Sebebini bilmiyorum içimde aylardır bir hüzün var?

Sebebini bilmiyorum. Ama aylardır içimde bir hüzün var bir üzüntü anlamını bilmediğim bir his tarifini veremediğim bir şey. Mutlu anlarım dakikalarım olmuyor değil ama günlük yaşantımdan bir türlü çıkartamıyorum bunu. Gün battığı zaman her şey bitiyo benim için. Farklı birisi oluyorum kaçıp gitmek istiyen buralarda olmamak. Bilmediğim kilometrelerce uzaklıklardaki farklı yerlerde olmak istiyorum. Yanımda beni anlıyan yanımda olabilecek 1'insanla sahile uzanıp saatlerce sabahlara kadar gökyüzüne yıldızlara bakarak denizin sesini dinliyerek öylece kalmak istiyorum ateşin kenarında beklemek öylece kalmak. bir dağın tepesine çıkıp yağmur yağarken gök yüzüne tek başıma öylece bakıp gök gürültüsünü yağmurun sesini ve yağmurun tenime damla damla düşmesini hissetmek istiyorum. 6'Aydır doğru dürüst uyuyamıyorum, uyumak için her gece kulaklığımı takıp yağmur ve ateş sesi dinleyerek uyuyorum. Ailemle birlikte yaşıyorum benden 3'yaş büyük bir ablam ve bir de ikizim var. ailecek 5kişiyiz maddi manevi hiç bir yönden sıkıntımız yok rahat bir aileyiz. Ailedeki herkes rahat çevremdeki tüm insanlar herkes istediği gibi. Bir zamanlar kızlar falan belki bundandır dedim takıldım eğlendim keyfime baktım. Ama olmuyo hiç bir şey ne yaptıysam yapayım bu halimi düzeltmiyo aklımdan saniyeler olsun çıkmıyo kafamdan söküp atamıyorum gözlerim doluyo ağlıyamıyorum bağırasım sesim kısılana kadar bağırasım geliyo bağıramıyorum ayaklarımda hal kalmıyana kadar koşasım geliyo koşamıyorum. Kafamdan aylardır günler dakikalar ve saniyelerdir atamıyorum çıkartamıyorum kafamdan çekip gitme hissini. - DEVAMI YORUMDA.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu zamana kadar insanlar gibi olmuya çalıştım doğal ve normal olmuya çalıştım çocukluğumdan beri kafamda her zaman bir şeyler vardı gökyüzüne bakıp hayaller kurardım. Şimdi ise 18 yaşındayım bilmiyorum. Ben hiç ama hiç iyi değilim, bunları burada neden yazıyorum hiç farkında değilim sebebini bilmiyorum sadece içimden yazmak geliyo yazıyorum. Size de oldu mu hiç? Kendinizi öldürmek istediğiniz? bir sahil kenarında içebiliceğiniz kadar içip sonra kendinizi dalgalara bırakma hissi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu istemek bunu hissetmek kendi canınıza kıymak bunu yapmayı hiç istedinizmi? Herkes gelir geçer diyor ama hiç bir şey geçecek gibi değil napıcağımı bilmiyorum. Kimisi geçer diyo kimisi psikolok öneriyolar, Eğer düzeliceğimi bilseydim çoktan yapmıştım. Ansızın gidesim var, içimden bir ses hayallerimin peşinden gitmemi diğeri ise kalıp bazı şeylerin düzelmesini beklememi söyler gibi bir şey bu anlamsız tuhaf bir şey şizofreni gibi kendi kendime zihnimde konuşuyorum.
Sebebini bilmiyorum içimde aylardır bir hüzün var?