Shameless izliyorum ve bu dizi insanı çok gaza getiriyor😂Dediğim gibi bad girl görünümünde bir kız nasıl giyinmeli, ne tür müzik dinlemeli (vurdulu kırdılı), nasıl cool gözükebilir?
EİG 4eva
EİG 4eva
Bad girl isi biraz dogustan gelen bir tarz ama yinede kendini o kaliba yaklastirabilirsin. Gotik giyin, rock metal dinle. Sac stilin marjinal olsun. Dikkat cekici goz makyajlari yap. Tavirlarin hafif asi hafif vurdumduymaz olsun falan :)
hhahahah manyaksınız yaa :D :D arabesk müslüm baba dinlemeli bed görlller sizi.
Fioraya çok takılmışsın Sonun öyle bir BAD olmasında. Ay spoiler. Rock dinle Metal dinle biraz siyaha yönelik kalem eyeliner sür. birazda tutkulu şehvet bakışı takın. Bu kız beni parçalar derler.
Gömlek ve kumaş pantolon, hafiten karışık saçlar (2-3 günde bir yıkanmış, kokusu olmayan), tırnaklar ojesiz, argo kelime, sigara, rock müzik, ağır tavırlar (çıtı pıtı-cici kısa yok).
Cevap
21Cevap
o dızıden aldıgın gaz bumu :D o dızı daha cok herseye ragmen tekrar ayaga kalkabılmeyı hayata ınat mucadele etmeyı anlatıyor dıye sanıyordum :D
Sen şimdi kendini bad girl mü sanıyorsun? dksjclşskddc
Gökhan Özen'in bir şarkısı vardı civcivli falan hatırladın mı? :D
bad girl nasıl görünüyo anlatsana gerizekalı dostum , yabancıların g*tünden akana bile razı olucaksınız nerdeyse
Mustafa Tuncer dinlemenlazim müslüman baba ve en önem kişi cuguli dinle buseni istediğinden de öte yapacak
Pank Punk öyle bir müzik Tarzı var Kötünün ötesinde bir müzik onu dinleyen tipler ise tam çinayet sebebiler renkli emolar kötü kız bu giyim ve dinledi müzik ile
Az biraz kaşar olacan! Gösterip elletmeyecen, birazda sinsi ve kurnaz olacaksın.
bad girk nedr ya :D
kötü yola düşmüş kız filan mı acaba :D
gaza gelme bebek, ruhunda yoksa olmazsın sırıtırsın, neysen o ol
bad girl kötü kız demekse niye kötü kız yazmadında bad girl yazdın
gün geçmiyor ki bir ergen daha özenti olmasın
Gün geçmiyor ki her gerizekalı başkalarının işine burnunu sokmasın ben özenti yaşamak istiyorum tavsiyen yoksa boş yapma
Siyah giysinp, rock dinlesin.
izliyormuşsun işte oradaki gibi davran
Ciplak gez bad girl level %50
ya bırak uğraşma kendin ol yeter
Ozenti olma kendin ollll
Rap tabiki ya da türkü 😂😂
Özenti ergen kız vol 263684
bad gril ne mk ya fdlkşfsfsf ergenler
Açken sen sen değilsin.
Bu kadar kapılma uçarsın :)
Metal dinle
Şu gerizekalılar yüzünden bizde özenti olduk.
Kime dedin nan sen onu @Grungeciniz
Kime dediğim gayet ortada bence.
Eğer bana dediysen senin a.. mına koyam oc @Grungeciniz
Yaş kaç
Hahah, ergen!
ne gerenk var
manyak ya
ayyy g*tüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar