Yetişkin istek kısmı Libido normalde. Ancak onu yazınca sorumu cinsel yaşama çekmeye kalktı ben de bunu düzelttim...
Valla bu puanlarla senin mutlu bir yaşam sürüyor olman lazım :D Duygusallık tamamdır, burç da tamam. Empati güzel. Güzellik de iyidir. Serserilik de yok daha ne olsun :D 85i rahat var.
duygusallık çok az... empati güzel. yetişkin istekler çok az.. güzellik iyi.. açık sözlülük de güzel. serserilik de güzel. geçerli.. 78 verdim hayırlı olsun
inat fazla, duygusallık gzel.. empati güzel. istekler eh işte.. güzellik peki :D açık sözlülük on ise güzelliğini de açık sözünle puan verebilirsin :D serserilik 0 güzel, titizlik iyi el lezzeti güzel. 80 verelim
Kova İnat= 8/10 Duygusallık=7.5/10 (yerine göre çok değişebiliyor) Empati=10/10 Yetişkin istekler=3 Güzellik=9/10 Açik sözlülük=3 Serserilik=1 Titizlik=9 El lezzeti=8
inat fazla.. duygusallık güzel, empati güzel, açık sözlülük o kadarı iyi mi bilemedim :D titizlik güzel. el lezzeti falan da güzel. 85 verilir buna. güzellik 0 ahh be :d
inat güzel , duygusallık güzel, empati süper, yetişkin istekler? boş.. güzellik iki aaaa.. açık sözlülük güzel. serserilik güzel. titizlik güzel. el lezzeti bağırtttı... 70 verelim sana da :D
Balık duygusal olur aslında ama 6 vermişsiniz :D Empati güzsel. İnatçı olmamak da gayet iyi herkes beceremez. Açık sözlü olmamak da bazen iyi olabiliyor. Serseri olmamak güzel. El lezzeti düşürdü sdfsd 78 veriyorum :D
İnat çok fazla, duygusallık az buldum. Empati fena değil, yetişkin istekler de güzel. Güzellik eksiler demişsin o kadar da değil, sana bi 6 çıkar benden hiç tanımadığım için. Tanısam yükselir ya da düşebilir. Açık sözlülük o kadar yüksek olması da bilmiyorum iyi midir :D Diğer maddelerden de serserilik yüksek... diğerleri gayet iyi. 75 verelim xd
Aha ben yalnıç yapmışım Burç Akrep İnat 10 Duygusalık 5 Empati ne diye anlamadım Yetişkin istekler 0 Güzelik 4 Açık sözlük 10 Serserilik 10 El lezeti 10