Sinirden ağlayan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben hiç ağlamayan insan sinirden ağlıyor garip değil mi? Ve bu onların karşısında güçsüz görünmenin bir nedeni. Ama öyle değil aslında. Eğer sinirden ağlamasam onun canını yakacağım. Yapamıyorum. Kızamıyorum. Ben ilk defa yani önceden de sinirlendiğim var tabi her neyse sinirlendiğimde yanımdaki bir eşyayı attım. Güzeldi. Ama bir şey fayda etmiyor. Etmedi. Sonra en sevdiğim bir kişi geldi onu götürdü. Bekledim. Gelir mi diye? Gelmedi. Yani ben içime ata ata büyüyen birisiyim. Ama size kalmış bir durum istediğinizi yapın atın, kırın, ağlayın sinirlendiğiniz zaman. Sonuçta bir hayat. Geri dönüşü yok.
Severim o insanları. Saçma sapan hırs yapıp garip davranışlarda bulmaz kendini. Hep sonunda kendiyle yüzleşir.
Not;Kendimi severim bazen :)
Haklısın canım
Öfkelerini başkasından çıkarmadıkları için biyolojik bir tepki veriyorlar bir yumruk atsalar ağlama falan kalmaz :D
Yumruk atamıyorum
Niye kii?
Fazla üstüne gidilmemesi gereken insan tipi. Kendi kendine sakinleşmesi daha iyidir, kırıcı olabilir.
Aynen katılıyorum
Cevap
11Cevap
Hislerini içine atıyorlar. Ama pısırıklıkdan değil , karşısındakine zarar vermemek için. Ben sinirden ağlayan insanlarla samimiyim. Onlar asla bencil olmuyor. Ve şunu da ekleyim , sinirden ağlayan insanlar güçsüz demeden önce şunu bir düşünsün ; o sinir o gözyaşlarindan çıkmazsa mezarının yerini seç derdim. Herşeye vurup kıran insanların aksine içine atıyolar ve emin olun patlarlarsa iyi olamz çünkü tersleri kötüdür. Benim böyle bir çok arkadaşm var ve ağlamazlarsa sözleriyle karşısındakini dövüyorlar resmen. O yüzden pek bulaşmıyorum onlara 😂. Kisaca , sinirden ağlayan insanlar karşındakini kırmamak için sinirini ağlayarak çıkarır.
Kalbi çok yumuşak olduğunu düşünürüm. Kendini tutamaz o sinirli olmak istemez aslında :) Içinden ufaktan ufaktan sinriini yatıştırmak için damlacıklar akar gözlerder.. Çok samimi insanlardır.
Ne güzel söyledin öyle :) :) :)
Ay ben ya o
Sinirlendirinde o kişi bütün hıncını dışarıyaa artarırı, zorluklarla baş etme yönetimidir. Bu her insanda degişir başkası sinirlendiginde dışarıya çıkarak rahatlıyordur.
Haklisin
Sagol anlaşın için
ben sinirlenince gülüyorum kendimi düşününce onlarınkide normal geliyo
işin gerçeği acıyorum o kadar sinirlenmek gereksiz hadi sinirlendin madem tüm öfkeni seni sinirlendirene kus o ağlasın değil mi?
Sinirden ağlamak saçma, kırıp dökmek daha iyi.
Hem sinir kalmaz. ;)
Normal bir tepki. Bende gülmeye başlıyorum ama sonu iyi bitmiyor
ben öyleyim ve kendimi bu yüzden çok aciz hissediyorum. kendimi savunamıyorum bile bazen ağlamaktan.
Ben savunabiliyorum ağlasamda ama eğer çok kızmışsam bırak ağlamayı saldırgan oluyorum sesim bir anda değişiyor
Bende ağlarım ama bu güçsüz olduğum anlamına gelmez hele o gözyaşlarım bir bitsin onlardan intakamımı birşekilde alıyorum o zmn belalarını bulurlar savunmasız değiliz sende değilsin hiçbir insan güçsüz değildir benim sinirlenince sesim değişiyor saldırganlaşoyorum bambaşka biri oluyorum resmen
bazıları hemen ağlar sinirlendiğinde yapıları öyle ben ağlamam
Ben de o insanlardanım.
Malesef bu aralar bede
Kiskaninca sinirden agliyorum
Bu ben
savunmasız hıssettırıyor :<
Aynen.
Asla öyle değil
Kendilerini bu kadar yıpratmamaları gerektiğini
Dogru ama oluyor. .
Bugun ben gibi aglayarak yurudum berbatti
tırsak pısırık
Niye
bu kişi kızsa yapcak pek bişeyi yok o yüzden pek bişe düşünmem ama erkek sinirden ağlıyo , tırsak falan diye düşünürüm , çünkü ben sinirlendiğimde ağlamak yerine ortalığın mına koyuyorum :D iyi akşamlar
Sinirden ağlayan insanlar olduğunu düşünürüm--_--
En iyisi 👍
Benim gibiler.
Düşünmem.
Gıcık alıyorum
@Sudeddeem efenimm :d
insana bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar