanıyorum.
3-Tavşan, ne kadar sevimli göründüğünü hissettiriyor.
4-Kalp şeklinde yapılmış ve alıyorum.
5-Plastik,yuvarlak ve kirli.
6-Buraya kadar gelmişsem giderim korksam da.13 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarına değer veriyorsun fakat yanlız takılmayı seven birisin :) gökyüzünü kaplayan ağaçlar kimi zaman daraldığını gösteriyor. kuş sensin :) özgürlüğüne düşkün ve masumsun :) karşı cinse karşı zarifsin ve önem verirsin ama tavşanlar çok kaçar.. uğraşmayı sevmiyorsun :) kalp şeklinde anahtar..muhteşem bir anne olacaksın:) tabak kirli geleceğine biraz daha uğraş vermelisin :) cesaretli olman kendinden emin olduğunu ve dürüst olduğunu gösteriyor:)
Soran+1 yılsevindimm :))
+1 yıl1-uzun ağaçlar hafif gökyüzü gözükecek
2-kurt çıkıyor göz göze gelip heycanlaniyorum
3-bembeyaz bir tavşan çıkıyor..şevkat ve sevme hissi uyandırıyor
4-şekli bir mühür gibi asimetrik bir anahtar eğer bir yerin kapısını açabilicegini düşünürsem alırım..
5-porselen şekli uzun salata tabagı gibi temiz
6-kolay heycan ve merak uyrandırıyor
sonucu bekliyorum acil :))13 Yorumla
Soran+1 yıluzun ağaçlar ve hafif görünen hava fazla arkadaşın olmadığını ama olanlarlada mutlu olduğunu gösteriyor :) az ama öz :) kurt sen oluyorsun :) heyecanlanman kendine çok güvendiğini ama bazen panik yaptığını gösteriyor :)tavşan ise karşı cins... beyaz olması ve sevme hissi uyarması sevdiğin kadına değer verdiğini ve sahiplenici olduğunu düşündürüyor :) mühür gibi bir anahtar tam anlamıyla eve ve eşe bağlılığını gösterir :) uzun ve temiz bir tabak uzun yaşamı simgeler ve sağlıklı bir hayatın
Soran+1 yılipucunu verir. kolay ve heyecan ayriyetten merak uyandırması dinine önem veren ve etrafındada öyle insanlar görmek istediğinin belirtisi :)
- +1 yıl
teşşekkür ederim :))) 10 da 8 i doğru gibi :):))
+1 yıl1.uzun her tarafi kapatan yasli camlar
2.bir geyik kaciyor hemen muhtesem bir sey heycanlandiriyor beni.
3.yirtici kuslar merakla seyrediyorum
4.anahtar eski bir sey biraz buyuk gumus rengi ama degersiz bir metal yanima alirim..
5.plastik tabak temiz sayilir yuvarlak su tutup kullanilabilir :)
6.zor geliyor... Yolculuk guzel olabilir ama üşengeçlik var bende..12 Yorumla
Soran+1 yılyorucu arkadaşlıkların olduğunu düşündürdü bana ağaçlar :) arkadaşlarına değer versende bazen kafa dinlemek istiyorsun :) geyiği heyecanlı bulman senin hayattan zevk alarak yaşamayı sevdiğini gösteriyor :) gururlu ve adrenalinci birisin.anahtar ise evine önem versende bazen çekip kafayı gidecek bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor :) su tutup kullanılabilir demen ne kadar büyük zorluklarda olsa bunları aşacak yetiye sahip olduğunu belirtiyor.dinine düşkünsün, bazı şeyler daha önemli ama :))
- +1 yıl
2. Hayvandan bahsetmedin yok oldugunu bildigindenmi acaba :) yorum icin tesekkurler:)
+1 yıl1-yaprakları dökülmüş sarı sarı
2-hayvan gergedan şevkat hat safhada
3-zebra heyecandan geberiyorum
4-anahtar bildiğin tuvalet anahtarı yanıma aldım
5-tabak porselen kutahya yazıyor ustunde
6-çok uzak ama gitmem lazım.bu kadar ızıdıraptan sonra benim gibi ormana düşmüş bir dişi falan olabilir huzur uzakta ama ebedi gibi :P
inşallah insan gibi bir cevap alırım umuduyla bekliyorum :P14 Yorumla
Soran+1 yılağaçların yapraklarının dökülmüş olması şu aralar bazı arkadaşlarınla aranda sorunların olduğunu gösteriyor.. bir uzaklık yada soğukluk girmiş sanki...
karşına çıkan hayvan gergedan bu sensin :)) şevkat göstermek istemen, kendine değer verdiğini, sevdiğini ve güvendiğini gösteriyor :)
diğer hayvan zebra buda karşı cinse yada sevgiline nasıl baktığını gösteriyor. heyecanlanman sevinçten ise o kişinin üzerinde olumlu düşünceler bıraktığını gösteriyor. Eğer korkudan ise o kişiye söylemek istediğin ama çekindiğin şeyler var.
Soran+1 yılAnahtar ise senin evin, anahtarın tuvalet anahtarı olması :D evine pek bağlı olmasanda değer verdiğini ve ilerde evine eşine sadık bir eş olacağını gösteriyor :) tabak ise senin geleceğin... porselen olması yani beyaz olması geleceğin için iyi uğraşlar içinde olduğunu gösteriyor :)
uzak görünen yer ise senin dinin... maksat dişi olsada :D dinine bağlı olduğun ve ahiretten korkmadığını gösteriyor çünkü oraya gitmekten çekinmiyorsun :))
- +1 yıl
ama sen naptın ya.gergedan oldum dine söver gibi oldum:))töbe yarrabim ya:)neyse sonuç iyi en azından:))
Soran+1 yıl:))
Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı. 1-uzun
2-kurt - korku oluşturur
3-zararsız bir köpek - şevkat
4- uzun anahtarlardan oluyor ya ilginç onlardan olsun :)
5-temiz çiçekli falan güzel olsun
6-kolay gelir koşarım yürümeyi koşmayı sewerim...16 Yorumla
Soran+1 yılkurt sensin bir kere... güçlü, azimli ve özgüvenlisin.. köpek ise karşı cins.. erkeklere değer veriyorsun ama hemen güvenmiyorsun ilk önce tanımayı bekliyorsun :)) o uzun anahtar senin iyi ve tatlı bir anne olacağının habercisi :)) evin senin için çok önemli :) temiz çiçekli tabak :) çok şeker..tıpkı geleceğin gibi..sorumluluk sahibisin.. koşmak.. bu cevabın üstüne bence kalbin temiz ve dini duyguların çok kuvvetli:)
Soran+1 yılsevindim :))
Soran+1 yıleskiden bir arkadaşım yapmıştı bana:)
tuzak sorular var yonlendirme var hakim bey itiraz ediyorum :)))
o an ki ruh durumuna gore cevap verebilecegimiz seyler her zaman farkli olur
su anda mutluyum her seye olumlu bakiyorum 1 saat sonra sinirliyim herseyden neferet ediyor cevaplarim da olumsuz oluyor o yuzden yonlendirme oluyor itirazim var :)))13 Yorumla
Soran+1 yılo zman size yapmayalım :))
Soran+1 yıl::)))
1) yaprakları dökülmüş
2) heyecan
3) kaplumbağa / sarılma hissi.
4) altından yapılmış, büyükçe. Yanıma aldım
5) temiz ve beyaz, yanları altından.
6) Kolay ama sıradan.14 Yorumla
Soran+1 yılyaprakları dökülmüş ağaç yorucu arkadaşlıklar yaşadığını gösteriyor.. dinlenmeye ihtiyacın var :) heyecanlanıyorsun çünkü, sempatik ve temiz kalpli birisin.hayatta huzur senin için çok önemli.. kaplumbağa karşı cins.. eğer birini seversen gerçekten çok önemsiyorsun :) altın anahtar çok güzeldir ve yanına alman ayrı güzel:)evine eşine ve çocuklarına sahip çıkan koruyan biri olmaktır:) temiz ve beyaz... olgun karaktere sahip olduğun için olaylar karşısında mantıklı davranabiliyorsun :) bu yüzden
Soran+1 yılsorunlar senin için çok zorlu değil...
Soran+1 yılasıl ben teşekkr ederm ne mutlu bna :)
+1 yıl1-uzun ve gökyüzünü kaplıyor 2-korku 3-sevimli bi hayvan4-demir ve kapten yapılmış yanıma almak istiyorum.5-porselen beyaz temiz bir tabak6-gitmek istiyorum ve yrümeye koyuluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1. bunalmışnı, sorunlar biraz üstüne gelmiş ama bunları aşacak güçtesin... korku ... kendinden korkuyorsun çünkü yapabileceklerin seni aşan şeyler fazla güçlüsün :) sevimli hayvan karşı cins.. ilk bakışta sana sevimli gelsede zamanla onu çözecek kadarda olgunsun :) demir ve kalpten yapılmış anahtar sahiplenici ve iyi bir anne olacağını gösteriyor :)porselen temiz tabak uğraşıyorsun çünkü geleceğine ve hayatına değer veriyorsun.. yürümeye koyulman doğru yolda ilerlediğini gösteriyor :)
1.yapraklı çok büyük
2.korku kaplan
3.şevkat tavşan
4.eski tip anahtarlardan metal yanımda dursun lazım olur:)
5.plastik temiz
6.huzur gitmek isterim:))
ayyyyy sonucu çok merak ettim:)))16 Yorumla
Soran+1 yılağaçların yapraklı ve çok büyük olması az ama gerçekten sağlam arkadaşların olduğunu gösteriyor :)) kaplan sensin ve aslında senin korkulacak kadar güçlü biri olduğunu gösteriyor :)) tavşan ise sevgilin yada karşı cins :)) şevkat göstermen aslında duygusal biri olduğunu ve senin için önemli olan o insan için gerçekten güzel duygular barındırdığını gösteriyor :)
metal anahtar senin evin.. evine sadık ve bağlı bir kadınsın yada olacaksın :)
Soran+1 yılçünkü anahtar sağlam ve yanına alıyorsun :) tabağın temiz :) parlak bir geleceğin ve hayatın olacak eğer sıkıntıların varsa bunları aşacak güçte ve kişiliktesin. :)) orayı huzurlu bulman ise Allah korkusuna sahip olduğunu ve gözünü kapatırken rahat olacağını söylüyor :)
Soran+1 yılrica ederim :)
Soran+1 yılrica ederim canım :))
- Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yıl1.büyük ağaçlar var
2.heyecan
3.korku
4.sarı renkte bakır gibi tutulcak yeri geniş
5.plastik temiz
6.kolay,merak uyandırır.
Merak ettim ne çıkıyor bunlardan?15 Yorumla- +1 yıl
hayvanlar kirpiyle, büyük bir maymun olsun onları unutmuşum
Soran+1 yılağaçların büyük olması hayatında olgun ve sana akıl verebilecek biri olacağını gösteriyor... kirpi aslında sensin :)) bir kirpi kadar zararsız ama korkulan bir hayvan yoktur :)) dışarıdan bakıldığında zararsız ve sakin görünsende aslında içinde azimli ve özgüveni tam bir insan yatıyor :)) maymundan korkman karşı cinse karşı tedbirli olduğunu gösteriyor :)
Soran+1 yılplastik temiz tabak senin geleceğin.. :) geleceğin açık ve başarılı ama plastik olması elbet sorunların çıkacağını ama bunları aşacak güce sahip olduğunu gösteriyor :)
yolun sana kolay ve merak uyandırıcı gelmesi ne kadar dinine bağlı olduğunu ve anlının açık olduğunu gösteriyor :)- +1 yıl
teşekkür ederim ilginçmiş
Soran+1 yılrca ederm :)
+1 yıl1- Uzun ve gür dallı yapraklı..
2-Sincap çıkıyor.Heyecan/şevkat
3-Yaban domuzu. Korku/Heyecan
4-Prinçten yapılmış eski bir anahtar, atmak istiyorum, attım az önce.
5-Cam beyaz yuvaklak temiz bir tabak.
6-Zor geliyor ama gideceğimi düşünüyorum.
Not: Soruları ciddi ciddi cevapladım. Hatta o kadar konsantre olmuşum ki 7. soruyu "hala soru mu okuyorsun, armut musun?"desen okuduğumda ancak fark ederdim. Değecek cevaplar bekliyorum:) Sazan.avi olmasın.06 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten, bir piknik bölgesi farklı:)
Soran+1 yıluzun ve gür dallı yapraklar arkadaşlarının bol olduğunu ve güvenilir olduğunu gösteriyor :) sincap sensin heyecan ve şevkat uyandırması insanlara ve kendine değer verdiğini gösteriyor seni heyecanlandırıyor çünkü insanları heyecanlandıran birisin... yaban domuzu ise karşı cins.. karşı cins seni bazen şaşırtıyor tavırlarına anlam veremiyorsun ama bir yandanda onlara karşı heyecan duyuyorsun :) pirinçten yapılmış eski anahtar sağlamdır ve evine bağlı bir adam olduğunu gösteriyor bazen bunalsan
Soran+1 yılbile :)) bu yüzden savaşmaya hazır birisin :) temiz ve cam tabak güçlü bir kişiliğin olduğunu ve bu yüzden geleceğine önem verdiğini gösteriyor ...zorluklarla başa çıkabilirsin :) gideceksin çünkü dinine bağlı birisin... Allah korkun var ve bazen şeytana uysanda doğru olanları yapmaya çalışıyorsun...
- +1 yıl
Ah biraz da yorumun içinde olumsuzluklar olsa inanabilirdim:) Güzel soru ve cevaptı ama sağol.
Soran+1 yılrca ederim :)
1.uzun heryeri kaplayan ağaçlar
2.aslan-heyecan
3.zebra-merakla izliyorum
4.büyük bir anahtar yanıma alırım
5.yuvarlak büyük temiz plastik bir tabak
6.çok zor geliyor ama sonuna kadar yürürüm korku ve merakla...12 Yorumla
Soran+1 yılçevren geniş ve insanlar tarafından seviliyorsun :)) aslan sen oluyorsun burada :) heyecanlanman doğal çünkü heyecan verici bir insansın. anı yaşamayı sevdiğin gibi duygusalsında :)) anahtarın büyük olması ferah ve rahat bir yuvaya sahip olacağını gösteriyor..temiz büyük tabak..önün çok açık çünkü zorluklara direnmek tam sana göre.. güçlüsün :)) korku ve merakla yürümen ölümden korktuğunu gösteriyor.. ama dinine karşı çok bağlısn ve doğru olanı yapmayı her zaman istersin. :)
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. 1 uzun ağaçlar
2 uğur böceği heyecan
3 öküz sevgilim geliyor aklıma
4 yanıma alıyorum anahtarı şekli aklıma gelmedi
5 tabak kirli çukur bir tabak normal porselen tabak
6 uzak geliyor ama gitmek istiyorum11 Yorumla
Soran+1 yıluzun ağaçlar bunaldığını ama arkadaşların sayesinde rahatlayacağını söylüyor.uğur böceği sensin.. özel bir insansın.. karakterin çok tutarlı :)öküz sevgilin geliyor çünkü geçmişte üzülmüşün ve erkeklere güvenmek artık zor ... anahtarı yanına alman çok güzel.. iyi bir anne olacaksın:)) porselen tabak iyidir :) temiz bir gelecek ama bazen sıkıntıya düşeceksin... gitmek istemen ayrı bir şey zaten :)) kendine güvenin tam çünkü vicdan sahibisin :)
uzun, korku, yine korku, anahtarı alırım tabak yuvarlar plastik ve krili...uzaktaki yer ürkütücü zor geliyor gitmek...yorumla bakalım?
14 Yorumla
Soran+1 yıluzun ağaçlar arkadaşlarını sevdiğini ama bazen onları anlamadığını belirtiyor. tilki sensin. hırslı ve azimlisin ama yufka yürekli ve merhametlisin. yılan karşı cins. onlara karşı önyargılısın çünkü zamanında üzülmüşün.. yuvarlak tabak çok yönlü ve eğlenceli biri olduğunu gösteriyor. geleceğin için pek bir şey yapmasanda senin için önemli ve çaba harcıyorsun.oraya gitmen gerek çünkü dinine önem veren birisin ve oraya gidersen huzura kavuşacaksın :)
Soran+1 yılteşekkrler :)
1. Uzun ve bazıları gökyüzünü kaplıyor.
2. Karşıma bir kedi çıkıyor ve şevkat hissi
3. Burada bir kaplan var ve heycan hissi
4. Anahtar normal bir anahtar, tahtadan yapılmış ve anahtarı saklıyorum
5. Tabak cam ve hafif kirli
6. Bana gitmek zor geliyor00 Yorumla1. Uzun ağaçlar var. Yemyeşil yapraklılar. Gökyüzünü kaplamıyo ama oldukça uzun.
2. Beyaz bir kaplan çıktı. Önce korktum sonra heyacanlandım. Biraz şefkat uyandırdı sanki.
3. Bu sefer bir geyik çıktı. Birden çıkınca irkildim ama güzel bir geyik.
4. Camdan ayıcıklı bir anahtarlık. Agır bişey zaten almadım yanıma.
5. Plastik ve kirli.
6. Ooo.. Kazılmış bir mezar var. Sanırsam boş. Korktum ve kaçtım.. Bana ait olduğunu düşündüm o mezarın.00 Yorumla1:ormandaki ağaçlar uzun uzun gökyüzünde bulut ve güneşi görebiliyorsun.
2:geyik çıkıyor karşıma heyecanlanıyorum.
3:kaplumbağa ay şirin dedim:)
4:temiz,plastik yuvarlak bir tabak
5:uzak görünsede gitmesi kolay geliyor,merak ve heyecan uyandırıyor.01 Yorumlaağaçlar sık ve uzun gökyüzünü kaplamıyor düzgn şekilde sıralanmış ağaçlar
yılan ürkütücü
kedii şefkat
normal anahtar almam bırakırımm :)
plastik tabak ve kirli
orası herşeyin değişeceği güzel bir yer gitmek için sabırsızlanırımm güneş gbi parlıyorrr :)00 Yorumla1-Yapraklari dokulmus
2-Hangi hayvan olursa olsun ilk etapta korkarim.
3- Cevap 2 deki yazdigim hissin aynisi
4-Celik.Alirimyanima.
5-Plastik tabak,kirli.
6-Hava kararmisti dimi,gitmem bulurum bi kuytu kose girerim oraya.12 Yorumla
Soran+1 yılyaprakları dökülmüş ağaçlar durgun bir dönem yaşadığını gösteriyor. biraz değişiklik ve heyecan istiyorsun :) korkmamalısın çünkü o sensin.. yumuşak karakterin ve olgun zekan bence seni korkutmalı :) çelik sağlamdır... kuvvetlisin, cesaretlisin.. aileni korumak için herşeyi yapabilirsin.tabak plastik kırılabilir ama kırıldığı gibi yeniden yapılabilir.zorluklarda hemen pes etmiyorsun :)
Büyük
Heyecan
Heyecan
Yanıma almak istiyorum anahtar ağaçtan yapılmış işlemeli birşey
Tertemiz mavi işlemeli beyaz bir tabak porselen
Gitmek istiyorum oraya ama biraz endişeliyim hava kararabilir.13 Yorumla
Soran+1 yılbüyük ağaçlar sağlam dostlukları getirir :) seçicisin ama o insanlarda sana göre insanlardır. heyecan duyman kendine değer verdiğini ve insanlarada değer verdiğini gösteriyor. ama bir yandanda katısın, hatalıya acımazsın :) işlemeli anahtar çok özeldir... özel bir eş olacaksın... temiz porselen tabak sorunlar karşısında olumlu ve duyarlı olduğunu gösteriyor :) gitmek istiyorsun çünkü dini duyguların kuvvetli.. ama endişelisin oraya gitmeden önce halletmen gereken şeyler var :)
Soran+1 yıl:)) rica ederm
1)uzun ve yaprakları dökülmüş
2)aslan-korku
3)kurt-korku
4)gümüşten.yanıma almak istiyorum
5)porselen bembeyaz bir tabak içinde yiyecekler var.
6)gitmek istiyorum ama yolda basıma birşey gelir diye korkuyorum12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlarına değer veriyorsun ama dökülmüş yapraklar bazen seni üzdüklerini gösteriyor..aslan sensin. güçlü ve gösterişlisin çünkü kendine güvenin tam kimi zaman umutsuzluğa kapılsanda.kurt karşı cins..seni endişelendiriyorlar çünkü doğru insanı ararken seçicisin. hem porselen temiz hemde yiyecek var içinde...istersen her şeye sahip olabilirsin bu güce sahipsin :)) korkma hiç gitmek istiyorsun çünkü Allah inancın var o yanında olacaktır.
1.uzun içiçe geçmiş sık gökyüzünü kaplıyor
2.yılan heyecen
3.timsah korku
4.aslan şeklinde altın ve de yanıma almak istiyorum
5.yuvarlak beyaz tertemiz ve de boş
6.uzak ama gitmek istiyorum sıcak bir görünümü var13 Yorumla
Soran+1 yılinsanlara yardımcı olmak ve derman olmak istiyorsun ama onların problemleri seni boğuyor.yılan sensin. güçlü ve sessizsin ama yeri geldiğinde bir aslan kadarda heybetlisin :) timsah karşı cins.görkemli ve özgüvenli bir eş istersin..bazen tam güvenemesende değer verirsin.altın ve aslan şeklinde olması sahiplenici ve süpriz dolu bir evlilik gösteriyor.evine düşkünsünde:) tertemiz tabak hayatta doğruları yapmaya çalıştığını dürüst olduğunu gösteriyor.. gitmek istiyorsun çünkü Allah inancın var :)
gökyüzünü kapliyor, tavşan ağaçlarin arasindan geçerken duydum:)) korku heyecana kaldi, tehlikeli çikmayacak bu seferki kesin küçük bişey ayi çikiyor, korkuyorum kçiyorum ormandan kaçmak istiyorum,
anahtar eski anahtar uzun, aliyorum yanima belki biri düşürmüşdür, ona vereririm diyorum,
kirli tabak yemek yemişler, gitmek istiyorum piknikçilerdir kesin :))02 Yorumla- +1 yıl
tamamen büyük harflerle soru sormak veya cevap vermek kurallara aykırı arkadaşım..
1.gokyuzunu kapliyor. 2.ayi,korku. 3.yilan,korku 4.demir,yanima alirdim. 5.cam,kirli,yuvarlak. 6.bu kadar geldim orayada bakayim die bi merak olusur icime...giderm
12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşların biraz canını sıkmış görünüyor kapalı gökyüzü huzursuzluktur.. ayı sensin :) korkmalısın çnkü istediğinde herşeyi başarabilecek bir güce sahipsin :)) yılan karşı cins..sinsi insanlar sana göre değil ve karşı cinse karşı tedbirlisin :) demir sağlam bir yuvaya işarettir.. iyi bir anne olacaksın :) cam olması güzel ama kirli olması sorunlarla uğraştığını gösteriyor ama bunlarıda halledeceksin :)) oraya gitmek istemen Allah inancına sahip olduğunu gösteriyor :))
1)uzun ve yaprakları büyük yemyeşil olmalı
2)heyecan
3)yılan korku
4)gümüş ve parlak büyük bir anahtar heralde alırdım belki konaklıcak boş biyer bulurum diye düşündüm işime yaramazsa atarım
5)bu tabak porselen ve beyaz içinde yarım bırakılmış yiyecekler var
6)zorlansamda giderdim00 Yorumla
+1 yılağaçlar uzun çam agacları
2.korku heyecan
3.iğrenti
4.tahta işlemeli gibi alıyorum
5.topraklı kirli tabak
6.ulaşılabilecek bir yer gibi geliyor kolay yani16 Yorumla- +1 yıl
hayvanlar 1. kurt 2. sürüngen
tabak porselen
- +1 yıl
offf niye ya. açıkla işte
Soran+1 yılçam ağaçları gürdür ve güzeldir tıpkı senin kişiliğin gibi.. arkadaşlıklar senin için çok önemli.. güçlü bir insansın ama duygusalsında ister istemez... tahta işlemeli farklı bir anahtar olmasını sağlar..buda farklı bir insan olduğunu gösteriyor.tabak kirli olsada yolun açık her türlü aşarsın sen :)) kurt sensin güçlüsün hızlısın ve kurtlar zekidir :) sürüngen ise karşı cins biraz bıktırmışlar seni :)
- +1 yıl
teşekkürler :) karsı tarafı sürüngen yaptım ya .. :D
Soran+1 yılhahaha:D
uzun
aslan, heyecan
geyik, şevkat
yuvarlak demir attım gitti
plastik kirli
kim gidecek çok uzak. hissizleştim :D13 Yorumla
Soran+1 yıluzun ağaçlar uzun süreli ilişkilerinin olduğunu gösteriyor :) dostların çok yok ama olanlar sana yetiyor :) aslan sensin.. bir aslan gibi güçlü, yırtıcısın ama içinde gerçekten sakin bir adam var :) geyik görünce şevkat hissediyorsun karşı cinse karşı titiz davransanda bazen çıldırtıyorlar seni :) anahtarı atman özgürlüğüne düşkün olduğunu gösteriyor :) kirli tabak geleceğine pek önem vermiyorsun ama zamanı gelince değerini anlayacaksın.çok uzak dediğin yer ahiret :)) aslanlar hızlı hayvanlar :)
Soran+1 yıl:)))
1. uzun
2. sincap
3. geyik
4. bildigin anahtar demir
5. seramik temiz
6. kolay11 Yorumla
Soran+1 yıluzun ağaçlar kimi zaman yanlız kalmak istediğini ama arkadaşlarına önem verdiğini gösteriyor. sincap sensin. tıpkı sincap gibi oyuncu ve şirinsin ama bazen çok sinirli olabiliyorsun :) fındığın çalınırsa mesela :))))) .. evine sadık biri olacaksın çünkü demir dayanıklıdır.seramik ve temiz.. kendine önem veriyorsun ve uğraşıyorsun hayatını kurmak senin elinde, güçlüsün :) oraya gitmeyi kolay bulman ayrı bir güzel... dini duyguların senin için çok önemli.
+1 yılKokoloji kitabının kaçıncı sayfasından bu nefescim :P :D
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi sayfasından olsun istersin:D
- +1 yıl
gece ara..oku birini işte bana :D
1-ıssız bir ada olsun
2-papağan seviniyorum
3-başka bir papağan
4-anahtar küflenmiş almıyorum
5-plastik tabak kirli
6-çok sis var göremiyorum26 Yorumla
Soran+1 yılıssız bir ada ve ağaçlardan söz edilmemiş... arkadaşlarını seviyorsun fakat canını bazen çok sıkıyorlar:))) papağan sensin ve bir papağan ne kadar gösterişliyse sende o kadar gösterişli ve çekicisin... kendini ve insanları seviyorsun :) başka bir papağan daha :)) sevgilin olacak kişide senin gibi ilgi çekici ve karakterli bir insan olmalı :)) anahtar senin evine olan bağını gösteriyordu... küflenmiş ve yanına almayacak olman evini sevsende özgürlüğüne düşkün olduğunu gösteriyor..
Soran+1 yıltabak ise geleceğin... kirli olması geleceğinde çok büyük sorunlar yaşayacağını ama bunların üstesinden rahatça geleceğini gösteriyor :) oranın sisli olması ve görememesi dinine olan inancını gösteriyor :) dine çok bağlısın ama bazen yaptığın şeylerden pişman oluyorsun :))
- +1 yıl
alttan gelerek başlıyorsan bana daha çok var. aslında okuyup, kendimde yorumlayabilirim ama "test yapacam" diye de tutturan sendin soran kişi:)
- +1 yıl
ben de merak ediyorum. gördüğüm ilk hayvan öküz mesela:)
Bundan sonraki cevaplar yorumlanmayacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederim. (Nefes845)
20 Yorumla
+1 yılAğaçlar çok uzun ve dallı aralarından güneş ışınları sızıyor. Kaplan görüyorum ve beni korkutuyor. Biraz ilerlediğimde ceylan görüyorum bende şevkat hissi uyandırıyor. Bulduğum anahtar; altından eski ahşap kapı anahtarı, tutma yeride 3 yapraklı yonca şeklinde ( ne hayal gücü ama :D) işime arayabilir diye yanıma alıyorum. Piknik alanındaki tabak; beyaz, temiz, yuvarlak porselen bir tabak. Uzakta gördüğüm yere gitmek bana zor geliyor. Bende üşenme hissini uyandırıyor.
00 Yorumla
+1 yıl1.çok uzun koyu renkli çam ve sadece yükseklerde yaprak var.
2.ayı çıkıyor kocaman kahverengi ama çok şeker yumuşacık gözüküyor.
3.beyaz kırmızı gözlü bir tavşan, çok korkunç
4.işlemeli altın rengi değerli birşey gibi. alıyorum
5.plastik beyaz tabak
6. evim gibi sıcacık sanki beni bekliyor00 YorumlaGökyuzunu kaplıyor
Tavşan cikti. Sevecem
Alnında boynuzu olan bir at (hayal gücüne bak) heyecan
Adda gideceğiz ya hehehe
Krom gümüş renkli parlak. Yanıma almak istedim
Beyaz temiz plastikten bir tabak yuvarlak04 Yorumla- +1 yıl
Gökyüzünü kaplayan ağaçlar çevrene ördüğün duvarları simgeliyor.Işık bile girmiyor.Tavşan,merak ve şefkati simgeliyor.Bu şevkat başka adam mı olur,ebeveyn mi olur,çocuk mu olur,kardeş mi olur, bilemem.Alnında boynuz olan at unicorn işte.O sevdiceğini simgeliyor.Beyaz,asil.Tek boynuz konusunda yorum yapmak istemiyorum,geçmişten gelebilir :) Gösterişili,parlak bir aile hayatı istiyorsun.Anahtarla onu açcaksın.Son soruyu cevaplamadığın için arayışta yorumu yapıyorum
Soran+1 yılsorunların var ve bunları aşmak seni yoruyor. ama tavşan çıkması çok iyi :)) o sensin.. sevimli ve uysalsın.. incilmekten korkuyorsun... at ise güçlü bir eş gerek sana:) at gibi yükünü taşıyacak destek olacak sana:))gümüş renkli anahtar uğurludur.. evin huzurunu sen sağlıyorsun :)) aslında herşey senin elindee:)) tabakta temiz ama plastikten :) olsun :)) zorlu şartlarda yıprandığın gerçek ama kendini yenileyebiliyorsun :)
(devamı)5. Plastik ve kirli.
6. Ooo.. Kazılmış bir mezar var. Sanırsam boş. Korktum ve kaçtım.. Bana ait olduğunu düşündüm o mezarın.00 Yorumla
+1 yılBundan sonraki cevaplar yorumlanmayacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederim. (Nefes845)
10 Yorumla
+1 yılağaçlar uzun gür yemyeşil çam. Kaplan korku. 2. hayvan maymun gulesim geldi. anahtar büyük altından aldım. tabaklar porselen orta boy beyaz temiz. biraz zor geliyor uzak ama buraya kadar gelmişken oraya da gideyim diyorum
00 Yorumla
+1 yılİstemem o yüzden cevap vermeyip istemediğimi belirttim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılfak! bilmediğim bişey sandım
00 Yorumla
+1 yılYok ben istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYok ben istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılÇok uzun mna joint
00 Yorumlaöyle böyle şöyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?