Sİgara içen kızlar itici mi?
Bir arkadaşım itici geliyor bana dedi çok güzel olsa bile sigara içiyorsa soğurum dedi.
Bir arkadaşım itici geliyor bana dedi çok güzel olsa bile sigara içiyorsa soğurum dedi.
Türk kadınları erken yaşta çöker.
Bile bile sigara da içmek daha çabuk cokertecek bedenlerini.
Doğum desen ayrıca.
Yani sigara ciddiye alınması gereken sağlık problemine ek olarak ayaklı bacalardir dumanı salanlardan.
O koku sinen koku berbat itici ayrıca.
Ne zaman sigara içen bir kadın görsem kusasım geliyor.
Sigara sevmeyen birine zaten her türlü itici gelir. Onun dışında kişiye ne kadar yakıştığına, nasıl içtiğine bağlıdır. Bana da yakışmadığını söylerler mesela. Hayatımda olan kızlarında kimilerine yakışıyordu, kimileri ise itici geliyordu.
valla içiyorum ben sıkıntı eden yaklaşmasın yanıma bu kadar basit :D sokakta yürürken içen hatunlar sadece batar bana da ama sigara da içerim nargile de içerim kafama eser alkol de alırım kimin nasıl baktığı ne düşündüğü umrum değil yani ;)
Bebeğim , sigara içmek sağlığa zararlıdır. İçiyorsan eğer insanların ne dediğini umursamayacaksın fazla. Sigara kimseye yakışmaz.
Haklısın ablacım :*
Teşekkür ederim :)
Cevap
59Cevap
Ben bir bayan olarak yorum yapayim, sigarayi genelde hava civa icin icerler kizlar, sanki sigarayla artistlik yapilir gibi bii zihniyet var nedense.. Genelleme yapmiyorum elbet ama dedigim gibi cogu, ama bazilari derdinden sikintisindan icer, derdine bir yoldas gorur onu ben sahsen o yuzden iciyorum kucuk yastan beri. Kurtulmak istiyorum elbelt ama anca baska bir derttas bulunca artik :)
Cinsiyetçilik yapılacak bir konu değil. Sigara içen İNSANLAR iticiler.
Kullanmiyorum
Kullanan hatunlara yorum yapmak istemiyorum
Saygilar.
Evet bncede itici bir erkeğin içmeside itici nefretlik zıkkım işte ne yaparsın
Dumanı suratıma doğru tutmadığı sürece problem yok.. Bir de, üzerinde sigara kokarsa olmaz o iş
insanların itici demesinin ya da güzel demesinin ne önemi var buna göre mi içeceksin? sağlıksız işte arkadaşım nesi güzel olabilir
bunu aslında genellememek gerekiyo ama benim hoşuma gitmiyo kimileri içerken çok farklı oluyo mesela Fight Club'taki kadın o kadının içmesi havalı ama genelde hoşuma gitmiyo
evet itici bir kızın saçı başı eli ağzı sigara kokmamalı istediği kadar güzel olsun bana çekici gelmiyor
sigara içen biri olarak ben dahil herkesin içmesi itici sadece kızlar için değil
hemde nasıl itici ağzının içi leş gibi kokar dişler sarı sarı ıyy insan bir öpemez bile :D
sabah sabah içiyorlar ya, ağız kokularını duyumsuyorum resmen.. o zaman diyorum ki "eşşeğin bokonu için" diyorum..
benim içinde öyle. kız arkadaşlarımın hiçbiri sigara içmiyordu mesela. bazı erkekler için bu önemli olabiliyor.
İtici o ne öyle ya. bide gerileme gerileme icmeler yok mu eskiden sokakta icilmezdi kız. simdi babasından sigara istiyor
sacmalama. cok cekici tabi ki de.
gerci nasil ictigine bagli.
sigarayi nasil ictigin cok onemlidir
Karşı tarafa rahatsızlık vermiyosa skntı yok ama genel olarak sağlığa zararlı herkezden önce kendini düşünmesi gerek
Tekel 2000 içen kız gördüm sanırsın ınsaatcı ağız kokusu dış sararması vb. Durumlar malum içmeyin kızlar
İçiş şekline göre :) Bazıları itici de bazıları değil :)
Sigara kokmadıktan sonra sorun yok. Kadın dediğin buram buram parfüm kokmalı.
Benim içmem mümkün olmadığı için anlayamayacağım. 😕
bana gore itici dusunun cok guzel tatli bir kiz sigara yanik tutun kokuyor igrenc
İtici olmasada kendim kullanmadığım için hoşuma gitmez b
kımı kıza yakısmıyor itici oluyor ama kımı kızıda daha seksi gösteriıyor
Ter kokan bir kokarca erkek sana çekiyse banada o kız çekici :))
böle yolda yürürken felan içenler itici geliyo ama mekanda felan otururken olabilir tek tük
Yalan hepsi hikaye... ;)
buldumu cinlop gibi kızı birazda cilveliyse bak nargile bile içer ;)
Erkekler bile itici olurken kadınlar neden itici olmasın ki
sıgara ıcmek bazı kadınlara cok yakışıyor !!!
bir kere çok iğrenç kokuyorlar...
hayır aksine çok çekici.
sokakda yürüyerek uzun lark içiyorsa itici
Doğru söylemiş. Çok itici.
sporcu biri için evet
yolda yürürken içmeleri itici
ne alaka ya içer içer kime ne
Evet iticidir bir bayana yakışmıyor
Bir nebzede olsa öyle , ama çok da önemli değil
erkeğe yakışıyor da kızda sevmiyorum
Pek yakışmıyor diyelim
normal bir durum i nerdde esitlik :s