ben daha 3 yaşındayken annemle babam hayatını kaybetmiş abimle bana babannem baktı ama 4 sene önce onuda kaybettik babannem öldükten sonra geçinemedik mecbur çalışmaya başladık hafta içi tüm gün çalışıyordum 1 gün tatilim dede part time günlük iş yapıyordum abimde çalışıyordu kazandığımızla zor geçiniyorduk zaten bu kendine araba almak istiyordu kaç kere dedim durum yok bankaya gitti tabi kredi vermemişler çünkü doğru dürüst kazancı yok gitmiş mafyaya bulaşmış onlardan para istemiş 1 sene içinde öderim diye arabayı aldı hergün gezmede kazandığı parayı aracın mazotuna içkiye veriyodu zaten parayı ödeyemeyince adamlar kac defa uyarmış 2 defa öldüresiye dövdüler en son bunu öldürüceklerdi benim kız kardeşim var al senin olsun demiş adama geldi bana arsız gibi anlattı evden çıkacaktım zorla alıkoydu hiç utanmadan vicdansızca beni o adama götürdü korkudan titriyodum resmen adamlar beni aldı uzaklaştık ordan saatlerce ağladım çok uzun büyük bir binaya geldik o gece adamla birlikte oldum mecburen ertesi gün abimin yanına dönmek istemiyordum ama adam vicdanlı çıktı seni onun yanına göndermem böyle şerefsiz seni pazarlar dedi bende teşekkür ettim orada kalmaya başladım çocukluğumdan beri insan gibi yaşıyorum ezilerek yorularak emir alarak değil hatta seneye üniversite sınavına bile gireceğim o abim öldümü kaldımı bilmiyorum ama umrumda bile değil bana bunu yaptı karşımda ölse umursamam.
Güncellemeler
+1 yıl
:)))))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar