Evet arkadaslar. Burnum yamuk. Bu durum psikolojimi cok etkiledi. Onceden bu kadar takmazdim ama artik kafama cok takiyorum. Yolda yururken herkes burnuma bakiyormus gibi oluyor. Kafam onde yuruyorum. Biriyle yuz yuze konusamiyorum. Surekli saga sola bakiyorum. Kiz durumlarini biliyosunuz zaten. Hepsi dis gorunuse onem verir. Dis gorunuse onem vermeyen kiz yoktur. Kullandigim ilac nedeniyle estetikte olamiyorum. Takma kafana vs. Demeyin arkadaslar ayni durum sizinde basiniza gelmis gibi dusunup yorum yazin. Vallaha artik yasama istegim kalmadi hayat sıktı. Suratimi kacirarak yasayacagima hic yasamiyim daha iyi diyorum bazen.
Yasin kac? yegenim. Bu kadar taktigina gore 18 falan. hatta 15-16 diyecegimde sorun iptal olur diye sormuyorum. Sana istersen sufilmlerdeki cadilar gibi tam burnunun ucunda ben olan bir is arkadasim kadinin resmini gonderiyim. Madem ameliyat olamayacaksin; bunun baska yolu yok mu sence? Asilmayacak bir sorun mu sence? Okuyormusun? Calisiyormusun? Yaz yegenim. belki bir yolunu buluruz. Degil mi? Yegenim
Burnu ne büyük, ne çirkin artistler var haberin var mı senin hayranları deli gibi Seni bitirecek bir şey varsa kesinlikle burnun değil. Şu sergilediğin yersiz özgüvenin.. İnan burnundan daha itici.
Neymiş efendim "Suratimi kacirarak yasayacagima hic yasamiyim daha iyi diyorum bazen"
Allah göstermesin ama ya yüzünde büyük bir yanık veya doğum lekesi olsaydı?
Bu tür şeylere takıntı yapmanın alemi yok. Kişisel ve kariyer anlamında gelebileceğin en üst noktaya gelmeye çalış, insanlara yardım et ve daima gülümse.
En İyi Cevaplar