Gizli Üye(36-45)+1 yılAbi bu modeller neden benim karşıma hiç çıkmıyor ya?
Neden benim değil de, hep böyle rahmetli babasının dişinden tırnağından arttırdığı parasıyla yıllarca çalışarak aldığı tarlayı falan satıp, kendine premium marka araba satın almış, düzgün saf ve efendi anadolu çocuklarının karşısına çıkar bu modeller?
Varsa yoksa aşk, varsa yoksa tutku, varsa yoksa sadakat, varsa yoksa samimiyet, varsa yoksa çocuğunu ben doğurmak istiyorum, varsa yoksa bir bakır bileziğe razıyım kadınları hep. Boylu poslu, karizmatik, aşırı düzgün, iyi tahsilli, iki kelimeyi bir araya getirebilen samimi kadınlardan gına geldi harbiden artık!
Ben de para - araba - zengin erkek avcısı mal, salak ve üçüncü sınıf * kadın istiyorum!
Ben de parasıyla . rospu. ikmek, yeri geldiğine köpek çekerek aşağılamak, ağzına boşaltmak istiyorum lan!
Not: 2014 Alfa Romeo Giuletta (Kırmızı)
Tıhahaha..22 Yorumla
Soran+1 yılSana cevap atma gereksınımınde bulunmuyorum , ıstedıgını vermeyecegım..☺️
Cevap sahibi+1 yılafsdasa : ))
Karı harbiden malmış..
En İyi Cevaplar
+1 yılBacım arabası olanda olmayanda mezara girecek boşver sen seni araba kurtarmıyacak ilk önce karakterini biraz düzelt. Her şey para değil. Yeri gelir tek kuru ekmekle karnını doyurur gerçek aşık olanlar. Ama günümüzde Aşkın yeri paraya tercih edilmiş. Bazıları Aşka aşık olurlar bazılarıda sizin gibi paraya aşık olurlar. İkisini karşılaştırman bile seni paracı yapıyor çok belli. Sizin gibi insanlardan iğreniyorum. Allah bizleri sizin gibi paracı insanların şerriden korusun. Karşımıza çıkarmasın inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede şahsen arabası olmayan erkeklerle ilişki düşünmüyorum ve görüşmüyorum bile, parkta buluşup eve otobüsle dönüceksem ne anlamı var bu ilişkinin, genciz gezicez eglenicez. Bahsettigim parasını yemek değil, benim cebimde param oluyorsa onda da olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesınlıkle ve erkek varken yanımda hıc hesap odemedım cok sukur parasızlıktan da degıl bı erkek kadından daha cok kazanmaşlı bana gore culsuz erkek de gıdıp evlenmeye kalkmasın bu hakaret olarak degıl gerckeler..
ama vosvos var ise candır o erkek :)
41.media.tumblr.com/.../...zfWMsT1tdgprso1_500.png00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Adolf Hitler yahudilere ayıp etti valla. şu tip paragözlere bir soykırım yapsaydı tertemiz dünya olucaktı. hayır kodumun aşşağılık ayısı kilo desen 100 kilo var, sivilce dolu surat, dudak büzme desen var ve sen o halde gelipte paralı erkek arıyorsun. Hayır bari güzel bir manken olsan neyse gerçi o tipler bile böyle kocalar bulamıyor. Neyse sadede geleyim. Cahil Türk kızı, Mahallede darbuka çaldırıp aşşağılık ayı gibi oynayan bir dingil olduğun için ATILDIN artık Türk değilsin
00 Yorumla
+1 yılDavul dengi dengine diye bir söz var seninle evlenecek olan senle esit ya da ustun olmasi lazım bu dogal bir düşünce cunku sen oyle yetistiysen seni dusurmemeli ama merak etme kimse dediginin dışında hareket etmiyor genel olarak nadiren bazi insanlar dedigin gibi oluyor oda fazla sağlıklı gitmiyor askta evlilikte bitiyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyeterli mi canım, sadece kasamda duran, banka hesabımında resmını atayım ıstersen www.kizlarsoruyor.com/.../q3703563-resimli-dun-bir-banka-soydum-ne-yapacagim-bu-paralari
00 Yorumla
+1 yılne alaka olum parası vardır ama zengin deildir arabası vardır ama pahalı değildir ne alaka arabaya parayla adamlığın sen parayla insan satın alamazsın!!! ben ne insanlar gördüm üstünde elbise olupta içinde insan olmayan ben ne insanlar gördüm üstünde elbisesi olmayıp içinde insan olan!!!
01 Yorumla- +1 yıl
bu sözlerimi hakaretten sayamazsın..! adamlık arabayla değil yürekle olur..! parayla adamlığı karıştırma istersen..! araba peşinde koşacağına sevdiğin adamın yanında koş..!
Canım bende bir para var ben bile bilmiyorum hesabını okadar yani okuyunca işte bu dedim bir çizgisi olmalı özellikle kadının e tabi birazda düşündüm seni 50 yasında hayal ettim heryerin sarkmış burus burus ben buna mi bütün servetimi baglicam dedim vaz geçtim kendini birşey sanma book aminn kıralı olsa sende 4 ne 4 du l*n 1 ay sonra falafosun çıkar sikikk kırk yarrram olsa birini vermem sana
00 YorumlaÖyle birini bekliyorsan seninde +100 lük araban olması lazım ki böyle biri isen zaten senin düşüncenle fakir insanlarla takılman normal degil neden kasıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenım 100 ustu arabam olmak zorunda degıl canım. erkek bır tık ılerıde olmalı ve ben genel konusuyorum bu da kımseyı ılgılendırmez benım fıkırlerım sonucta
- +1 yıl
hmmm yane o biçim hayatı olan para basan adam senin gibi birine gelecek :D
Böyle bir durum varsa erkek senden 1 tık degil 10 tık üstte olur. O tip erkekte alır seni evirir çevirir dürer büker oynar bozar söker takar yaglar yamultur işi bitincede 100 kağıt bırakır gazlar 30+ geldiginde sende artık iş kalmaz evlenirsin +80 yaş adamla ölsede bana kalsa diye beklersen chaow
Soran+1 yılTeklifini gelen de bu kadar yani neden bu kadar sinirlisin beni düşündüğün için teşekkür ederim
+1 yılöyle erkek istiyorsan senin de en az 100.000 liralık arabalar da gezmen lazım... eğer geziyorsan hakkın..
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet ona yakın sayılacak bır kalıtem var dıyebılırım yalnız zaten erkegın kadından daha fazla kazanması gerek. Karsısındakı kısının masraflarını kaldırabılmelı gırdıgı ortam vs
- +1 yıl
şimdi öyle diorsun da günün birin de sakın kadın erkek eşitliği arama.. elit yerlerde takıl bulursun.. nişantaşı bebek full zengin kaynıyordur oralarda aç tezgahı :D :D
Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı. Beyni olmayanlari da insandan saymiyoruz ona ne demeli?
70 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılHayat işte kimisi arabamı hazırlayın der kimisi ağabey 25 krş eksik binebilirmiyim..
ARABA insana artı bir fark katmaz ihtiyaçtır sadece araba hava atmak için kullanılmamalı müslüman kardeşlerim.20 Yorumla
+1 yılDüşüncelerini böyle açık açık anlattın da bari cesur olsaydın "gizli kullanıcı" olmasaydın. Sen diyorsun erkek zengin Olmalı, ben de diyorum ki kadın da dürüst ve cesur olmalı.
10 Yorumlabenim pederin arac ama bende binebiliyorum. geyim ben bu arada yanlis anlama.
https://i.hizliresim.com/4kaJA0.jpg10 YorumlaSenin aylık gelirin eğitimin güzelliğin boyun posun buna yeter mi yaa? :D
41 Yorumla- +1 yıl
Guzel carpmissin
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni alan erkek desene ömür boyu kandırılacak normal sevgi değilde parası için sevecen sen o kişiyi allah böyle kişilerle karşılaştırmasın kimseyi hayret yaw napacan 100 milyarlık arabayı sende sevgi aşk yoksa allah aşkıda yoktur bu ne para gözlülük yaw
10 Yorumla
+1 yılErkekten saymıyorum demen yanlış. Herkes 100.000 üzeri araba alacak durumda da değil. lüks arabalı erkeğini bulmada sana başarılar, zaten varsa da mutluluklar
22 Yorumla- +1 yıl
bulmuş olabilse sence burdan yazarmıydı :)
- +1 yıl
aradığını da bu sitede sanmıyorum bulabileceğini canım
+1 yılSenin gibi düşüneni en son testereyle kesip çöplüğe attılar :/
50 YorumlaKutu kadar *mın var diye kendini bir b*kmu saniyon eşşektede *mcık var onu s*ker senin gibi zihniyetteki kadini avrat etmem sokak orspusu :*
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahha ne dediğini anlayamadım
Karakterli olsun yemişim arabasını onlarda şu an sana kız gözüyle bakmıo rahat ol açıktan yazsaydn keşke annen seni doğrmamş kzm s. mşşş!
00 Yorumla
+1 yılparası olmayan veya birikimi olmayan hiç kimse evlenmeye kalkmasın bencede sonra cocuk yapıyolar bol bol bide bakamıyolar
45 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten hakaret amaclı yazmıorum bunları
- +1 yıl
araba mantıgı sacma sadece cınım :D
- +1 yıl
Evet parası birikimi olmayan evlenmesin haklısın da 100.000 tl lik arabası da olsun dersen o adama tekmeyi basar... na :)
- +1 yıl
@Lannister03 araba konusunun sacma oldugunu söyledım zaten :D
- +1 yıl
Yorumda göremedim galiba o söylediğini özür dilerim. Sadece açıklık getirmek istemiştim :) @amyleeches
+1 yılBizde seni karıdan saymıyoz zaten
anca komidine paranı bırakırım o.32 Yorumla- +1 yıl
Thug Life adamsın bro :D
- +1 yıl
@FeuerFreii eyvallah başkan:)
+1 yılarabam var ama bunu kızlardan saklarım. çoğu kız da var araba sevdası. sizin gibi düşünenlerin beynine turp suyu.
00 Yorumla
+1 yılBaban hala beyaz atlet külot giyen bir beyfendi ne bu hava.
10 YorumlaHayat müşterektir olayına ne oldu? Hem sen kendine finansman mı yoksa bir eş mi arıyorsun? Bir gün karşına Allah fakir biri çıkartır ve sende aşık olursun da o olur. :D
10 Yorumla
+1 yılUlan totoş çarşıya dolmuşla gidersin 100.000 liralık arabayı yolda görmemişsin şimdi istiyosun * ordan troll
21 Yorumla
Soran+1 yılBızım buralarda ferrarı bıle gecıyor sen nerde yasıyorsum bılmıyorum da bır ara resmını atarım kı agzının suyunu akıt bol bol ne de olsa reelde sahıp olamazsın sımdılık bu akdar cevap da yeter.
+1 yılAbi böyle gerizekalı paragöz kızlar yüzünden tüm kızların adı kötüye çıkıyor. Erkekler tüm kızları böyle paragöz sanıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecegım kısıyı ben tercıh ederım , ve bu para gozlulukse evet oyleyım. Reklamını yaptın cıcı kız roluyle hadı gıdebılırsın buyuyunce anlarsın
+1 yılInşallah kıçı kırık bir Şahini bile olmayan bir arka mahalle soytarisina aşık olursun...
31 Yorumla- +1 yıl
Zeki kadının hali başka tabi...
+1
Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Arabamda yok paramda yok ve mutluyum ne kadarda mal mülk sahibi olsak paramız olsa hiçbir şeyin garantisi yok mülk Allah'ındır
00 Yorumlaen kaliteli o* bile 1000 lira senin kaliten ne ki 100,000 liralık araba arıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılNe dıyım kı... sana cevap verıp ıstedıgını de vermek ıstemezdım ama neyse
Fakirler ölsün Porsche'den selamlar diyen kız mısın sen?
00 Yorumla
+1 yılniye onlar insan değilmi onlar çocuklarını sevmeye hakkı yok mu tabi sizin gibi cici kızlar vites topuzunda yaşadıkları için bilmezler yokluğu
10 Yorumla
+1 yılOlmayan beynine sokturuyum senin.
140 YorumlaNeyin kalitesi senin menşein ne kıstas araba ise 2. el değeri var. kaç silindir motorunun hacmi beygiri nedir arkadan çekişlimi seninki söyleki değer biçelim hahahahaaaaaa
00 YorumlaSenin cebinde kaç para var şu an veya bir mekan da oturup eglndiniz kaç defa elini cebine attin veya atabilir misin
05 Yorumla
Soran+1 yılAtmama gerek kalmadı yanımda erkek varsa onlar atar sen rahat ol ıstersem ben kendım gıdınce atarım zaten
Soran+1 yılTamam arkadasım haklısın , tamam hadı tartısma amaclı yazmadım ben gorusunu bıldırdın gule gule,
Soran+1 yılTmaam evet kendını avut oyle zannederek.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaba'nın evinde de mi 100.000 ilk arabaya biniyordun?
Git buradan liseli10 Yorumla
+1 yılCanim senin karsina cikanlar senle bir guzel eglenir. Hos seninde evlenmek degilde daha cok eglenip para yeme gibi bir dusuncen var.
Komiksiniz:D10 Yorumla
+1 yılallah bilirya evinde internet yok. internet cafeden giriyosun siteye, bide çıkmış 100.000 tl lik araba diyosun
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibi para avcısı şeyleri kızdan saymıyorum
00 Yorumla
+1 yılAyy got. m utu yaparken bunlari mi kuruyosun dikkt et yakma
20 Yorumla100 bin tl lik araba deği sen murat 131 i bile hakettmiyorsun ne gereksiz insanlar var
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 YorumlaBacak aran dışında neyin var ki bu istekler de bulunuyorsun?
10 YorumlaAhh kuzum ah araba sahibi olmakla adam olunsa keşke
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir nevi haklısın aslında bu zamanda ama yüz bin liralık araba abartı hemde baya tabi nasıl bir hayatın var onu bilemem belki senin için lüks değildir ama ülke standardı için çok lüks.
00 Yorumla100 bin tl'lik arabam olsa senin gibi motorlara binmem ki ben ^_^
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sevindim bunu duyduğuma
1 gereksizden kurtuldum30 Yorumla
+1 yılYine gizliden tropikal dallamalar.. pardon sallamalar
10 YorumlaBunu hak edicek birisi olsan zeten bulurdun ve burada bu laflara girmezdin
02 Yorumla
Soran+1 yılGırerım senı geren ne
+1 yılCanlar 100.000TL ve üzeri arabası olanlar size bakarmı acaba onu düşündünüz mü hiç? . :D Havalar bak he. Sanki kendine Ferrari var :D
00 Yorumla
+1 yılsen nesin ki ne istiyorsun b*k
okadar parayı seviyorsan esgortluk yap bir kere ver bin lira al:))10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKırk yıllık kaşar ustasıyım, böyle kaşar görmedim :)
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi araba istediğine göre sen de iyi bir motor olmalısın..
10 Yorumla100.000 üzeri bir arabaya 2 motor fazla olur seninle çıkarsak orası ne olacak?
12 YorumlaHelikopterimle aliyim. seni. sekerim bodrumda halikarnasa gider kordonda kahve icer kiz kulesinde yemegimizi yeriz
00 Yorumlakalite sıtandardın buysan sen çok üzülürsün söylemsi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılNedense aklıma 2.5 milyar benim mazotuma yetmez diyen kadin geldi
Serbest çağrışım 😅😅10 Yorumla
+1 yılInsallah sahine binen bir bebeyle evlenirsin. Herkesi amin demeye davet ediyorum.
20 Yorumla
+1 yılKesin annenle baban seni ferraride peydahladılar...
00 Yorumlakarakter yoksunu ortalama 45.000 civari bir arabam var 100000 200000 lik arabayı bırak şuanki arabama senin gibi s*rtükleri bindirirmiyim hiç
10 YorumlaSeni alan salak erkegin aklina sicayim paragoz kezban seni cok mu guzelsin sanki l*n
12 Yorumla
Soran+1 yılNıye ustune alındın kı 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bunu istemen için kendinin de bişeyi olması lazım. Sen çok mu üstün bişeysin. Öyle evde boş boş oturup her şey benim olsun demekle olmaz o iş.
00 YorumlaŞimdi çıkar kadın erkek eşitliğinden de bahsedersin seni yosma peki sen be verecen kocana 😡
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar