Neyi çok istesem olmuyo. İmkanlı şeyler istiyorum ama yine olmuyo işte...
siz ne düşünüyorsunuz?
siz ne düşünüyorsunuz?
valla doğru :D bir laptop aldım :D:D:D 3 günde gelir dediler geldi ama bozuk geldi geri gönderdim düzelttik gönderdik dediler bu seferde elektirikli süpürge geldi :D:D onuda geri gönderdim hallediyoruz efendim yapıyoruz efendim 1 ayı buldu bana gelmesi :D
aynenn.
havuza yazılcam o kadar çok istiyorum ki gittim tahlil yaptırmaya tıkır tıkır işleyen sistem çöktü.
ertesi gün oldu tahlil çıktı doktora gösterdim tahlili yaparken bakteri bulasmıs dedim tekrar gönderdi tahlile.
şimdi yine gittim doktor izinliymiş. Allahım yaa deli olcam.
qweqw :D:D bilirim bilirim :D:D şeytan tüyü varmış gibi oluyor ama olur zaman alır sadece :D
İnşallah oluurr :D
O kuralı çok yadırgadım ama gerçek payı var...Bir şeyi çok fazla istersen asla olmuyor...Olursa olur..hakkımızda .hayırlısı diyeceksin...
Alakasız...istediğini göstermezsen,layık olmak nerede kaldı?
Hayırlısını istemek ve rıza göstermek gerek ama:/
ya öyle değil işte.
hep bi aksilik çıkıyo şanssızlık mıdır nedir benimki.
hersey aksine işliyo konu ben olunca.. hemde o kadar çaba göstermeme rağmen
HAYIR.Şans yoktur.Her şey Allah'ın bilmesi,dilemesi ile olur.
Olmuyorsa,hayırdır demeyi bileceksin.
haklısınız belkide ben saçmaladım
Hayırlı akşamlar güzel kardeşim,doğruyu bilmek söylemek gerek...öyle işte:)
size de hayırlı akşamlar :) teşekkür ederim
rİCA EDERİM:)
ya olmuyor ya da öyle bi oluyor ki istedigine pişman oluyorsun :)
Cevap
10Cevap
Kesinlikle doğru ne istediysem olmadı olmayacakta zaten. artık istemiyorum bu sefer hiç birşey olmuyor. tuhaF.
bende artık istemicem.
istemeyince her sey olunda gidiyo.
yolunda gidiyor gibi sanıyoruz bence. aslında hiçbirşey yolunda gitmiyor Hayat Tamamen Gariplikler ve Tuhaflıklardan ibaret. Hayırlısı beni bulmaz. Ben hayırlısına Rastlamam. İstemekle olsaydı keşke..
Teşekkürler Arkadaş...
evet valla çok doğru konusuyosun.
Ben de tam tersi olduğunu düşünüyorum. Olumsuz bi şey düşündüğümde başıma geliyosa -ki defalarca geldi olumlu düşündüğüm şeylerde gelebilir. The Secret'ı okumanı tavsiye ederim. :)
teşekkür ederim
Hayattan ve tetristen şunu öğrendik; Birgün ihtiyacın olan parça mutlaka gelir, önemli olan o parça geldiğinde paniğe kapılmamak. Derim ve uzaklaşırım...
söylediğine inanmıyorum temiz kalple çok istersen o şey olur... sen belki de kötü bi niyetini gerçekleştürmek için bişeyler istiyosundur
pardon ama kardeşime hediye almak için para biriktirip o paranın çalınması da mı kötü bi niyet?
ben o hediyeyi almayı herseyden çok istiyodum .
haklısınız belkide ben karamsarlık yapıyorum
Ben olmuş gibi davranıyorum,hissediyorum.Eninde sonunda gerçekleşiyor.
: )
Bu gün tamda murphy yasalarını okumuştum.Orda da aynen öyle diyo ama adam yasalastırms malesef doğru
belki de henüz zamanı gelmemiştir. bu söylediğimi yabana atma
Bunun aksini söyleyenlerde var ki bence aksi doğrudur , istersen olur :)
Ben olur dıye dusunuyodum ılgınc demek bazende olmuyormus...
Çok istemiyorsun demek ki. Çok istesen bir olur yolunu bulursun.
içinde eylem yoksa olmaz
ben tam tersi diye biliyordum :/
akışına bırak çok isteme
teşekkür ediyorum.
olmuyor evet .
evet diyorum :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar