Bir erkeğe fiziksel olarak karşı koyabilmenin en kolay yolu ve etkili yolu nedir? sonuçta fiziksel olarak bizden güçlüler,taciz veya sataşma gibi durumlarda kendimizi korumak zorunda kalırsak ne yapmayılıyız? bu tür bi olay başına gelen var mı uyguladığı yöntem ve aldığı sonuç nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılSavunma sporları diyen arkadaşlar o tekniklerin sokakta net bir şekilde işe yaraması için en az 5 sene gerektiğinden bihaberler galiba. Adama sanki ondan hoşlanmış gibi yanaşıp ani bir şekilde kasıklara diz atabilir veya çaktırmadan çıkardığınız biber gazını suratına boşaltabilirsiniz. Bağırmak da kalabalık yerlerde çok faydalıdır, ama tekmeymiş yumrukmuş onlar çalışmayla hızlandırılmadan fazla iş yapmazlar kadınlar tarafında.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. 1- dizinle bacak arasına vur
2- baş parmaklarınla gözlerine bastır
3-tam kulağına avucunun içi ile şaplat ( denge merkezi orta kulaktadır. 5-6 saniye dengesini kaybedip şapşallaşacaktır- o ara kaçarsın )44 Yorumla- +1 yıl
+1
Valla bi gece arkamdan apartmana sarhoş girmiş heralde beni takip ediyodu.apartmanın kapısı da geç kapanıyo arkamdan çıkmaya başlamış merdivenleri.tam asansöre binerken bi baktım tutmaya çalışıyo beni bi itip tekme attım merdivenlerden aşağı yukarlanıp apartmanın kapısının camını kırmıştı kafasıyla :D düşüşü çok hoştu valla. tavsiye ederim geçir tekmeyi ;)
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Başıma gelmedi ama bununla ilgili bir şey izlemiştim televizyonda. Mesela saldırı ya da tecavüz anında ne yapmak gerekir diye. Çok enteresan şeyler söylemişlerdi; çığlık atmak, ıssırmak, tırmalamak, kusmak, işemek, bayılma numarası yapıp bir anda kaçmak.. vs vs gibi şeylerdi..
24 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
111Cevap
+1 yılBakar mısınız erkeklere canavar gibi yaklaşmak zorunda kalıyoruz , utanmalısınız erkekler. Melisa böyle bir durumla karşılaşırsan toplum içideyse çığlık atarsın değilse malum yerlerini tekmelemeye çalışırsın. Yanımızda şok cihazı , bıçak vs. taşımak zorunda kalabiliyoruz , çünkü erkekler kontrolsüz kuvvetlerini böyle hayvanlığa kullanıyor. Özgecanın da yanında biber gazı vardı ama erkek işte öküzse yapacak çok da bir şey kalmıyor. burada önemli olan erkeklerin kendilerini ve hemcinslerini sorgulamasıdır.
10 Yorumlaafedersin ama erkeğin sana uzak durmasını istiyorsan 2 3 yolu var biber gazı var birde bayan ayak gücü var
1 - biber gazını yanında taşı sana fiziksel olarak birşey yaparken biber gazını sık gözlerine
2 - bayan ayak gücü sana fiziksel olarak birşey yaparken ayakların işe girer ve testise bir tekme at ama bunu yaptıktan sonra acımaman lazım çünki adamın çocuğu olmuyacak :D 1 daha mantıklı bence ama ben deliyim diyorsan 2 yide yapabilrsin20 Yorumla
+1 yılkrav maga ogren
ya da aikido :) bunlar savunma sporlarinin basinda gelir ve gucu karsinizdakinden alirsiniz ne kadar cok guclu ise karsinizdaki okadar cok ona hasar verebilirsiniz prensibi ile uygulama yapar...
ya da elektroshok chazi sprey felan ama bunlar zaten o anda hemen hizli kullanilabilen birsey degil ya da ona karsi tetikte oluyor karsindaki :) o bakima savunma sporu yaparak reflekslerinizi hizlandirin derim00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSakin olman gerek. İlk şoktan sonra lütfen beni bırak ne istersen yaparım bağlamasından sonra çantandan ya biber gazı çıkaracaksın ya da bacak arasına güçlü bir tekme atabilirsin
tekmeyi vur zaten yerden kalkamaz. ondan sonra topuklu ayakkabın varsa bas üstüne.02 Yorumla- +1 yıl
bir arkadaşım ewe koşa koşa gelmişti nefes nefese kapıyı arkadan kilitledi birde n oldu ya diye sordum bu halin ne dedim.sinemadan çımış gece 23,30 suları ...ewe tek başına geliyormuş adam şeyini çıkarıp göstermiş kız olsan ne yapacaksın koşmaya başlamış herifte sallaya sallay peşinden koşmuş artık öyle koşamamış heralde ki bırakmış.
ne yapacaksın gece geç saatte yalnız dışaı çıkmayacaksın.gündüz bile olsa ıssız pis yerlerde gezinirken ayık olacaksın.10 Yorumla
+1 yılzor bir durum..
bence sen bunları düşünme..
düşündükçe çekecek çünkü..
sonuçta kimin ne olacağı belli değil ki
dövüş ustası biri bile sokakta tinerciler tarafından bıçaklanabiliyor
kimsenin garantisi yok yani
sen boşver bunları :) kitabını oku :P11 Yorumla
+1 yılGözüne tırnağını sok :) :D :D Sonra da kaç bütün gücün ile :)
70 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılvücudumuzun en sert bölgesi olan dirseğimiz bu iş için adeta bir savunma silahıdır
sert bir şekilde dirseğini yüzüne ya da daşaağına geçirdiğinde adam pert olur30 Yorumla bacak arasına sıkı bir tekme... tekme atamıyorsan yumruk da etkilidir. ama önce ılımlı yaklaşıp gardını düşürmen gerek. sonra zaten tekme attın mı istediğin kadar uzaklaşabilirsin.
20 Yorumlabiber gazı al baya etkilidir haa =)..Bir kere dersanede mal arkadaşın teki erkekler tuvaletini sıkıp kaçtıydı valla zor kendimize geldik =)))...
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D
+1 yılNe kadar spor yaparsan yap erkeğin anatomisiyle kadınınki farklı. Erkek daha güçlü yaratılmış fakat biber gazı gerçekten çok işe yarar kardeşim. Mutlaka her bayan çantasında bulundurmalı.
00 Yorumlalink böyle birşey değilsen normal bir erkeğe karşı koyman zor. Düşünme böyle şeyleri Allah vermesin :)
25 Yorumla- +1 yıl
haha :D
Çığlık atarak karşı koyabilirsin çok etkili olur en azından yardıma koşan olur hemde tacizci panikler gerçi psikolojik olarak kimin yanında çığlık atsan panikler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel olarak başa çıkamazsınız sizde mental olarak yapın tahrik edin kasık bölgesine sağlam bir tekme yerleştirin kalkamaz zaten akıl var mantık yok sizde de 😆
00 Yorumla Erkek her halıkarda kuvvetlıdır.
Korktuğunu bellı etme
Çok tenhada gezme .
Evet başıma gelmıstı
17-18 yaslarındaydım dövdüm sokak ortasında hatta yol ortasında
Bu duyguyu sevıyorum .))))14 Yorumla- +1 yıl
Ciddnmi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbe sitede başıma geldi malesef sinir bozucu şerefsizin teki işte kusura bakma ben o linki yollayan sen sandım çok sinirliydim.kızların ettiği küfürleri erkekler iltifat olarak algılıyolar.
ama erkeklerin kızlara ettiği küçücük bir küfür kızı acayip sarsıyo kahretsin bu kızlar ne işe yaramaz varlıklardır ya..!01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon yanlış gelmiş ilk satırı hiç okumadın farzet
Ağzını yüzünü dağıt ölürmü kalırmı düşünme özsavunma haktır. Olmadı yanında çakı taşı yaklaştığı zaman korkut
01 Yorumla
+1 yılbiber gazı.. yüzüne... iş görüyo ben de yaradı, çok acıdı, bişey de yapmamıştım halbusi ki Sonra aşık oldu bana ben de sinek ilacı sıktım ona :D
00 Yorumla
+1 yıl5 nokta var. karaciğer, gırtlak, kulak, çene, karın boşluğu. bunlardan her hangibirini sağlam bir yumruk geçirmen yeterli. hiç yakın temasa girmeye gerek yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabii kii mümkün..! Erkek dediğinin deKanı Canıvar. Önemli olan püf noktaları bilmek ve sakin olabilmek..!
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Bacak arasına tekme, en etkili yöntemdir. Ya da boşluğuna olanca gücünle bir yumruk at, iflahı kesilir. Daha da olmadı orta bir güçle gırtlağına vur.
00 Yorumlabence hiç gerek yok karşı koymana. yolda yürüyorsun diyelim. bi adammı geliyor. tipini beğenmedinmi, sakat bir şeyemi benziyor. soldan kır hemen ara sokağa :D
23 Yorumla- +1 yıl
:))))))))))
Bacak arasına tekme at erkeklerin en hassas bölgesi orası. Acı içinde kıvranır sende o ara hayvan gibi yumruklarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Denedjnmi hic
+1 yılbiber gazı bulundur yanında suratına sık ve cinsel organına tekme atarsan etkisiz hale gelir mümkünse çükünü koparıp eline ver
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak asla karşı koyamazsın.
Ancak toplumda taciz eden erkeğe müdahale edebilecek kişiler olursa kurtulursun.00 Yorumla
+1 yılbiber gazı gerçekten çok etkili yaklaşık 1.5-2 metre menzili var, ama adam dibindeyse cantandan yada kolayca ulaşabilecğin biryerde şok tabancan olursa adamı pert edersin yine.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldızlerıne calısıcaksın ve mıde kısmı. baktın olmadı tecavuze vs yeltendı hayalarına bas tekmeyı.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldenedin mi tekmeyi
- +1 yıl
savunma sporlarıyla ugrasmıs bırıne mı soruyorsun bunu :)
- +1 yıl
Hangi branş
+1 yılşeyine sağlam bir tekme at yerinden kalkamaz bile :D
00 Yorumla
+1 yılKasıklarına tekme at (uygun zamanı kollayarak) kesinlikle yere yığılır. Kaça fırsatın olur
00 Yorumla
+1 yılKardeşim Eğitimli Bir Kadın 1 hatta 2 erkekle Bile Mücadele Edebilir Rahatlıkla.
00 Yorumlaherhangi bir silah ya da bıçak gibi şeylerle tehtit etmediği sürece karşı koyulabilir. en iyisi yanınızda biber gazı bulundurun.
00 YorumlaDovus sanatlarindan birini ogrenebiliriz. Elektrosok cihazi ise yarar biber gazi da keza oyle
00 Yorumla
+1 yılspor sanatlarıyla uğraşman lazım hızlı vurmaktan çok nereye vuracağın önemli
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnereye
+1 yıldövüş sporu demişler eed bir de kaslarını güçlendir
00 Yorumlayanında göz yaşartıcı sprey taşı ve alt tarafına vur sertçe ayağınla ve kaç yardım iste
00 Yorumla
+1 yılWing-tsun tavsiye ederim.
Çok yakın mesafede oldukça etkilidir...00 YorumlaSavunma sporlarıyla uğraş fiziksel olarakta güçlenirsin
00 Yorumla
+1 yılİsirmak sürekli ve hızlı hareket etmek tırnaklarını gecirmek tekmelemek vs vs
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağlam bir tekme.
Olmadı koşarak akç..
kalabalık bır yerdeysen saldır ve bagır..00 Yorumla savunma sporları öğrenmeye zahmet ederseniz şayet ki erkek üstünlüğünden söz edilemez, ama tabiki siz de haklısınız "türk milleti" ve "spor" ifadeleri yan yana çok komik duruyor.
00 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi ama atabiliyorsan sağlam bir tekme bacak arasına. Atacak fırsatı bulamazsan hatim indirmeye başla:)
03 Yorumla- +1 yıl
kasıklara atılan tekmelerde belli bir siddeti geçmedikten sonra özelliklede dövüş sanatı gibi bir becerisi olmayan yurdum kızlarının atıcagı tekmeler bir erkeği çok fazla etkilemez.ben defalarca maruz kaldım bazen 5 bazen 10 kere aralıksız tekme attırdıgımda oldu inanın kolay kolay bişey olmuyor.inanmayan varsa deneyebilir ben hazırım.
+1 yılUmarım öyle birşey başına gelmez.
Kasığa sağlam bir tekme sonucu tüm erkekler tuş olur.20 YorumlaŞok cihazı al cebinde taşı ya da biber gazı en mantıklısı
Ben genelde kelebek falan taşırım03 Yorumlabiber gazı alabilirsin. birde elektro şok cihazlarından yaklaşınca ver coşkuyu:)
10 Yorumla
+1 yılBiber gazları var sprey olarak
Karate kursuna gidebilirsin.
bağırarak yardım isteyebilirsin.
Aslında çare çok00 Yorumla
+1 yılBayanların çığlık atması var. Güçlü bir sesle bağırırsan etraftaki insanların dikkatini çekebilirsin. Çevredeki insanların yardımını alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAikido öğrenebilirsin alt bölgeyi hedef alıp rahatlıkla etkisiz hale getirebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmdat diye bağır tacize uğrayınca meydan dayağı yer zaten tacizci geceleride karanlık ve ıssız sokakları kullanma ve erkeğede tecavüzcü muamelesi yapmayın çok saçma çünkü
00 Yorumla
+1 yılAl bir deodorant, lazım olduğunda kullan görme yetisini kaybetsin. Ne diyim başka
00 Yorumla
+1 yılKırmızı noktaya sağlam bir diz kafasına bir çanta nakaut ;)
00 Yorumlabağırabildiğin kadar bağır çığlık at sonra topukları yağla
10 YorumlaKarşındakinin boş anında hayalarına sağlam bir tekme 40-45 dakika yerde kıvranmasına sebep olur kardeşim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlta çalış ya avuçla sık ya da tekmele nefesleri kesilir
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloww hiç denedinmi
Cevap sahibi+1 yılDenemedim ama filmlerde gördüm öyle bir şey olsa ayakkabinin ucuyla tekmelerim
- +1 yıl
avuçlayıp sıkmak nedir ya 0.0 saygılar..
kalabalık bir ortamdaysan tek başına bulaşma avazın çıktığı kadar bağır gerisini hallederler zaten
10 Yorumla
+1 yılİki bacağının arasına bir tane indirmek fırsat bulunabilirse eğer..
11 Yorumla
+1 yılfiziksel saldırı olarak bişey yapman mümkün değil en kısa yolu biber gazı taşıman sıktıkdan sonra kaçarsın direk
00 YorumlaDşrek kasığa çalış. Hayati organa bir tekme bir yumruk olduğu yere gömülür direk.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarın boşluğu ve makat arası vur bir tane yere yıkılır çok şiddetli olması önemli değil ama yıkar
00 Yorumla
+1 yılPenisine sağlam bir tekme atarsan sittin sene yerinden kalkamaz 😄
110 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhaha okadar kolaydı :D
- +1 yıl
Aynen kolay ve basit
Gizli Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Şimdi sen sana şaf atan herkese tekme atarsın adamı öldürmede 😂
Gizli Soran+1 yılhaha yok be :D
- +1 yıl
Şaka ya gelmez bu iş ölme olasılığı var çöyle sudan sebeplerle kimseyi tekmeleme😂
Gizli Soran+1 yılyok tekmelemem ya sakin :D
- +1 yıl
Ama baktın iş ciddi yani şerefsiz çok sana zarar verecek ozaman her şey mübah
Gizli Soran+1 yılişte ozaman bitti :D
- +1 yıl
Yani bir ata sözü derki benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın
En Hassas bölge oraya tek tekme ile yere yatirirsin ölme riski bile var
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı