Çünkü ülkemizdeki kızlar dişiliklerini insanlıklarının önüne koyuyor da ondan. Az da değiller ki %80 küsürü böyle kızların. Az bi gözlemlediğinizde anlarsınız...
İnsanlığı 2. sıraya atmak demek, insan değil MAL olmak demekdir.
Eee piyasaya onca MAL arz edilince "talep" de patlıyor. Arz-talep dengesi kuruluyor.
Şimdi erkekler neden kızları mal olarak görüyor diyorsunuz. Çünkü çoğunluğu mal gibi davranıyor da ondan. Asıl sorun, kızların neden çoğunluğu MAL olmaya özeniyor. Problem burada. Bence sorunu başka yerde aramayın derim... "Onların hormonu var, beyinleri eksik" diyorsunuz ama beyni olan kız neden MAL olmaya çalışır onu düşünemiyorsunuz anlaşılan...
Saygı isteyen, önce onu hak edecek...33 Yorumla- +1 yıl
arz talep eğrisini de çiz tam olsun :D:D
- +1 yıl
Arz talep dengesini çizerim de burada karakterler kullanılabiliyor sadece.
İsterim ki bayanları hanım hanımcık olsun ülkemin. Ama adres sorsan "ay ben en güzelim ondan geldi bana sordu" edaları ile böyle bir havalara girecek kadar dangozlaşmış kızlar var. Beyin yok yani. O olmayıncada vücutta olanlarla ilgileniyor erkek de. Artık Allah ne verdiyse...
En İyi Cevaplar
+1 yılbel altıyla iş yapanları.bel üstüyle düşünenler kabul etmez..kimin kabul ettiğide cevabın içinde
47 Yorumla- +1 yıl
+1 çetincim yine yaptın yorumunu :)) herkes kendi eşdeğerine layıktır yani :))
- +1 yıl
ne düşünürsen onu bulursun
- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
en güzel özetleyen sen oldun hak ettin :))
- +1 yıl
lakabım sniper .taramaya gerek yok nokta atışı severim saygılar:))
- +1 yıl
:))))
karşısındakine gösterecek erdemlerden yoksun, ciddi bir sohbetten zevk almayı bilemeyen kızlar, karşısındakinin dikkatini cezbedebilmek için kendini cinsel bir obje gibi gösterme yoluna giderler.kıyafetleriyle,şuh hareketleriyle.oldukça basit bir yoldur ve kendi adıma asla yerlerinde olmak istemezdim.sadece cinsel kimliğim üzerine kurulmuş bir ilişkiden ne kadar hayır gelir tartışılır.
13 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyiz :))
- +1 yıl
:))
kişilikleri eksik olduğundan onlar da dişiliklerini kullanıyorlar.
fakat burda her erkeği aynı sınıfa sokmadığım gibi her kadını da eve atılacak kadar aptal görmüyorum. kadın da erkek de ancak sevişmek istediğinde sevişir. bu durumda kimse kimseyi kullanmış olmuyor. ya da karşılıklı kullanmış oluyorlar...16 Yorumla- +1 yıl
benim dayanamdığım erkeklerin kadınları bir mal gibi görmeleri. kullanmak istemeleri. yoksa tabi ki her kadın ve her erkek kesinlikle aynı değiller zaten
- +1 yıl
tabi ki orası öyle ama kızlar da kendileini neden böyle kullandırıyorlar?
- +1 yıl
haklısın başka yapacak bişeyi yok elinde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. beni eve atmak ister misin ?
cevabın nedir ?
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*-------
Duydum şimdiden HAYIR dedin...
istemediğiin bir şey için niye isyan ediyorsun ki..
birini eve atmak istemiyor kadınlar..
biri ile yatmak istemiyrolar demiyorum. ama bir haftada 3 ayrı adamla yatma fikri çok az kadına cazip gelir...
oysa bir hafta da 3 ayrı kadınla yatma fikri erkeklerin büyük çoğunluğuna cazip gelir.
feminst mi olacaksın ? Lütfen ol.. feministleri çok severim.
ama gerçek feministleri..
Kaltaklığı feminizim adı altında pazarlayanlardan ise nefret ederim..
-**
ahhh aaah
hormonlar ve be pisicim hormonlar...
östro - testro..
bi anlasanız rahata ereceksiniz :)411 Yorumla- +1 yıl
beni güldüren yorumun ve yine sen JoKeR :D:D anlamıyoruz. hadi anladık diyelim. neden bu başkalarıyla olmak zorunda. neden "kız" sevgili, eş, vs vs olabilir ama ismi sadece "kız"... ayşe fatma nuriye huriye... :D:D hiç farketmez "kız"
- +1 yıl
şimdi baah.. misal şimdi sen beni eve attın diyelim...
buraya gelip. hafta sonu eve KS den bi erkek atıım desen 5 şiddetinde deprem olur..
ama eve JoKeR'i attım dersen 8 şiddertinde deprem olur.
bu erkeğin efendiliğidir. yattığı kadına saygısıdır. kendini yüzeltirken kadını aşağılamamak için karı,kız,kadın der geçer.
"la geçen var yaa, mydarkheart'ı bi sıkıştırdım köşeye.. offff" diye anlatılır mı ?
kızın birini indirahandi yaptım der geçersin :) - +1 yıl
"la geçen var yaa, JoKeR'i bi sıkıştırdım köşeye.. offff" 8 şiddeti deprem olur mu acaba söylesem aaaa joker ne kadar da cabuk unuttun seni eve attığımı :D:D hahahahaha
- +1 yıl
- +1 yıl
hadi leynn :D:D
- +1 yıl
kaçarım o zaman kafese koymadan bende D:D
+1 yılsenin toplumsal açıdan belirttiklerin tamamen ataerkil düzende yetişmiş olmamızdan kaynaklanıyor, bak sen bile iki kişinin birlikte olmasında kadının kullanıldıgını düşünüyorsun... çünkü bu toplumda bayana el süren kullanıyordur, düzgün kız elletmez... oysa burda sadece karşılıklı bir ilişki var bence...
17 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın. katılıyorum yorumuna. ama kızlar neden kendilerini kullandırıyorlar erkeklere? bu da böyle olmanın bir nedeni değil mi? onlara da kızıyorum erkeklere kızdığım kadar.
- +1 yıl
kullanıldıklarından eminmisin? cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey değil, iki tarafında birbirini kullandığı bir şey bence
- +1 yıl
haklısın o da para yer... ama ondan sonra toplumda ikilik çıkıyor. bunun önüne geçilmiyor
- +1 yıl
bak para yemek başka bir mesele
iiki tarafta cinsel ihtiyacını karsılıyor
para mara olmadan sırf bunun için haftada bir buluşan yüzlerce çift var - +1 yıl
genelde bunu erkekler istiyor ama kadınların bu yönden cıkar gözettiği durum çok nadirdir
- +1 yıl
yani istemeden mi yapıyorlar sence
ben inanmıyorum buna
istemedikten sonra kimse kimseyi bu kadar özeline sokmaz
hele ki dışarıda 2-3 yerde hesap ödücek diye hiç olmaz - +1 yıl
bilmiyorum ama erkekler kızları mal gibi görmekten vazgecmiyor sonuc olarak
Zıra bu insanın bakış açısına göre değişebilen bir şeydir.
Bazı kılar kişiliği yerine dişiliğini gösterir çünkü; aptaldırlar, zekaları çalışmaz. Dişiliği ile bir erkeği ele geçirebileceklerini düşünürler. İşte bu yüzden dişiliğini ön planda tutarlar. Oysa bilmezlerki bazı erkekler için zeka önemlidir. Dış görünüşe önem veren erkekler, belirli bir süre sonra karşısındaki kadının içinin boş olduğunu anlayınca, ondan kaçar, onu aldatmaya başlar ve daha sonra ayrılırlar...21 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum :))))))))
çifte standart olayı..ben yaparım..o yapmasın..ben çapkınım sen basit olma bu kadar..sonra lakap takarım..elimin kiri..yıkarım geçer..sen yıka bakalım geçecekmi...kişilik yoksa dişilikdir..bunu kullanmaya kalkan erkekde artık neyse nedir..diyecek bişeyim kalmadı.
12 Yorumla- +1 yıl
işte sinir oluyorum bu çifte standarta
Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Bu soruya aslında sizin(kız milletinin) cevap vermesi gerekir. Kişiliğini gösteren bir kıza hiç bir erkek bir şey yapamaz. Kız eğer erkekle eve giriyorsa kusura bakmayın ama bize laf söylemeye hakkınız yok. ;)
24 Yorumla- +1 yıl
işte ben erkeklere kızdığım kadar erkeklerin böyle olmasına sebep olan kızlara da kızıyorum :)
- +1 yıl
ben ikisine de kızıyorum keanu abi ya napcaz bunları :D:D hahahaha
Ben asla kızları mal olarak görmedim
Genelde kızların bir kısmı kendilerini mal ve obje olarak sergilediklerinden dolayı erkekler de onları mal olarak kabul ediyor olabilirler.11 Yorumla- +1 yıl
haklısın öyle de var tabi
gösterecek bır ozellıgı olmayan veya ozguven eksıklıgı olan kızlar bu açığı kapatmak ıster ve dısılıklerını kullanarak egolarını tatmın etmeye calısırlar...erkeklerde hormonlar ıhtıyac vs gıbı nedenlere sıgınırlar..
12 Yorumla- +1 yıl
mellyyy süpersin :)) alkışşşşşşşş :))
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkes hak ettiğini bulur zamanı gelince boşver düşünmeye bile gerek yok.Onlar kendilerini zaten biliyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın.. bana ne ne halleri varsa görsünler :S:S
şimdi cevabım şu:geçmişi bilemem ama günümüzde p*rno diye bir pislik çıktı.müslüman zındık kefere budist bilmem nedist ayrımı yapmadan herkesi vuruyor ve yaşıda yok.neden bu diye düşünüyorum ve bilgisayarla internetin yaygınlaşması ne oldum delilerini cinsi tatmine sevk ediyor.bence sorun sadece p*rno.Eksileyen olursa kendi kendine cevap versin yalan mı söylüyorum ?ve neresi yalan bunu da açıklarsa sevinirim.
00 Yorumlakişiliği olmayanın göstereceği başka şey yoktur o yüzden.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen tebrik ederim :))
Her erkeği bu şekilde yaftalamak yanlıştır diye düşünüyorum.
Fakat ataerkil bir toplumda yaşadığımız bir gerçek. İki cinsin seviştikleri zaman aldıkları tepkinin farklı olduğunu biliyoruz vesselam.11 Yorumla- +1 yıl
insanların çoğu böyle maalesef toplumumuzda
herkes elınde mevcut olan durumu kullanır dışılık mevcutsa dısılık kısılık mevcutsa kısılık
12 Yorumla- +1 yıl
vaaayyy güzel yorum :)))))
onlara kisilikli bir disiligin nimet oldugu ogretilmemistir o yuzden.
27 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş :D:D önce kişilik dyorum ama :D:D
- +1 yıl
aksi demedim şekerim :)) iyiymiş dedim kendi yorumumu yaptım :)) saygılar KupaKızı (kupadakicay) :D:D
- +1 yıl
Öğretilmek zorunda mı? Aptal mı bu insanlar, kafaları zekaları beyinleri yok mu? Akıl sahibi değiller mi, illa birilerinin gelip öğretmesi mi lazım?
- +1 yıl
godisanastronaut herşeye yorum yapmasam olmaz mı? sen devam et yolunda
+1 yılolanı kullanıyolar demek kişilik zayıf dişilik var onunla idare etmeye çalışıyolar
12 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin işine geliyor işte
- +1 yıl
evet bencede
erkekler dişilikle daha çok ilgilenir. Kanka, arkadaş vs. nin kişiliği önemlidir. Ama sevgili olması istenen karşı cinste onun en belirgin özelliği aranır. yani dişiliği...
09 Yorumla- +1 yıl
kişiliği olmayanın dişiliği ne halta yarayacak arkadaşım?
- +1 yıl
kişilikten sonra dişiliğe bakmaları gerekir bence! ha demiyorum ki dişilik olmasın. olacak elbet. ama önce kişiliğe bakmalı insan...
- +1 yıl
kişilere göre değişir tabi
- +1 yıl
hahahahha :D:D doğru söylüyorsun sanırım ama herkesin yaşla olgunlaştığını düşünmüyorum. yaşı ileryip hala ergen gibi düşünen erkekler çok
- +1 yıl
:))))
Göstericek kişilikleri olmadığı için dişiliğini gösteriyorlardır amaçları başka demek ki.
10 Yorumla
+1 yılkişiliği olmayan dişiliğini kullanır yüzü güzel olmayan başka yerlerine baktırır bazı kadınlar için bu kesinlikle böyle :)
10 Yorumla
+1 yılinsan olarak önce dışa bakarız yani dişilik yada erkeklerde çekicilik tanıdıkça kişiliğini görürüz zaten aklı başında olan hiç bir insan zaten dişi yada çekici diye saçma sapan biriyle beraber olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
onu demek istemiyorum canım. yani tabi ikisi de bir arada olabilir. ama erkekler sadece dışa bakıyorlar kadın salak olsa da hatta işlerine geliyor. ve bir çok kadın da kendini kullandırıyor
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. bir kalp aynı anda iki yere kan yetiştiremiyor. Sende akıllı ol.. aşağıdaki kafanın suyunu sık..
kan bildiğimii beyne gitsin :)05 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin beynine hiç gitmiyor ki hep başka yerde o kan sitedeki yorumlardan bile bu belli
- +1 yıl
beynine kan gider her erkeğin yoksa yaşayamaz.ama bazıları o kanı aşağıda tutmayı düşünmekten başka şey yaşamaz.. tümü değil mydarkheat
- +1 yıl
elanocetin1 alkışşşşş :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler önce dişiliğe sonra kişiliğe bakar bundan olmasın :)).
211 Yorumla- +1 yıl
doğru teşhis kahlo, ama o da erkeklerin kişiliksizliklerinden ileri geliyor sanırım :))
- +1 yıl
İnsan yapısında doğal olarak bulunan bir dürtüyü karaktersizlik olarak nitelemek? Madalyonun öbür yüzü döndüğü anda kaçacak delik ararsın mydarkheart, uyarmadı deme.
Cevap sahibi+1 yılCanım ne alakası var. Bana hiçbir şekilde çekici gelmeyen erkeğin kişiliğiyle ilgilenmem yani.
- +1 yıl
bu erkeklerin kadınları bir mal gibi görmelerinin normal olduğu anlamına gelmez
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde çelişkiler yaşıyorsun. İstanbuldaysan yarım saat sonra kulüp toplantısı var. Feminizmle ilgili gel sen de diyecektim :).
Mesela bazı kızlar neden kişiliğini değil, dişiliğini gösterir derken resmen kadınları aşağılıyorsun. Dişi olmak kötü bir şey değildir. Dişi olduğunu göstermek te kötü bir şey değildir. Örneğin ben topukları severim. Topuk sesi=dişi demektir.- +1 yıl
ist da değilim. olsam gelirdim :) aşağılıyorum! ama sadece kendisini erkeklere kullandıran kadınları aşağılıyorum...
Cevap sahibi+1 yılKullandırmaktan kasıt ne? Onu bir açıkla.
- +1 yıl
godisanastronaut'u alkışlayıp gidiyorum.
- +1 yıl
erkeklerin cıkar ve amaçlarına karşı
Cevap sahibi+1 yılÖrnek?
- +1 yıl
sonra kızları sadece bir mal olarak görüyor erkekler. bu sitede yorumlarda bile çokça gördüğüm şey...
+1 yılSu sitede valaa uuyuz oldum tek sey genelleme ! ben erkeğin hemdee harbi sapına kadar... Ben böle bişi yapmıorum arkadasım.. .eeee ne oldu erkeklere ?
04 Yorumla- +1 yıl
arakadaşım sana demiyorum sen çok efendi bi insan olabilirsin. ben sadec toplumun geneli için söyledm
- +1 yıl
bazı kelimesini ekle bidaki sefere lütfen... darılıorum :)
- +1 yıl
nereye ekliyim :D:D
kız işine geldiği gibi davranır bazen kişiliğine bazen dişiliğine ikisinide kullanır.
10 Yorumla
+1 yılkızlar neden zengin ve yakışıklı erkeklerin peşinden koşarla aynı şey bu
koşanda var koşmayan da ...01 Yorumla- +1 yıl
erkekler de güzel kızların peşinde koşar. koşan var koşmayan var.:))
çünkü kişilik sallanınca dikkat çekecek bir şey değildir :))
00 YorumlaKişiliksiz oldukları için...
11 Yorumla- +1 yıl
bence de :D:D
kişiliğinde kayda değer bişey yoksa...
11 Yorumla- +1 yıl
yaniiii:))
+1 yılGenelle yavrum iyice genelle, biraz daha genelle şöyle sırtıma doğru. Hah tam orası bak oyy nasıl da ağrıyor ya.
38 Yorumla- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozlar yavrucum
- +1 yıl
İstisnanın anlamı nedir, nasıl bir niceliği ifade eder haberin var mı senin? Doğa kanunları gibi kesin ve genel geçer bir duruma uymayan birkaç şeydir istisna. Yüzde bir, bilemedin ikidir. Senin "istisna" diyerek azımsadığın o topluluk hiç de sandığın gibi istisna değil. Bir şey söylerken ölçmeden tartmadan kuru sıkı atmaya bayılıyorsunuz.
- +1 yıl
istediğini düşün cicim. bana göre erkeklerin geneli böyle
- +1 yıl
Ahahahahah "bana göre erkeklerin geneli böyle" dedi ya gözümün içine baka baka, kime neyi anlatıyormuşum da haberim yokmuş.
- +1 yıl
anlatma abicim sende
- +1 yıl
hayatım boyunca öyle bi şerefsiz sevmedim çok şükür. ama bu tür erkeklerden bu sitede de çokca mevcut
Kişiliği olmadığı için tabiki :)
10 Yorumlaerkek de kız da, eve, başka yere her nereyse atarr atacağını, atıyor da zaten.. yaşasın özgür yaşam:)
03 Yorumla- +1 yıl
dıızzztttt elendiniz :D:D böyle cevap mı olur :D:D
- +1 yıl
yaaa öyle yaparsan yersin eksiyi :D:D
- Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yıleve atsınlar bizi yaa, kim atmasınlar diyo ki :)))
05 Yorumla- +1 yıl
saptırmayın konuyu. diyelim ki attılar. sayısız erkeği atmış birisiyle evlenir misin?
- +1 yıl
biriyle evlenmekteki yegane kriter ne kadar erkekle yattığı mıdır? gerçek bi saçmalık.
- +1 yıl
hayır tabi ki ama erkeklerin %90 ı buna önem veriyor
- +1 yıl
% 10 una yoğunlaş
- +1 yıl
istisnalar kaydeyi bozmuyor. kişilikler, karakterler, sosyal çevre, yetişme tarzı, toplumdan ve inançtan aldıkların... vs vs kolay değişmiyor :)) herkes istediği gibi yoğunlaşır :))
kus kuss kusss içindeki kini, :)
01 Yorumla- +1 yıl
bu sitede bile kaç yerde gördüm erkeklerin sorularını, cevaplarını
Doğanın kanunu bu neyin peşindesin.
03 Yorumla- +1 yıl
doğada, erkekler kızları mal olarak görecek diye bi kanun mu var?
- +1 yıl
benim anlatmak istediğim doğal olan kısmı değil. erkeklerin kızları mal gibi görmeleri
O değil de bazı kızlar çogzel nefes alıyor.
00 Yorumlamantıklı bir açıklama bekleme
00 Yorumlasevgili bul bi tane bişeyin kalmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
çok basit bir yorum
- +1 yıl
sana göre doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılyetenek meselesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem