Merhabalar ; Satırlara dökülmüş duygularınız var mı bilmiyorum ancak, bir çoğumuz şiirle haşir neşir aslında. Anneye, sevgiliye, vatana ve bazen de bir ağaca bakıp şiir yazabilir insan. Siz şiir yazar mısınız, en son kim için yazdınız?
Siiri cok severim ki ben 😇 bana siir yazanlar oldu benim de siir yazdıklarım oldu. En sonda bu şiiri yazmıştım..
Bir gün oturup düşünmeye başladım Ask neye benzerdi? Çocuğun oyun parkında ki sarı kaydıragına mı Yoksa öğretmenin öğrencisine mi ya da annemin okşayarak kokusunu çıkardığı fesleğene mi.. Babamın eskimesine rağmen çöpe atamadığı saatine mi.. Belki de ne biliyim benim sevdigim mavi olan herşeye mi. Sahi ask neye benzerdi? Kafasını cama yaslamış hangi yolcunun kulaklıgında saklı. Yeni yetişmiş bir genç kızın herkesten sakladığı defterinde mi yoksa? Ask bu iste ne buldum ne gördüm nede benzetebildim bişeye. Adamım ! Sevdigim. Aşık olduğum . Kirpiklerinin dizilisine hayran kaldığım Nasıl bir yerin var ki bende Ask sana benzer iste !!
Sen benim damarlarımdaki kansın demeliyim sana Cünkü sen hayatım oldun beni bunu anlatamam sana.. Nefes almanın ne güzel oldugunu senle keşfettim.. Gündüzleri daha cok seviyorum artık Geceleri daha bir başka... sesin kulaklarımda yüzün hafızamda.. Hep sen hep sen... neredesin sen sesime gel iki gözüm.. İliklerime kadar özledim seni.. ve hasretim sana..
Mısralarını yazasım geldi :)) şiir yazarım arada ilham gelincee :)
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Hiç bir hesap makinesi kimin daha fazla sevdiğini hesaplayamaz, kimin daha fazla acı çektiğini, kimin kime kalansız olarak bölündüğünü, kimin hangi kök içinde yanlızlık çektiğini mesela. Ve hiç bir hesap makinesi seni benden çıkaramaz tuşlara dokunan sen olmadıkça...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben çok güzel Pastoral şiirler yazarım. Aşk sevgi doğa ortaya karışık.
Bozkırın tozunu savuran rüzgar Oynatır evimin perdesini Evimin yolunu aydınlatan ay İzler uyurken seni
O rüzgara haykırsaydım Taşır mıydı mesajı mı? Mehtaba dönüp ağlasaydım Görürmüydü ki acımı...
İnternette gördüğünüz her şiiri ünlü bir şaire ait sanmayın. Araştırın falan demiyorum ama Allah aşkına Cemal Süreya gibi bir adam bu kadar boktan bir şiir yazar mı? Birinin uydurduğu açık. Yapmayın böyle asdfghjklş
Kadınım sensiz bu ev, Yitiripte içinde mahkum oldum vatan toprağı gibi. Bilemezsin sensizliğin bana ettiğini, Bilemedin sana hiç söylemedim, Seni vatanım kadar sevdiğimi.
En İyi Cevaplar