• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bu testi bir yapsanıza?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Hangi dunya sehrine aitsiniz bu testi yapın sonuclarını buaraya yazın ben san francisco ciktim ya siz? onedio.com/.../ruhun-hangi-dunya-sehrine-ait--434224
Bu testi bir yapsanıza?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Yani bu kadar mı doğru çıkar!
    "Senin ruhunun bu yeryüzünde ait olduğu yegane yer, Küba'nın başkenti Havana. Sen kapitalist dünyaya karşı bir insansın ve çok iyi biliyorsun ki, sen asla bindiğin araba, giydiğin kıyafet, yanında taşıdığın çok akıllı telefon değilsin. Senin ederin bunlardan çok daha fazlası. Seni insan eden özelliklerin, adaletin yılmaz savunucusu olman, idealizmin, sıcakkanlılığın ve pek tabii ki çılgınlığın. Yani kapitalist şehirlerde köle gibi yaşamaktansa, fakir ama özgür yaşayayım diyenlerdensin. Helal olsun sana!.."

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ÇağrıHamzaKorkmaz
    ÇağrıHamzaKorkmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

San Francisco, ( şimdi düşüneceksin, bilerek benle aynı yazmış diye; buraya yazdıktan sonra gördüm sana çıkanı, sanki aynı lsa bir şey olacak, veya olmayacak, belki de aklından bile geçmemiştir, öyleyse kusuruma bakma. )

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aklimdan gecmemisti ama onemli degil :)

Yorumla
  • IşıLLL34
    IşıLLL34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

"Havana" çıktı!

Senin ruhunun bu yeryüzünde ait olduğu yegane yer, Küba'nın başkenti Havana. Sen kapitalist dünyaya karşı bir insansın ve çok iyi biliyorsun ki, sen asla bindiğin araba, giydiğin kıyafet, yanında taşıdığın çok akıllı telefon değilsin. Senin ederin bunlardan çok daha fazlası. Seni insan eden özelliklerin, adaletin yılmaz savunucusu olman, idealizmin, sıcakkanlılığın ve pek tabii ki çılgınlığın. Yani kapitalist şehirlerde köle gibi yaşamaktansa, fakir ama özgür yaşayayım diyenlerdensin. Helal olsun sana!..

0
    0 Yorumla
  • CSKaplan
    CSKaplan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

"Londra" çıktı!
    img-0.onedio.com/.../54b27384e13378f855f72e58.webp
    "Londra" çıktı!
    Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri Londra. Öncelikle dışarıdan bakıldığında çok burnu havada gibi göründüğünü söylemek gerek. Ama tabii ki böyle görünmende bazı sebepler var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün veremezsin ya!..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

76

Cevap

• Kertmeyenkele
    Kertmeyenkele Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.

o. O Hayalimdeki ülke çıktı..

"Amsterdam"

Senin ruhun özgür bırakılsa, anında Amsterdam'a yerleşir; çünkü sen delisin deli. Ama hani vardır ya, kafasına estiğini yapan deliler, heh işte öyle bir delilikten bahsediyoruz burada. Evet evet, senin zincirlenemez bir ruhun var ve oldum olası kafana göre yaşamak istedin. Salak toplumsal kabullerse senin önüne hep set çekti. Eminiz bunu bir gün aşacaksın. Bunu aşmak içinse en ideal şehir pek tabii: Amsterdam. Bol kekli, bol dumanlı günler diliyoruz efendim :)

1
    1 Yorumla
    • Kertmeyenkele
      Kertmeyenkele
      +1 yıl

o. O ülke demişim şehir işte..

Yorumla
  • AşkaKüsmüş
    AşkaKüsmüş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Senin ruhunun bu yeryüzünde ait olduğu yegane yer, Küba'nın başkenti Havana. Sen kapitalist dünyaya karşı bir insansın ve çok iyi biliyorsun ki, sen asla bindiğin araba, giydiğin kıyafet, yanında taşıdığın çok akıllı telefon değilsin. Senin ederin bunlardan çok daha fazlası. Seni insan eden özelliklerin, adaletin yılmaz savunucusu olman, idealizmin, sıcakkanlılığın ve pek tabii ki çılgınlığın. Yani kapitalist şehirlerde köle gibi yaşamaktansa, fakir ama özgür yaşayayım diyenlerdensin. Helal olsun sana!..
    Gaz veriyo i*ne çaktırma :D

2
    0 Yorumla
  • Oکcar
    Oکcar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

"Havana" çıktı!

img-2.onedio.com/.../54b26c84642dd6095200db6a.jpg

0
    0 Yorumla
  • tugce_
    tugce_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

"Seul" çıktı!
    Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri, Güney Kore'nin başkenti Seul. Senin bir sıkıntın var: Her dışarıya çıktığında ve insanların arasına karıştığında onların suratına bakıyorsun ve ruhun daralıyor. Çünkü hepsinin suratında gereksiz ciddiyet var. Onlar sürekli bir yerlere yetişiyorlar, çarpıyorlar, önüne geçiyorlar. Sense güler yüze, saygıya, inceliğe dikkat eden birisi olduğun için her seferinde kalbin kırılıyor, ruhun daralıyor. İşte tam bu yüzden dünyanın en çocuksu, en saygılı, en güleryüzlü insanlarının olduğu şehir Seul, senin ruhunun ait olduğu yer!

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cogunluk seul cikmis

Yorumla
  • bekeyece
    bekeyece Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri, Güney Kore'nin başkenti Seul. Senin bir sıkıntın var: Her dışarıya çıktığında ve insanların arasına karıştığında onların suratına bakıyorsun ve ruhun daralıyor. Çünkü hepsinin suratında gereksiz ciddiyet var. Onlar sürekli bir yerlere yetişiyorlar, çarpıyorlar, önüne geçiyorlar. Sense güler yüze, saygıya, inceliğe dikkat eden birisi olduğun için her seferinde kalbin kırılıyor, ruhun daralıyor. İşte tam bu yüzden dünyanın en çocuksu, en saygılı, en güleryüzlü insanlarının olduğu şehir Seul, senin ruhunun ait olduğu yer!

0
    0 Yorumla
  • lovers10thesun
    lovers10thesun Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

"Melbourne" çıktı!

img-1.onedio.com/.../54b26d6ee3d6228d1b3f7f2d.webp

Senin ruhun yeryüzünün en yaşanabilir şehri olan Melbourne'e ait. Sen rahat bir insansın ve darlanmaya asla gelemiyorsun. Zaten oldum olası insanların telaşesine hep uzaktan baktın. Hiç aceleye gelemezsin, bir işi yaya yaya yaptığın zaman her zaman daha başarılı oldun. Bunun yanında kibar bir insan olduğunu da söylemek gerek. Dikkatlisin, naziksin ve insanların da sana öyle davranmasını istiyorsun. Havalı olduğunu söylemiş miydik? :)

1
    0 Yorumla
  • WOLKYDJ
    WOLKYDJ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

"Seul" çıktı!

0
    1 Yorumla
    • WOLKYDJ
      WOLKYDJ
      +1 yıl

çok doğru valla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

1
    0 Yorumla
  • AloneLaWYeR
    AloneLaWYeR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

"Londra" çıktı!

Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri Londra. Öncelikle dışarıdan bakıldığında çok burnu havada gibi göründüğünü söylemek gerek. Ama tabii ki böyle görünmende bazı sebepler var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün veremezsin ya!..

1
    0 Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Senin bu yeryüzünde ait olduğun yer: Buenos Aires. Sen egzotik bir kişisin. Gizemlisin, insanlar seni hep merak eder durur. Ancak mesafeli biri değilsin asla. Aksine oldukça sıcakkanlı, arkadaş canlısı birisin. Zekisin, komiksin, konuşkansın ve de dışa dönüksün. Seninle muhabbet etmek, galiba dünyanın en zevkli şeyi. Bir de öylesine bir gamsızlığın var ki, dibinde parça tesirli bomba patlasa, "burası çok mu sıcak oldu ne?" dersin, o derece :)

0
    0 Yorumla
  • __srdr__
    __srdr__ Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

"Londra" çıktı!

"Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri Londra. Öncelikle dışarıdan bakıldığında çok burnu havada gibi göründüğünü söylemek gerek. Ama tabii ki böyle görünmende bazı sebepler var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün veremezsin ya!.."

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Asilzade bir beyfendii woww

Yorumla
    • __srdr__
      __srdr__
      +1 yıl

Kim sallamış bilmiyorum ama sağlam tutturmuş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet cogunlugun dogru cıkmış helal olsun

Yorumla
  • karayip_korsani
    karayip_korsani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Melbourne'luymusum..
    >>>Senin ruhun yeryüzünün en yaşanabilir şehri olan Melbourne'e ait. Sen rahat bir insansın ve darlanmaya asla gelemiyorsun. Zaten oldum olası insanların telaşesine hep uzaktan baktın. Hiç aceleye gelemezsin, bir işi yaya yaya yaptığın zaman her zaman daha başarılı oldun. Bunun yanında kibar bir insan olduğunu da söylemek gerek. Dikkatlisin, naziksin ve insanların da sana öyle davranmasını istiyorsun. Havalı olduğunu söylemiş miydik? :)

0
    0 Yorumla
  • eagle0684
    eagle0684 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

helsinki
    Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri pek tabii ki Helsinki. Sen insanlara dışarıdan ilk bakışta soğuk gelebilirsin. Aslında haklılar da; çünkü evet, yeni tanıştığın biriyle hemen kaynaşamıyorsun. Belli bir süre mesafelisin; ancak bir alışırsan... Aslında içinde uçuk kaçık bir insan yatmakta. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, manyaklığı içselleştirmiş birisi. Son olarak zarif ve estetik bir insan olduğunu söylemek gerek, ey İskandinav ruhlu kişi!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

"Viyana" ilginç sanat sevdiğimi tahmin etti ya geresi önemli değil.

"Senin ruhun Viyana ait. Sen zevkli bir insansın, bunu giyiminden kuşamından, yemek- müzik zevkinden gözlemlemek mümkün. Hayatında hep belli bir standart vardır ve bunun altına hiç düşmezsin. Söz konusu sen olunca kaliteden bahsetmek mümkün yani. Bunun yanında sofistike bir insansın, istesen de basit olamıyorsun. Sanat ve edebiyat aşığı olduğunu da söylemek gerek. Bu yüzden sana bu yeryüzünde en uygun yer: Viyana!"

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanatla mi ugrasiyorsun neyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boşver, burada söylenilen çoğu şey yalan olarak algılanıyor, sadece deneme amaçlı teste baktım hepsi o.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece merakti oldu o zaman

Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru
    pilav_ustu_az_kuru Takip Et
    +1 yıl

"Londra" çıktı!

0
    0 Yorumla
  • kadircem01
    kadircem01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Senin ruhun özgür bırakılsa, anında Amsterdam'a yerleşir; çünkü sen delisin deli. Ama hani vardır ya, kafasına estiğini yapan deliler, heh işte öyle bir delilikten bahsediyoruz burada. Evet evet, senin zincirlenemez bir ruhun var ve oldum olası kafana göre yaşamak istedin. Salak toplumsal kabullerse senin önüne hep set çekti. Eminiz bunu bir gün aşacaksın. Bunu aşmak içinse en ideal şehir pek tabii: Amsterdam. Bol kekli, bol dumanlı günler diliyoruz efendim :)

0
    0 Yorumla
  • 0deniz00
    0deniz00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

"Buenos Aires" çıktı!
    Senin bu yeryüzünde ait olduğun yer: Buenos Aires. Sen egzotik bir kişisin. Gizemlisin, insanlar seni hep merak eder durur. Ancak mesafeli biri değilsin asla. Aksine oldukça sıcakkanlı, arkadaş canlısı birisin. Zekisin, komiksin, konuşkansın ve de dışa dönüksün. Seninle muhabbet etmek, galiba dünyanın en zevkli şeyi. Bir de öylesine bir gamsızlığın var ki, dibinde parça tesirli bomba patlasa, "burası çok mu sıcak oldu ne?" dersin, o derece :)

0
    0 Yorumla
  • protonium
    protonium Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı.

Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri Londra. Öncelikle dışarıdan bakıldığında çok burnu havada gibi göründüğünü söylemek gerek. Ama tabii ki böyle görünmende bazı sebepler var. Mükemmeliyetçisin bir kere. Sonra elit ve asil olduğunu da söylemek lazım. Pahalı zevklerin de vardır. Konformistsin bir yandan da. Yani sırf insanlar seni burnu havada görüyor diye kendinden ödün veremezsin ya!.. Tarzında bişi dedi

1
    0 Yorumla
  • MethioninAUG
    MethioninAUG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Helsinki - Senin ruhunun ait olduğu dünya şehri pek tabii ki Helsinki. Sen insanlara dışarıdan ilk bakışta soğuk gelebilirsin. Aslında haklılar da; çünkü evet, yeni tanıştığın biriyle hemen kaynaşamıyorsun. Belli bir süre mesafelisin; ancak bir alışırsan... Aslında içinde uçuk kaçık bir insan yatmakta. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, manyaklığı içselleştirmiş birisi. Son olarak zarif ve estetik bir insan olduğunu söylemek gerek, ey İskandinav ruhlu kişi!
    böyle dedi :D

0
    0 Yorumla
  • maviışık
    maviışık Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl

Ben Viyana çıktım.
    Ben kendimi hep Şebinkarahisar sanıyordum halbuki... :D

https://i.hizliresim.com/BRzPRv.jpg

0
    0 Yorumla
  • Virginecchi
    Virginecchi Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Dün yapmıştım. Seul çıktı. Kore dizilerini seyrettiğim için çıktı galiba.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha olabilir ilk defa bir erkegin kore dizisi izledigini duydum

Yorumla
    • Virginecchi
      Virginecchi
      +1 yıl

:-) Hepsini seyretmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir iki tane soylesene

Yorumla
    • Virginecchi
      Virginecchi
      +1 yıl

49 Days, IRIS, Rooftop Prince, Bridal Mask, Arang And The Magistrate, Joseon Gunman, I Miss You... Park Yoochun'un ve Lee Joon Ki'nin dizilerini seviyorum. Bu site de herkese aynı dizileri yazıyorum. Belki size de yazmışımdır. :-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok bunları ilk defa duyuyorum sagol

Yorumla
    • Virginecchi
      Virginecchi
      +1 yıl

Siz de sağolun.

Yorumla
    • strangething
      strangething
      +1 yıl

6 senlik hayranim. Ben bile okadar dizi izlemedim. :O

Yorumla
    • Virginecchi
      Virginecchi
      +1 yıl

:-)

Yorumla
  • ogz34
    ogz34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

San Francisco çıktı. şaka bir yana test gerçekten doğru. Hep California'ya gitmek isterim ve gideceğim de özellikle los angeles ve san francisco eyaletlerine

0
    2 Yorumla
    • yineuyeismibulamadim
      yineuyeismibulamadim
      +1 yıl

hahaha eyalet? :D California eyalet zaten diğerleri şehir

Yorumla
    • ogz34
      ogz34
      +1 yıl

ahahah şimdi farkettim pardon california eyaletinin şehirleri olacak :) tezin yan etkileri devam ediyor galiba

Yorumla
  • SabitFikirliAdamm
    SabitFikirliAdamm Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

https://i.hizliresim.com/Z2qj5A.png onu da yaparız yavrumm

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yap bakalım

Yorumla
  • convayneamca
    convayneamca Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl

Millete cicili bicili havalı şehirler bize yine her yer angara :(((

0
    0 Yorumla
  • MustiOsi
    MustiOsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

Havana çıktı. Ben gidiyorum. Kendinize iyi bakın... :)

0
    0 Yorumla
  • Zenith
    Zenith Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Hayatı boyunca İngiltere'de yaşamak isteyen biri olarak çıkan şehir Londra. İlginç.

0
    0 Yorumla
  • mrtnl
    mrtnl Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

doğru tahmin Helsinki. Beni Finlandiya'ya fırlatın :/

0
    0 Yorumla
  • etkisizelemann
    etkisizelemann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kuzey amerika kıtası dedim viyana çıktı vay anasını

0
    0 Yorumla
  • ajusshi
    ajusshi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Hep güney koreye göre cevap verince şehrimde seul çıktı biletimi verde gideyim :)

0
    0 Yorumla
  • YaramDerin
    YaramDerin Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

hayat zaten bir testten ibaret değil midir?
    gerek yok böyle şeylere :)

0
    0 Yorumla
  • boxkıck
    boxkıck Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

hah amsterdam cikti tam deliyim anlik biriyim zaten amsterdam qitsek ya

0
    0 Yorumla
  • Kudrock45
    Kudrock45 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Londra yolu gözüktü :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazın ordayım ins gel seni de götureyim

Yorumla
    • Kudrock45
      Kudrock45
      +1 yıl

Yok ben henüz hazır değilim burada yapılacak işler var :))

Yorumla
  • Çikolatasızsufle
    Çikolatasızsufle Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Viyana çıktı, Viyanaa ! :))

0
    0 Yorumla
  • A_F_K
    A_F_K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Onedio=Beyinden yoksun insanların favorisi

0
    0 Yorumla
  • KabasakaI
    KabasakaI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Guney kore-seul cikti :)

1
    0 Yorumla
  • irmolika
    irmolika Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Helsinki (İskandinav)

1
    0 Yorumla
  • alonewolf006
    alonewolf006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Hep ayni sanirim melbourne

0
    0 Yorumla
  • hayirdircanim
    hayirdircanim Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı.

Viyana cikti gittim guzeldi ama yasanmaz bence.

0
    0 Yorumla
  • vazgeçtimsenden
    vazgeçtimsenden Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

"Amsterdam" çıktı! :D

0
    0 Yorumla
  • RaidBoss
    RaidBoss Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

Havana , benim şehrim miş :D

0
    0 Yorumla
  • SerKan1923
    SerKan1923 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

:s Port Moresby - Papua Yeni Gine

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Londra çıktı gerçekten beni söyledi :D

0
    0 Yorumla
  • pussycolog
    pussycolog Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

"Londra" çıktı! alakasız

0
    0 Yorumla
  • Tû_yamıni_ez_yê_teme
    Tû_yamıni_ez_yê_teme Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben almiyayim ruhum burada Memunun :))

0
    0 Yorumla
  • TheBlueman
    TheBlueman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Alakasi yok, Viyana çıktı

0
    0 Yorumla
  • basak33
    basak33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Amsterdam cikti tamda beni anlatti :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Amsterdam :)) doğru tahmin

0
    0 Yorumla
  • BallParmak
    BallParmak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Viyana.. ne saçma sorulardı.

0
    0 Yorumla
  • abartmayinabartirimm
    abartmayinabartirimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Seul çıktı. Işin enteresanı yazılanlar doğru çıktı

0
    0 Yorumla
  • kadim8686
    kadim8686 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Buenosaires egzotik şehir haha...

0
    0 Yorumla
  • MMECNUNN
    MMECNUNN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

merlbourne
    DiyorumBenツ

0
    0 Yorumla
  • GrandLotus
    GrandLotus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Melbourne

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vayyt avustralya <3

Yorumla
    • GrandLotus
      GrandLotus
      +1 yıl

2 ay yasadim. Pek bana gore degil :)

Yorumla
  • Gloomy
    Gloomy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 60%
    +1 yıl

Havana! Peace.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Havana nerde ki hic duymamuistim

Yorumla
    • Gloomy
      Gloomy
      +1 yıl

Küba'nın başkenti :)

Yorumla
    • Gloomy
      Gloomy
      +1 yıl

Yorumla
  • doggyci
    doggyci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Yaptim güney afrika senegal cikti 😄😄

0
    0 Yorumla
  • kamerr
    kamerr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Ahaha :) Viyana

1
    0 Yorumla
  • Kebikeç
    Kebikeç Takip Et
    +1 yıl

Seul

1
    0 Yorumla
  • karpekmez
    karpekmez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl

Londra.

0
    0 Yorumla
  • seattlegirl
    seattlegirl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

San Francisco

0
    0 Yorumla
  • Adar1
    Adar1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Küba"nin başkenti "Havana"

0
    0 Yorumla
  • Miniminimause
    Miniminimause Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 37%
    +1 yıl

Havana

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bu testi bir yapsanıza?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu testi deneyen var mı? 3 cevap verildi
Musallat testi? 5 cevap verildi
Şu testi çömek istermisiniz? 5 cevap verildi
Sizi test edeyim mi? 13 cevap verildi
Bu testime katılır mısınız? 28 cevap verildi
Zeki misiniz size test yapalım mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨