Bu üçlü bana Tanrı' nın hediyesi. Bir tane istedim, 3 tane verdi. Bazı insanlar için "hayvan" benzetmesi yapılıyor. Oysa ki hayvanlar, bir çok insandan daha zararsız. Peki hayvanlar mı daha sadık, insanlar mı?
Hayvan demek onu küçük düşürmüyor Allah onlara irade vermediği için elbette insandan daha seviyeleri düşük ama kimsenin onları aşağılayıcı küçük düşürücü bir şey söylemeye hakkı yok.
İnsanlar "hayvan" kelimesini kötü söz olarak algılıyor. Birbirlerine sinirlendikleri zaman küfür etmek amacıyla "hayvan" diyorlar. Halbuki "hayvan" kelimesi insanlar için çok fazla. Hiçbir insan hayvanlar kadar sadık ve temiz olamaz. Keşke herkes hayvanlar gibi olabilseydi
Fare, yılan ve domuza karşı biraz çekimserim😊 geri kalanı ile bir sorunum yok. Tabi ayrı biir konu ki; çocukluğumdan beri köpekleri ayrı bir severim ve yalnız kedi ve köpek beslemisligim var
dünyada sayamayacağın kadar çeşit mevcut tür ve alt türler var bi dolu şey var HAYVAN kategorisinde bu kadar ufak çaplı düşünüp duyar yapmamanı tavsiye ederim iyakşamlar
Afrikada değilim ki aslan, çıta, kaplan besleyeyim kardeşim. Türkiye de yaşıyorum ve elimizde olanlar bunlar, ne yapalım yani bütün hayvanlara ulaşmak için amazonlara mı dalalım?