Özgüvensizim, Hem De Aşırı Derecede. Lütfen Gören Herkes Bir Şeyler Yazabilir Mi?

Arkadaşlar dün denize gittik, herkes havalı havalı gezerken ben kendimi saklaya saklaya gezdim. Şişman falan değilim, sadece insanların bakışları sanki benimle dalga geçer gibi olduğu için utanıyorum hep. Bir kızı ekliyorum faceden, gerçekten çok beğendiğim bir kız oluyor ama isteği kabul etmiyor bile. Ya da instagramda takip ediyorum ama geri dönmüyor. Artık özgüvenim kalmadı. Yaptığım işlerde sürekli rezil olacağımı düşünerek hareket ediyorum, yolda yürürken 20 defa yüzüme ve üstüme başıma bakıyorum bir leke falan var mı diye. Trafikte tartışmaya girdiğim insanlar oluyor, beni dövecekler diye çok korkuyorum. Yolda yürürken omuz attıklarında bir şey diyemiyorum. Canım acıyacak diye değil, dayak yeyip rezil olacağımı düşünüyorum o yüzden heyecanlanıyorum hep. Kalabalık bir toplum içinde rahatla konuşamıyorum falan neden böyle ne yapmalıyım?
Özgüvensizim, Hem De Aşırı Derecede. Lütfen Gören Herkes Bir Şeyler Yazabilir Mi?