Ailemin arkadaşlarımın vs hiçkimsenin haberi yok. Daha başlarındayım. Tedavi mümkün ve çok kolay. Ama ben reddediyorum. Bu hayatta yaşayacağımı yaşadım. Farklı şeyler denemek vs istemiyorum artık :) canım nasıl istiyosa öyle yaşıyorum. Hayatım boyunca hep duygusaldım her şeye alınırdım üzülürdüm. Ailemle ciddi sorunlar yaşadım. Onlara sizi sevmiyorum diye bağırıp odama kilitlerdim kendimi eskiden. Sonra da "sizi çok seviyorum neden böyle yapıyosunuz" diye ağlardım sessizce. Kendime bir söz verdim, ne olursa olsun ağlamayacağım artık. İnsanlar beni son zamanlarımda hep mutlu ve neşeli hatırlasın istiyorum. Son zamanlarımda ağırlaşınca mecburen öğrenecekler ama çok geç olmuş olacak benim için. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Peki sevdiğin emek değer verdiğin ve seni umursamayip ayrılma aşamasında veya ayrildgn bir sevgilin var mi? Bende senin gibiym ölmekten çok korkuyorum aslidna senin yerinde olsam tedavi olur muydm bilmiyorm bende bu aralar ölümü çok çağırıyorum çünkü hayatımda tek erkek olsun istedim hep ve o bana çok büyük yazık ediyor pişman olsun istiyorum mezarimin başında ama dönüp mutlu olacak sonra bilmiyorum. Çok kararsizim intiharla yaşam arasinda. Bende çok mu çok kirilganim çünkü en çok sevdigimin kırması yasadigm hayal kirikligi bundan böyle mutlu olma ihtimalime inanmıyorum. ama geride birakacaklarim bu acıya nasıl dayancak? Ayrıca ölüm sadece mezarda kalmak ve hiç bir şey hissetmemekse ne mutluluğu kalcak ki onun benim için göz yaşı dokmesinin mezarimda, bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz ayrılalı 2 yıl oldu. Sonrasında kimseyi sevemedim. Sana ölümü tavsiye etmem. Kimsenin yaşama hakkıyla ilgili yorum yapmak bana düşmez. Mutlu olabiliyorsan yaşa bence :)
- +1 yıl
Ama ben sana yaşamayı tavsiye ederim eli kolu olmayan ayağı olmayan insanlar var ama öyle mutlu olmanın yolunu bullmuslar.. Aile diyosun ya aynilarini bende çektim ama her şeyin düzelmesi için uğraşıyorm çalışıyorum çalışmadan mutlu olamazsın acı çekmeden olamazsn herkes seni sevse yine mutlu olamazsin ben ölümden vazgectim sende geç dün buraya yazdgm geldi gece uyurken aklima ben mezar taşını okudgm tanimadgm yüz yıllık insanlara bile uzuluyorm hayat güzel cunku. ben küçükken zeynaya ozeniyordm savaşçı kadın. bizde öyle olabilir her kadının içinde bir savaşçı vardir. tedaviye yönel lütfen cevrendekilere de anlat artk seni kaybetme korkusu alacak onları da seni nasıl sevdiklerini ozaman goreceksn ve ölmek istemeyeceksin. ilerde bir çocuğun olcak belki bir kızın ona sen sana yaptıkları gibi yapmicaksin onu mutlu edeceksin senin eksik çocukluğunu o yaşayacak. Hesabmi dün açtım bugün kapaticam sırf senden cevap almak için bekliyorm
En İyi Cevaplar
Ilginç bir intihar şekli. Kanser çok zordur yalnız, yeter dediğinde ölemiyorsun. Bir de madem buna karar verdin en azından geride kalanlara hastalığından haberin olduğu halde ölmeyi seçtiğini söyleme. Geç kalındığını düşünsünler. Sen ölmek istiyosun diye insanlara Dünya'da cehennemi yaşatmanın bir anlamı olmamalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyi düşünmüyorum zaten. Doktor onlara çok geç desin istiyorum. Yalnız önceki kayıtlardan bulunursa diye şüpheliyim sadece :/
Öncelikle üzüldüm, biraz şarkının da etkisi olabilir.
Bende bir dönem takıntı haline mi gelmişti ne kendimi çok yorgun halsiz, böyle pilim bitmiş gibi hissederdim ve içten içe acaba kanser falan mıyım derdim. Şu an iyiyim çok şükür.
Aslında biz insanların aptallıklarından biridir bu durumlar yani şöyle ki; Hayatı istediğimiz gibi yaşamak için neden kanser olmayı bekliyoruz ki?
Hayata bir kere geliyoruz, kanser olmasakta yaşlanıcaz, ölücez gidicez.
Teyzem'de kanser, onun ki ciddi birşey ama senin gibi hayata daha sımsıkı tutundu
şu an hala öyle ama istediğini yapıyo, üzülmüyo, ve bu onu olgunlaştırdı.
Umarım tez zamanda şifanı bulursun..03 Yorumla
Soran+1 yılBen de eskiden senin gibi düşünürdüm. Benim halam ve dedem de kanserden öldü. Ben cidden yaşamaktan zevk almıyorum. Son anlarım hep mutlu geçsin istiyorum sadece :)
- +1 yıl
Anladım. bende öyleyim, insanlar bunu bir dönem ergenlik halidir diye yorumlasa da, 22 yaşına giricez daha ne denir bilmiyorum. Neyse uzatmadan umarım mutlu olursun, bende kendim öyle olması için çabalıyorum, içimden ne geliyorsa onu yapıyor, söylüyorum. İnsanların ne dediği umrumda değil canları da cehenneme..
Soran+1 yıl:) seni sevdim dostum. İyi geceler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da lenfoma teşhisi koydular tedavi olmuyorum seni iyi anlıyorum inşallah çok süründürmez
05 Yorumla
Soran+1 yılLenfoma ne bilmiyorum.. Tıp terimlerinden anlamam ben. Umarım fazla acı çekmem. Son anlarımda gülümsemek tek dileğim :)
Cevap sahibi+1 yılLenf kanseri işte kanserin bir çeşidi Buda tedavi olmayı istemedim o süreç beni çok yıpratır duygusal biriyim bilmiyorum ne olacağını şu an iyiyim ağırlasınca ne olcak hiç bilmiyorum aynı durumdayız tam anlamıyla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Geçmişte yaşadıklarımızı bilmiyorum ama hastalıkla ilgili durum tamamiyle aynı :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
46Cevap
+1 yılyerinde olsam tedaviyi kabul ederdim kardeşim. ben yaşadığımı yaşadım diye bir şey yok. sonuçta bu can bize emanet.. sen iyi bak, elinden geleni yap.. zaten hepimiz öleceğiz.. hastalık ilerlediğinde Allah korusun, ölürsen.. intihar gibi bir şey olabilir.. ben olsam tedaviyi kabul ederdim.. yine sen bilirsin ama doğru olanı bu bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bu dünyadan fazlasıyla sıkıldım. Tamam belki çoğu insandan daha rahat koşullarda yaşıyorum ama herkesin derdi kendisine derttir. Bana çok ağır geliyordu her şey. Şu an hiçbir şey umrumda değil
- +1 yıl
senin kararların, biz sadece fikrimizi söylüyoruz. seni onların sevmediğini düşünsen bile sen bari kendini sev..
Soran+1 yılKendimi seviyorum ve kendimin iyiliği için bunu istiyorum
- +1 yıl
bize laf düşmez. sen kendi kararını vermişsin vazgeçiremiyorum napalım Allah affetsin.
Senin yerinde olsaydım psikoloğa giderdim. Kanserin kolay bir şey olduğunu mu sanıyorsun, hiç acı çekmeyeceğini? Şu ana kadar ağladığın tüm zamanları yoksay, acıdan öyle bir ağlayacaksın ki aklın duracak! Senin ölmen kimseye bir şey kazandırmaz veya kaybettirmez. Bu durumda kaybeden sadece sensin. Başkalarından intikam alamazsın bu şekilde.
05 Yorumla
Soran+1 yılİntikam değil ki bu. Ben kendi bilincim yerindeyken hayatımı sonlandırmanın benim için en mutlu edici şey olduğuna karar verdim
- +1 yıl
İşte öyle olmayacak. Hayatını sonlandırmak istiyorsan bile intihar et daha iyi. Kanserin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun emin ol. 4 insanı kaybettim ben bu yüzden, gözlerimin önünde ağlayarak ve akıl almaz boyutlarda acılar çekerek öldürün beni diye yalvardıklarını. Ölmek asla mutlu edici bir şey değil. Hayatında ne yaşamış olursan ol, emin ol daha beterlerini yaşayanlar var. Hayat ne olursa olsun güzel, başkalarını boşver.
Bu intihar olur
Berbat duygularda da olsam ki bende senin istediğini isteyecek biriyim
Sırf yaradana ayıp olur diyerek bunu yapamam
Şöyle düşün ve emin ol inşan ve fikirler değişiyor
Herkes ölmek istemiştir ama dünyana birileri girer kendin için ölmek isterken onun için yaşarsın
Sen tedavini ol fikrini değiştirirsen elinin altında hazır nasılsa dimi 😉05 Yorumla
Soran+1 yılBenim inancım yok. Kimseye de ayıp olmaz. Tek istediğim arkamdan mutsuzdu ama mutlu öldü demeleri :)
- +1 yıl
Peki şöyle düşünelim;
Şayet Allah yoksa sana öldüğünde hiçbbirşey olmayacak
Ama varsa azab göreceksin
Sağlama oyna inansan başına bir iş gelmeyecek ama inanmazsan azab ihtimali var değil mi?
Sen mantıkçısın değil mi neden kullanmayasın?
Ve ricam onkoloji hastahanesine git ve kanserli hastaları gez
Ölmek basit
Bu şekil yaşamak zor
Şahsen altım dan pisliğimi birinin alması yerine vallahi billahi tillahi olmeyi yeğlerim Allah kimseye vermesin.
Soran+1 yılBen beni seven birisini istemiyorum artık. İnanamıyorum güvenemiyorum insanlara. Böyle yaşamaktansa ölümü tercih ediyorum ben
+1 yılKanseri atlatsan bile psikolojik tedavi görmen gerek. Daha başlarındayım tedavisi de çok kolay ama olmak istemiyorum ihahahuauaaa diye gülen birisi normal olamaz kusura bakma. Sen kendi kendini çukura çekiyorsun şuanda. İleride kanser acısı dayanılmaz olduğunda neler yapacaksın? Kanserden sürünenleri hiç görmedin mi etrafında. Bu kadar hafife alınacak bir durum mu bu?
00 YorumlaHep ben üzüldüm onlar için birazda onların içi yansın çiğeri parçalansın ben hattayken sadece kendilerini düşündüler ben onları düşündüm ama umurlarında olmadı şimdi onları cezalandırma vakti öyle mi? Aslında tedavini olup güzelce yaşamına devam edip onlarla görüşmeyi kesebilirsin yaşarken ölü bilinmek emin ol daha çok acı verir pişmanlık duyarlar ve kendilerini suçlamaları gerektiğini anlarlar
00 Yorumla
+1 yılben bu hastalığı çok iyi biliyorum peki hangi türü kanserin ve gördümde başımada geldi üzülmeyeceksin ilacı mutluluk kemoterapi zordur allah yardımcın olsun inşallah bir an önce iyileşirsin hiç sıkıntı yapmayacaksın içine birşey atmayacaksın anlatacaksın istersen bu konuda arkadaşlık edebilirim dertleşme konusunda istersen tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen iyileşmek istemiyorum ki. Hastalığımı kurtuluşa giden yol olarak görüyorum :)
- +1 yıl
deme öyle bak hiçbirşey kurtuluş değildir öbür tarafta var buranın kurtuluş olsaydı herkes ölürdü ve dünyada adam kalmazdı bu şekil yapma ama sen bilirsin karar senin hayat senin ben karışmam karışamam zaten nasıl istersen öyle yap sen bilirsin
+1 yılİyi bk yersin derim ne kanserisin yaşın kaç daha senin? Kendine acımıyorsan ailene acı onları üzüntüye terketmek çok mu mantıklı aklını başına al ya kimsesiz olsan hayatta kimsen yok ve bir beklentin de olmazsa seni anlardım ama şu an yaptığın alınma ama ahmaklık
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim ya, çoğu kişiden daha rahat bir hayatım var ama ailevi sorunlar benim iç dünyamı fazlasıyla kararttı. İsteyen rahat batmış desin. Umrumda değil şu saatten sonra :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGencsin şu anda böyle düşünüyorsun ama hastalik ilerledikçe hayatın çok daha güzel olduğunun farkına varicaksin. tedavini yaptırmalisin sen bir hiç değilsin elbette çok degerlisin birilerinin gözünde ama farkında degilsindir. Allah şifa versin dilerim iyilesirsin ve su dusuncelerinden siyrilirsin
00 YorumlaBence sorumsuzca bir karar almışsın herkes ailesiyle sorunlar yaşamıştır illa ki sen kendi ölümünle onları cezalandırmaya mı çalışıyosun? Bence yaşamadığın çok duygu vardır denemeye değer bir dene
02 Yorumla
Soran+1 yılCezalandırmak gibi bir niyetim yok. Sadece kendimi düşünüp kurtulmak istiyorum artık.
Dur daha ilk aşamadasın ;) Göreceksin daha hiçbirşeyi yaşamadın sadece öyle olduğunu sanıyorsun. Yerinde olsam ne yapardım tedaviyi kabul ederdim kurtulma şansımı arttırırdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için kurtuluş değil ki iyileşmek. Eski mutsuz hayatıma devam etmek istemiyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBire bir katılıyorum
Yapmacık şeylerden nefret ederim hayat önce alır sonra dersini verir
Cesaretinden dolayı kutluyorum01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılhayallerimi süsledin be arkadaş kemoterapi falan hikaye çekebildiğin kadar çek parayı bankalardan her günün son gününmüş gibi yaşa
10 YorumlaFarklı davranmazdım yalan yok sadece bir kişi bilirdi hayatımda kimde bilmezdi ondan başka
04 Yorumla
Soran+1 yılBen dayanamayıp söyler diye kimseye söyleyemiyorum
Soran+1 yılBenim tüm çevremdekiler aileme çok rahat ulaşabilir malesef :(
+1 yılBaşkalarına göre yaşıyorsun, özgür sanma kendini :D Şöyle yazdıklarını iyi bir okusana neden tedavi falan olmak istemediğini..
11 Yorumla
SoranŞu anda tamamen kendi isteklerim doğrultusunda yaşıyorum
tedavi ol yoksa kanserin ileriki aşamaları çok berbat olur. çevrendekileri düşün. kanserdense kalp krizinden ölmek daha agrısız ve işkencesizdir cevrendekilerde rahatsız olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKalp krizi bizim elimizde olan bir şey değil malesef.
Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. intihar gibi bir şeye benziyor, intikam alıyor gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılGibi :) intikam sayılmaz ama bence, kurtuluş diyebilirim.
+1 yılKendi ağzımın ortasına iki tane çakardım, hakettin şimdi.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye be :D
- +1 yıl
Kanserim diyip gülüyosun benim bile sinirim bozuldu gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D Ve gülmeye karar verdim kanka. Doktora git ölmeyi kolay birşey zannetme sürünürsün yeminle, kendine bunu yapma kanser ağır süreç söylediklerim eğer o yatalak olduğun acı çektiğin zamanlarda aklına gelirse çok geç olur bebeğim.
Soran+1 yılYa hani yasadıklarım farklı olsa ve gülüyo olsam şoktayım falan derdim de, şu an bildiğin mutluyum ya. Ben hayatımda böyle mutlu hissetmemiştim. Ölmemem için hiçbi sebep yok şu an :) huzur bildiğin 😍
- +1 yıl
Fırtına öncesi sessizlik olmasın o?
😂 yalniz hastaligi takmayarak zaten tedavi sürecine girmiş bulunuyorsun, insanlar moralle ayakta kalir ve moralsizlikten ölür. Senin bu satirlari yazacak kadar moralin var demek ki.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bu kadar duygusallıkla zaten hayat sana hep acı verir.
00 Yorumla
+1 yılumarım mutlu ve acı çekmeden bu dünyadan göç edersin eğer mezarnın adresini verirsin gelme şansım olursa gelir bir dua okur mezarını sularım nur içinde yat güzel kardeşim :(
00 Yorumla
+1 yılGeçenlerde bir film görmüştüm Süper kahramanın ölümü diye. kanserli bir çocuğu anlatıyordu. bana onu hatırlattın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYarın izleyeceğim bunu not aldım. Merak ettim :)
- +1 yıl
keyifli seyirler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmeye haklari var bence soylemelisin ve emin ol yasayacagin herseyi yasamadin mutlu olacaksin bence tedaviyi secersen cesaretini takdir ediyorum ama tedaviyi secmen lazim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek istiyorum, söylersem zorla tedavi görürüm.
Cevap sahibi+1 yılOlmek cozum degil
+1 yılAçıkça söylüyüm yazdıklarına inanmadım, kanser olan ve ölecek olan kişi bu kadar rahat olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer benim yaşadıklarımı yaşasaydın, ve ölümü yıllar boyunca kurtuluş olarak görmüş olsaydın belki benden daha rahat ve huzurlu bile olabilirdin :)
- +1 yıl
Ne yaşadın çok merak ediyorum? İslamiyete inanıyor musun özel değilse cevaplar mısınz ( gerçi içimdeki ses benimle alay ettiğini söylüyor ama)
+1 yılötenazi uygulansın sana. boşuna zaman kaybı olmasın. milletin işi gücü var.
03 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdan anlaşılabilecek kadar belli değil ki şu an :)
- +1 yıl
fark yapmaz ölmek istemiyor musun sen. kanser olmaya sevinmişsin daha mutlu edeyim dedim :)
Soran+1 yılNasıl yapıyorlar onu. Ben üşenirim eğer bir şey yapacaksam :D
+1 yılmoralini yüksek tut son zamanlar falan deme ve saçmalama bence benim bir abi vardı son safhaya gelmiş kanseri yendi adam :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yenmek istemiyorum. Yenmek sayarsak tabi. Ben çok memnunum bu durumdan :)
- +1 yıl
öyle deme ya saçmalama adam gibi tedavini de olursun normal hayatına da devam edersin. :) ayrıca tedavi edilemez bir hastalık değil ki bu :)
+1 yılsite yöneticilerinin dikkatine bu kullanıcının kimliğinin tespit edilip ailesine durumunun bildirilmesini talep ediyorum
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) söyleseniz ne olur ki. Bana mı inanacaksınız saçma bir siteye mi derim. Tamam ben yazdım ama ciddi değildim canım sıkılmıştı vs uydururum birşeyler :)
- +1 yıl
ölüm bir son değil bir başlangıçtır. ve sen ister inan ister inanma neye inanıosan ona inan farketmez. ölümün ne kadar acı ve ızdıraplı olacağını görüceksin. ruhun bedeninden ayrılırken çektiğin acıyı sonsuza dek unutamıcaksın. snn için ölüm bir kurtuluş olmayacak acı bir yolculuğun başlangıcı olacak. bu hayatta yaşadığın dertler tasalardan daha fazlasını yaşacaksın. çünkü sen kardeşim emanete hıyanet ediyorsun.
+1 yılsen seneryonu yazmissin ama hastaliginin ilerki asaallarinda canin cok yanicak
00 YorumlaBu hayatta yaşayacağını yaşadın derken ne yaşadın yaşın kaç?
00 Yorumla
+1 yılDüşüncen yanlış. Acı çekeceksin başındaymış işte tedavi ol. Başkaları için değil kendin için
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorlanırsam intihar ederim
- +1 yıl
Aynen aynen bu kafayla devam
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. senı degıl de gerıde kalanları düşünüyorum ben , çok yazık !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar hayatım boyunca beni düşünmedi. Şimdi düşünmeme sırası bende :)
Soran+1 yılÖz babam benim ağlamaktan kendimden geçmemi hiç umursamadı bile. Ve onun bana yaptıkları yüzündendi. Ben en yakınıma bile güvenip bağlanamayacaksam ne diye yaşayayım ki
Senin gibi. Mutluluk hormonu sayesinde kurtulanlar var. Devam et
00 YorumlaTedaviyi reddetmek yerine daha da mutlu yasamak icin tedaviyi kabul ederim. Sırf seni mutlu hatirlayacaklar diye aileni üzecek kadar bencil misin?
00 Yorumla
+1 yılSeni coook iyi anliyorum ve sana ole bir hak veriyorum ki ama yine de yaptigin intiharla ayni sey obur dunyank yakma
00 Yorumla
+1 yılEğer kanserve mutluysan gerçekten çabuk geçer kanserde en iyi ilaç moral ve mutluluktur. Allah acil şifalar versin afacan ;)
00 YorumlaUmut var ve sen zoru seçiyorsun. Saçmalama git tedavine başla
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum ki ben. Bir kaç kere intihar etmeyi denedim olmadı. Ben ölüme gidemedim ama o bana geldi, bu fırsatı neden elimin tersiyle iteyim ki?
kendini tek düşünme aileni de düşün. geç olmadan tedaviye başla. hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar beni hayatım boyunca en çok üzenler. Hala bana evden gitmemi beni istemediklerini söylüyorlar arada. Akrabalar ölmemi istiyor. Yaşamaya değecek bir hayat değil anlayacağın :)
+1 yılBende senin gibi yapardım
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcilen psikiyatrik tedavi gormen gerek. Sakasi yok burada zaman kaybetme
00 Yorumla
+1 yılÇok acı çekiliyo son dönemde en ağır ağrı kesiciler bile fayda etmiyor umarım bende kanser olurum en iyisi beyin kanseri
01 Yorumla
+1 yılSeni sevenleri üzme kendini umursamıyosan bile onları düşün bizi hayata bağlan şey sevmek sevilmek bunu unutma daha çok güzel günlerin olucaktır😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaptığın intihar imanın varsa bunu yapmaman gerek ahiretini mahvetme
01 Yorumla
+1 yılMerhaba gizli durumun nedir seni merak ettim güncelleme paylaşır mısın lütfen
00 YorumlaArkadaşlar çok merak ediyorum kanser olduğu için sevinin bu kişi hala yaşıyor mu acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden kıymetlimi tedavimi olup daha uzun sure canım nasl istrse oyle yasarım
00 Yorumla
+1 yılYasiyor musun suanda?
00 Yorumla
+1 yılAynısını yapardım
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Öte tarafta rahat edemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılOralara inanmayalı 10 yıl oluyor rahat :)
Soran+1 yılBen zaten ölmüş olacağım ki :)
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah rahmet eylesin güzel insan.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum ama iyi dileklerin için teşekkür ederim yine de :)
Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. farklı bir yönden intihar ediyosun farkındamısın
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer bu sefer başarabilirsem ne mutlu bana :)
Soran+1 yılOlmasın. Yıllarca bunun hayalini kurdum ben :)
+1 yılmutluysan sorun yok bence wow
#WOW02 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda hiç olmadığım kadar hem de. Bitiş çizgisini gördüm tam yorulmuşken. İnsan seviniyor :)
- +1 yıl
+1 yılALLAH (C. C.) Şifanızı Versin! Yanlış Yapıyorsun..
00 YorumlaGülmek istediğin kadar güldürmek isterim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten gülüyorum bol bol :D sağol yine de
Gizli Üye(30-35)+1 yılyenebilirsin mutluysan
02 Yorumla
Soran+1 yılYenmek istemiyorum. Tedavi de olmayacağım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılne güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılNarkoz kafası felan mı bu
02 Yorumla- +1 yıl
bence temizlik yaparken çamaşır suyu koklamış :o
- +1 yıl
@hakannet55 Ahahahah cidden ha😂
+1 yılkanser oldugunu nasıl öğrendin ayrıca ne kanseri
00 Yorumla
+1 yılŞoktandır belki..
02 Yorumla
Soran+1 yılŞok olduğunu sanmıyorum ya. Çok kez denedim zaten intiharı. Bu benim için harika bir sürpriz oldu :)
- +1 yıl
Hayat senin. Son kararı sen verirsin ama bir sağlıkçı olarak da psikolog yardımı almanı öneririm belki işe yarar. :) Hayırlı akşamlar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhunharca seks yapardım
04 Yorumla
Soran+1 yılHunharca olmasa da yapıyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılbenle de yapsana ya :D
- +1 yıl
benlede yap
Soran+1 yılÜzgünüm, o kadar da değil.
Bu harbiden gerizekalı
00 Yorumla
+1 yıltedavi olur haytata baglanırdım..
00 YorumlaBence sen şoktasın
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni öğrenmedim ki. Şok kaç saat kaç gün sürer en fazla :)
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem