Şimdi ben bu gün içtim diye Onca kul hakkı yiyen hırsızdan, hırsızı görüp susandan, Hayvanlara işkence eden kanı bozuklardan Karısını parmaklarına kadar çarşafa sarıp kendi başka kadınlara Ağzının suyu sakalına aka aka bakan şerefsizden Kadına , kıza , erkek çocuğuna, ördeğe, eşşeğe, kediye köpeğe, Tecavüz eden o. çocuğundan dahamı günahkAr oluyorum 11 ay boyunca işledikleri günahları 1 ay akşama kadar aç kalıp Sonra görgüsüzce sofralar kurup Ve hala aç yatan onca çocuğu hiç düşünmeden Kendilerini arındırdıklarını düşünen varlıklardan Dahamı günahkarım... ? O halde günahımla gurur duyuyorum... !
Bu kadar O. ç Varken , Biz alkol içtik diyemi Cehenneme gireceğiz?
Allah bize şah damarimizdan daha yakındır ! Sen içki içiyorsun diye de cehenneme gidebilirsin tövbe edip bir Evliyâ makamında cennete de gidebilirsin imtihan son nefese kadar sürecektir. Bahsettiğin vukular sen bilip ben bunlara cenneti layık görmüyorum diyorsun ya şüphesiz Allah herşeyi kalplerde olan niyetleri bizden çok daha iyi bilen ve görendir. Hiçbir suç cezasız kalmayacaktır en büyük adalet Allahın adaletidir.
Dikkat etmelisin.. O.. ç..'ları ana ve babaların yediği naneden dolayı I... ç.. u oluyor.. yoksa çocukların dünyaya geliş şekillerinde bir sorumlulukları veya tercihleri yok ;-)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bunu burada rahatça sorgulamak kolay da öbür tarafta Allah ın huzuruna çıktığında bu kadar rahat sorabilecek miisn acaba. şunu da unutma cehennemin 7 katı vardır. o söylediğin günahkarlarla aynı yerde olmayacaksın yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merak etme. Seni bu kadar mükemmel bir şekilde yaratan yaratıcı onun farkındadır.
ben alkolü çok seviyorum insanın bütün derdini sıkıntısını alıyor içindekleri döküyorsun hepsini olmasada bir kısmını ve sonuç rahatlıyorsun ama derdi sıkıntısı olmayıp içene şaşarım
En İyi Cevaplar