Baba demek ne demek?

Öncelikle yazımı okumaya başladığınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar ben babamla çok kavga eden tartışan biriyim bu halimden hic memnun degilim elimde olmadan damarıma dokunurmuş gibi kızıyor söyleniyor bende kötü kötü cevaplar veriyorum. tutamıyorum kendimi kaldiramiyorum. anneme değil babama karsi bu ilk çocuk ve tek kız olduğum için çok simartildim kısıtlamalar zoruma gidiyor ama babamında bence suçu çok. bu bir ergenlik tranvası gibi. bundan taş kaç sene önce yani ortaokul cagimdayken başlamıştık tartışmalara falan telefon almamasi falan gibi şeylerdi asla babami öpmemişimdir karsimda hep arkadaslarimin babalarini öptüklerini sardıklarını görünce kalbim daralıyor babamdan 5 senedir kızım lafını duymadım hep benden nefret ettiğini söylüyor düşmanı gibi gördüğünü söylüyor garip garip şeyler yapiyor çok üzülüyorum onun damarina basacak bir şeyim de olmadi ne kızlar var ne b*k olduklarından haberleri yok hic öyle biri değilim ama babam her seferinde fizigime laf atiyor millet arasında beni aradiginda bir kızın hoslanmayacagi lakaplar takiyor bagiriyor cagiriyor tatile gönderdi beni o da zorla annemin zorlamasıyla simdi pişman olduğunu söylüyor iki de bir minnet ediyor akrabalar arasında beni durduk yerde rezil ediyor o kadar nefret ediyor ki hastaneye tek gidemiyorum ben asla onunla yürümem diyor şu haline şu tipine bak diyor bir ara yanlislikla agzindan kızım dikmişti hala ses kulagimda yankilaniyor o kadar sevinmistim ki psikolojim bozuldu artık tatil yarar demiştim geldigim gibi başladı yine çok ağlıyorum çok. babam çok seçiliyor etrafta namazında niyazında yigenlerini benden çok seviyor beni de küçükken acayip seviyordu ama simdi hic sevmiyor göz yaşlarımı tutamıyorum okulu bitirip gitmek istiyorum herşey ona yemek verip bitmek değil genç psikolojisi anlamasi lazım biraz dışarı adım attırmaz. tatile de zorla izin vermişti yengemle. annem diyor ki biri sizi görse rezil olursunuz seni de kimse istemez. ama şunu biliyorum benim psikolojim onun yüzünden bozuldu her zaman dolaptaki bütün hapları agzima atasim geliyor. gençlik diyorlar 24 saat yatagimda agliyorum. babam dişinda yasadigim çok şey var ben babamdan alamadigim sevgiyi sevgilimden aliyordum o da beni aldatmisti psikolojim tabi böyle altüst olur.. Ne yapıcam ben ne...
Baba demek ne demek?