Bazı kızlar neden kişiliği yerine dişiliğini gösterir?

Az önce bir soruda okudum ve aklıma geldi. Bir erkek bir kız için sadece "kız" der. yani şöyle ki, mesela erkekler eve kız atar! erkekler kız tavlar! erkekler kıza mesaj atar!(bi reklam tabiridir) ... erkekler kızları neden hep bir malmış gibi görür neden onları salt kız olarak görürler. neden erkekler eve kız atarken kızlar eve erkek atamıyor! nedir bu ayrım? yada kızlar neden erkeklere bu kadar çok kendilerini kullandırıyor? neden kişiliklerini değil de dişiliklerini gösteriyorlar erkeklere. tabi erkekler de bunu fırsat bilip yararlanıyorlar. yani demek istediğim şu ki, erkekler sürekli bir çapkınlık peşinde. kız kız kız kız... ama kız aynısını yaptığı zaman adı başka bir şey oluyor! erkeklerin kendi işlerine geldiği gibi konuşup kendi çıkarları için kızları kullanmaya çalışmalarına hayretle bakıyorum. feminist olmama çeyrek var!
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar herkes aynı demiyorum ben. ama şu da var ki, toplumumuzda çoğu insan böyle maalesef.
Güncellemeler
+1 yıl
aaaa zavallım erkekler ne yapsın! hormonları var onların! ah yazık ama beyinleri eksik demek ki:D:D onun yerine hormonları devreye giriyor :D:D
Bazı kızlar neden kişiliği yerine dişiliğini gösterir?