Calum Von Moger i beğenmemiş olan kızlar! Bu fotolara ne diyceksiniz? Calum armudun iyisini yerkene?

Gecen gün resimlerini paylaşmıştım 50 tane kız yorum yapmıştı 1 tane begenen yok neymiş efendim iticiymiş. Benim hayalimdeki vücut hayal de değil henüz steroid kullanmadım bir kaç ay sonra başlıycam bnde. Neyse adam armutun iyisi yiyor. Bizim türk kızları beğenmedi hahhaha daha binlerce fotosu var :D kaliteniz ortaya cıktı kızlar ;)
Calum Von Moger i beğenmemiş olan kızlar! Bu fotolara ne diyceksiniz?Calum armudun iyisini yerkene?

Calum Von Moger i beğenmemiş olan kızlar! Bu fotolara ne diyceksiniz? Calum armudun iyisini yerkene?

Güncellemeler
+1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q3865344-bu-cocuk-nasil-sizce-kizlar-calum-von-moger

Gecen gün sordugum sorunun linkide burada. Arkadaş 34 kızdan 1 tanesi beğenmemişti ahhahahhah. Kedi ulaşamıyacagı ete mundar dermiş işte ;)
Güncellemeler
+1 yıl
Ne oldu kızlar sesiniz cıkmıyor o 34 yorum yapan kızlar nerdesiniz hshsjzjzj :D