Anne diyen 9 kişi
Baba diyen 0 kişi
Baba 0
Biriniz baba diyinde ankete renk gelsin :)
Babamın ölümüne sevinir miyim diye düşünmüyor değilim.. Ama yine de benim için yaptıklarını göz ardı edemem. Haffiten içim acır.
Annem muhtemelen hayatımdaki en önemli insan. Kaybettiğimde en çok üzüleceğim kişi.
vay be babaya veren yok poku yedik yaşlanınca. ahh sizanneler ah iyiyki varsınız vallahi.
hahaha
Annemin ölmesine daha çok üzülürüm sanırım..
Ikisini de çok seviyorum ama annemin karnında hayat buldum.
Yaradan gecinden versin, benden alsın ona versin..
İki ölümünde ayrı ağırlığı var şahsen ben 2sini toprağa koymak istemiyorum. Allah beni alsın onlardan önce dayanılmaz bişi bu çünkü.
Cevap
7Cevap
Ne annem diyebilirim ne de babam. İkisinden birinin olmadığını düşünmek bile istemiyorum. Allah acılarını yaşatmasın.
ne parası bee.. benim hayattaki tek gerçekten sevdiğim iki insan onlar.. onlarsız bir hayatı düşünemiyorum.. onları görmektense önce ben öleyim
babamı kaybettim çok acıydı. sonra annemi 2 yıl göremedim onun daha çok ağır olduğunu anladım
İkiside çok üzücü olurdu tahmin edebiliyorum. O Yüzden şıkları işaretlemiyorum..
Her ne kadar babamla daha çok anlaşabilsem de annemin ölümü daha çok üzer sanırım.
şimdi gelmiş burada hangisinin daha değerli olduğunumu soruyorsun tabiki ikiside saçmalama
ikisinede üzülürüm tabiki
ikiside cok uzucu anketi isaretlemedim bile.
Annem öldüğü için annem diyorum
annemin..
Baba diyorum bunu yasamis biri olarak
Babam iyi ki öldü.
Allahım yaaa.
Annemin tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar