öncelikle herkese selam.. ben çok değişik biriyim ve aslında bu durumdan çok şikayetçiyim. yıllar önce birini çok sevdim ve o gitti onun üstünden çok ağladım hayata küstüm sonradan toparlandım ve iyi bir okul kazandım, okula başladım sonra arkadaşıma bir çocuk ayarlamaya çalışırken o çocuktan kendim hoşlanmaya başladım, arkadaşım da onu sevmiyorum deyince bu sefer o bana ayarlamaya çalıştı sonra onun başkasını sevdiğini öğrendim.. yine de facebook tan selam yazdım bana sen kimsin dedi söyleyince de cevap bile vermedi.. onun başka bir kızı sevdiğini öğrendiğimi duymuş birinden beni de arkadaşlarımı da facebook tan silip engellemiş. ama ne oluyorsa okulda hala utanmadan yüzüme bakıyor dikkatli dikkatli arkadaşlarımla ne yaptığıma bakıyor, hocalarla konuşurken bakıyor sürekli etrafımda.
neyse bunu geçtim oturduğum yerde biri var onu çok beğeniyorum takıntı gibi oldu artık sabah öğle akşam sürekli ona bakıyorum uzaktan onu tanıyan birine onu sormaya falan başladım nasıl biri nerde oturur vs. bunu da geçtim okuldan başka biri sürekli etrafımda dolaşıyor içimden ona da hoş çocuk demeye başladım.. bir yandan da eski aşkım hep aklımda şarkımızı duyunca gözlerim doluyor yutkunamıyorum.. okulda başka dışarda başka şarkılar çalınca başka.. kendimi anlayamıyorum ben ne yapmaya çalişiyorum? aptal gibi hissediyorum,kimi sevdiğimi ne istediğimi bilmiyorum...gerçekten çok kötü bir haldeyim,ne yapmam gerekiyor sizce ben kimi seviyorum?
neyse bunu geçtim oturduğum yerde biri var onu çok beğeniyorum takıntı gibi oldu artık sabah öğle akşam sürekli ona bakıyorum uzaktan onu tanıyan birine onu sormaya falan başladım nasıl biri nerde oturur vs. bunu da geçtim okuldan başka biri sürekli etrafımda dolaşıyor içimden ona da hoş çocuk demeye başladım.. bir yandan da eski aşkım hep aklımda şarkımızı duyunca gözlerim doluyor yutkunamıyorum.. okulda başka dışarda başka şarkılar çalınca başka.. kendimi anlayamıyorum ben ne yapmaya çalişiyorum? aptal gibi hissediyorum,kimi sevdiğimi ne istediğimi bilmiyorum...gerçekten çok kötü bir haldeyim,ne yapmam gerekiyor sizce ben kimi seviyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer