Kızlar müzikmi spormu yani bir erkeğin iki arasından hangisini yapmasını isterdiniz?
Spor
Müzik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hocam ne ilginçtir ki kızlar ne müzik yapan ne de spor yapan erkeklerden hoşlanmazlar kızlar ( ya da erkekler) karşısında kendi kafa yapısına ve bireysel gelişimine uygun tabiri caizse eksik kalan bir tabloda ki puzzle parçasını aramaktadırlar. Bunu sporla ya da müzikle sınırlandırmak pek doğru olmayabilir. Böyle şeylere takılarak bir karar alacaksan çok yanlış yaparsın diye düşünmekteyim. Eğer sen istiyorsan spor yap eğer sen istiyorsan enstruman çal zaten ikisini de seven ve ikisinden de nefret eden dolu insan var. Önemli olan bu insanların içerisinde kaçının senin sevdiğin şeyleri sevdiği, ve kaçında sana eşlik edebileceğidir. Eşim dediğin kişiyle sevdiğiniz bir olguları beraber yaşamanın tadı emin ol paha biçilmezdir. Benim görüşüm tabi bu saygılar...
ikisinide yapıyorum. genelde telefonda konuştuğum kızlar sesimi beğenir şarkı söyletirler zorla. arkadaşların yanındada aynı şekilde. spor olarakta kick boks ve yüzme yapıyorum profesyonel.
sporla çok çok ilgilenen erkek bir süre sonra kendi vücudunu o kadar çok beğeniyo ki kendinden başkasını beğenmez oluyo kendini zeus sanıyo, çok spor yapan erkeğe hayır :D
Kendim müzisyenim, müzikle ilgilenen biri çok iyi olurdu :)
Cevap
9Cevap
Ikisini de istemiyorlar bro :D kendimden biliyorum :D
Öyle işte kardeşim.. :) Lisanslı sporcuyum, eğitmenliğim var vs, ayrıca destek verdiğim müzik projeleri var. Gerçi ben bunları hiç dillendirmediğimden bilen de yok ayrı mesele :D çok da önemli değil benim için.
spor yaparken kulaklıklada müzik dinleyen erkek şu soruda mükemmel olan kişidir heralde
İkisinede eyvallah ama sporun yeri bende ayrı gardaş😊😊
İkisinden olsun şıkkını alalım:)
sporcu olarak söyliyim :D bence sporcu seçerler, spordan spora değişir o ya :D
zengin olmasını isterler :P :P
bana kalırsa %40 böyle :)
Müziği tercih ederim
tam benimmmmmmmm
Her ikisi bir olsa daha eyi
Spor yapan müzisyen isterler şimdi :) :)
ne sporu olduğuna bağlı
Yalnız ben ikisiylede yakından ilgileniyorum😄
müzikle ilgilensin isterdimm
kızlar fülüt çalıyom ben :pp
Spor ama müzikle ilgilenmesi çok hoş olur.
Spor
Spor kesinlikle.
müzik desinler laa
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar