AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Sıralama şu şekilde:
Kova
İkizler
Başak
Yay
Aynen kova en zeki
oğlak kadar zekisi var mı yahu
sonrasında ise akrepler gelir sanırım
liderlik ozellıgı olan burc aslan olduguna gore aslandır.
liderlerin hepsi çok zeki tabiii canım
arkadasım neden kızyorsun.herkes kendı burcunu soyluyor.ama lıderlık vasfı olan burcun zeka sevıyesının yuksek olabılme ıhtımalınden dolayı soyledım.
kızmıyorum tamam :)
sabaha kadar eksılesınler.lıderlık vasfı olan ınsan cevrede on plandadır ve her zaman pesınden ınsanları ceker.bu da onun zeka sevıyesıni iyi kullandıgını gosteren ıyı bır ornektır
bence öyle değil :) çoğu çakallıkla ön planda.aslanları bol bol övmelisin.iyi gaza gelirler sadece.
cakallık sozu yakısmamıs.ıtıraf et hangı aslan erkegı senı bu hallere getirdi :)
tamam.yakışmamış olabilir.hayır koç erkeği :D
o zaman neden aslanları elestırıyorsun.aslan erkeklerı varsa bu dunyaya hızmet ıcın varlar :)
aslanları iyi tanırım.ondan eleştirdim.
bence tanıyamamısın.bıraz bencıl olabılırız lakın ustduzey yonetıcıler genellıkle aslanlardan cıkar.buyuk hızmetlerın hepsı aslanlar tarafından yapılır.yanımızdakı ınsanlara bazen kırıcı olabılırız ama toplumumuza faydamız asıkar
biraz mı bencil.kendilerinden başka kimseyi düşünmezler.toplumu mu düşünecekler.ilginç
hıc bu kadar bencıl oldugumu dusunmedım.tuhaf arkadaslarım cok az bencıl oldugumu soylerdı lakın bu kadar asırı degılız kımmıs sana boyle kotu ornek olan aslan sasrttı benı
Zeka gezegeni olan merkürğn yönettiği burçlar ikizler ve başak. İkizler burç başak yükselen bırç konumumda iken zeka özelliği berir
kerkes haliyle ilk olarak kendi burcunu sececek tabikide bende tamda bu sebeble balık diyorum
Kova burcunun zekası tartışalamaz tabi dahilerin burçları olarak anılıyor.
Her burçta zeki olanda vardır canım olanda vardır. Burçlara bağlamam bu işi
Canım yerine geri ze*klıolacak
yay burcu tabiki herşey hakkında bilgisi olan bir burç tek kusuru fazla özgür olması
Ikizler yuzeysel bilgi ama her alanda ama yay derin bilgi
Burcu ve yükseleni İkizler olan biri olarak. Bu konuyu tartışmaya kapatalım. :)
koç olması lazımdı ama terazi içinde büyüleyici zekası var deniyor
Başak ve Ikizler
Yönetici gezegenimiz merkür. Bu sebepten en zeki burç bu ikisi!
En zekisi bence kesinlikle akrep burcudur. Sonra da ikizler gelir
Hava grupları daha zeki :
Kova
Terazi ve
İkizler.
ben koç burcuyum kendimi o kadar da zeki hissetmiyorum
En zeki burç bence oğlak. Soğukkanlı ve zeki cevaplar verir. Annemden biliyorum.
Göktekilerin hareketinden etkilenmeyen bir ben miyim?
Her konuda yaşadığı çelişkilerle en son doğru yoruma ulaşabildiği için bencede ikizler 😊😊👍
İkizler tabikii ama ikizler olup cahil olan da çook
İnsanların kendileriyle alakalı burçlarla alakası olduğunu sanmıyorum
Başak tabi ki))
Aaa 1 yıl olmuş ne güzel 😀
Kova
Bunun burçlarla ne alakası var:)9
ben bir alaka kuramadım..
Tabiki ikizler. Bilim bu kadar gelistiyse ikizler sayesinde. Bogalara akreplere kalsaydik. Cilaliyi bile zor görürdük
Bence zeki olmayı burca bağlayan insanlar en 'gerizekalı' insanlar diyebilirim.
Oğlağım diye söylemiyorum kesinlikle tanıdığım ve gördüğüm ve bildiğim ve araştırdıklarım gösteriyor ki oğlaklar en zeki ve en çekici olanlar... Sonrasında akrep gelir ikizler de nerden çıktı? 😏
ben koc burcuyum ama bende arastirdim en zeki burc oglak burcu
bana göre
ikizler
yengeç
yay
başak
akrep
oğlak
terazi
boğa
kova
Terazi burçu saf gözükür ama kafasına birşeye takarsa mutlaka yapar. karşıdaki insanında samimi olmadığını anladığı taktirte karşıdaki insanı ölmekten beter eder hangi burç olursa olsun size hangi burç zeki
iikizler kafası iyi çalışır. kova kafası iyi çalışır. oğlak mütemadiyen çalışır.
zekiyiz ama çalışmıyoruz işte
yükseleni ikizler olan başağı bir oku bakim adamlar tam bir dahi :)))
Akreplerle kapışırlar ama zorrrrrrr
Burç, memleket, ülke, coğrafya bunlar kimsenin zeka ve karakterini belirlemez ancak belki etkileyebilir.
Yanlışlık var Balığım ama zekiyim dygusal değilim yani mantıksalaım
ya da ben kendimi değiştirdim :D
Bu durumun Burçlarla alakası yok, bu kişinin kendi zihnine beyin yetisine kalmış birşey, huy olarak burçlarda farklılık olabilir. Ama zeka konusunda burçlara değinmek biraz saçma olur.
Ya herkes kendi burcuna en zeki diycek işte klâsik Türk milleti
Her şeye rağmen vazgeçemediğim Başak en zeki ve detaycı düşünenlerdir. Öylesine zekidirler ki fazla düşünmekten bazen kafayı yiyecek gibi olurlar. Başak dışında bir de İkizler var.
Zeka burçlara göre siralanmamali Allah herkese eşit şartlarda akıl zeka vermiştir kimisi aklını zekasını kullanarak hayatını sürdürürken kimisi salakligin kitabını yazar 😁
Kim hangi burc tansa o burc daha zeki cunki millette bi bencilik var naparsin hadi o zaman aynisini bide ben yapiyim tabikide boga nalet olsun cok zekiyim beh yaşa ben...
ben oglak burcuyum bence oglagi hic te abarmamis gercekten oyleyimdir :D
Bence burçlarla bir ilgisi yok ama sorunun üzerinden cevap vermem gerekirse tanıdığım en zeki insanlar hep başak ve akrep burcuydu
Her şehrin iyisi kötüsü olduğu icin burclarinda iyisi kötüsü vardır bence sıralama olayı yanlış olur
Bence burçlarla alakası yok tamamen düşünce tarzıyla alakası var her burcun düşünemeyenide var kafasında 40 tilki dönenide
Maalesef ki zeka sıralaması koç> aslan> yay> ikizler> kova> terazi>yengeç> akrep> balık> boğa> başak> oğlak
Aramızda en zeki olanlar ateş gruplarından sonra hava sonra su sonra toprak grubundaki insanlardır. Toprak grubu da çok zekidir en sonda olduklarına bakmayın
Yani İnsanların karekterleri zekiliği vb. Burçlarla bi alakası olduğunu düşünmüyorum bence burçlar ile hiç alakası yok.
Herkes kendince zekidir bence. Bunun burçla alakası yok. Şu zekidir diye sınırlamayada gerek yok bence
Bence balık. Biz balıklara unutkan derler ama ben hiç unutmam ne iyiyi ne kötüyü.
Balıklar bence saf. Saf derken iyi niyetli, zararsız, duygusal insanlar ölüyor balıklar. Tüm tanıdığım balık burçları çok kibar insanlardı
Oluyor *
balıkları avlamak lazım ahah :D
Dikkat et de o balık misinayı koparmasın.! Laubalilige gerek yok!!!
Kova
Koç
Aslan
Balık
Yay
İkizler
Akrep
Başak
Oğlak
.
.
.
Bence zeki olmak burçlarla alakası yok bence zeki gibi davranan aptallar da var
Koç burcu tabiki dikkat edin dolandırıcı burcudur😃
Cok dogru eski sevgilimden bilyorum😅
Yengeç ve İkizler arkadaşlar kimse sorgulamasın :))
Bunu ben söyleyecektim ama 😔
ikizler ve kova en zekilerden, onun disinda oglak ve akrep burcunun da analitik bir zekasi vardir.
EN ZEKİ BURÇ İKİZLER BEN OĞLAKIM VE TAM Bİ GERİZEKALIYIM ya
Hayatımda gördüğüm tek canım oğlaksın demek isterdim ama sen bir ikizlersin iyi araştır :)
ikizlerim.. ikizler ve kova
Oğlak burcu çok zekidir.
Zeki olmak kalıba sığdırılamaz..
Her ayrıntıyı detayı detayına hatırlayan başak burcudur sonra kova daha sonra da ikizler gelmekte
Şimdiye kadar tanıdığım bütün kovalar zekiydi. Kendi burcum olan boğayı da es geçemeyeceğim
Benim bildiğim kova ve başak zeka konudunda öbürlerinden yüksek
Kızım sen kendin engellesene. Şahit olmadığım bir şeye müdahil olamam
Bence oğlak baya zeki oluyorlar liderlik huylarıda var
Aslanlar çok zekidir yaylarda öyle ama Yengeçler daha zeki kimseye göstermiyorlar
ikizler burcu olmama ragmen akrep ve kova burclarinin cok daha zeki oldugunu dusunuyorum