Bir İnsana Köpek Demek Hayvan Demek Yanlış Mı?

Ben evlenmeden cinsel ilişkiye giren insanlara köpek diyorum Hayvan diyorum onlarda kızıyor? ama yanlış mı? Böyle bir şeyi sadece hayvanlar yapar hayvanların dünyaya gelme amacı budur? ama insanların değil? bide ben böyle insanlar bişey dediğim zaman hemen bana dinci filan diyorlar? bu ne tür bir salaklıktır ben ateistim ama ateistim diye NAMUSSUZ BİR KÖPEK OLACAK DEĞİLİM? bunu yazma sebebim şu sizin çok sevdiğiniz bir insan sizden önce birileriyle se*vişse siz sıradan bişey gibii mi karşılarsınız? evli olmadan Olandan Bahsediyorum!!
Böyle Köpekler Yüzünden Kimseye Güvenim Kalmadı!
Köpek gibi yaşamak Güzeldir!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! U
Güncellemeler
+1 yıl
UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP! UP!
Bir İnsana Köpek Demek Hayvan Demek Yanlış Mı?