yaptıysanız o an sebep neydi? pişman oldunuz mu sonra?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evet yaptım.o kadar kararlıydımki işi garantiye almak için uçurumun ucuna dar ağacı kurdum. ilmeği boynuma geçirdim. yanıma aldığım üç kutu ilacı içtim. ve yine yanıma aldığım tabancamı şakağıma dayadım. kendimi uçurumun boşluğuna bıraktım. tam bırakırken silahıda ateşledim. bu kadar garantiye almıştım işi. ama ne oldu. uçurumdan atlarken oluşan sarsıntıyla şakağıma dayadığım tabanca kaydı ve ateşlendiğinde çıkan mermi boynumdaki ipi kesti ve aşağıdaki denize düştüm. denize düşmemle içtiğim ilaçları kustum. balıkçılarda beni kurtardı. beceremedim yani.şaka şaka ama bu gerçekten denenmiş bir intiharmış. adam yinede ölmüş. ne ilaçtan ne ipten nede silahtan. denize düşünce soğuktan donmuşmu ne öyle bişey. hem ben kendimi çok seviyorum. bana bişey olursa yaşayamam :)
Daha gençken böyle bi aptallığa kalkışmıştım. Gece köprülüklere çıktım, kendimi sarkıttım, atlayıp atlamamak arasında birkaç saniye düşündüm. Sonra ya ölmez sakat kalırsam, ya öyle olursa, ya böyle olursa derken; belki de biraz korkuyla tekrar yukarı çıktım. Bi süre daha avare dolaştım ve eve döndüm. İlk ve tek girişimim. Daha önce düşünmüş ama yapmamıştım. Şimdi o anları düşündükçe kendime kızıyorum.
HİÇBİR ŞEY İÇİN CANINI VERMEYE DEĞMEZ.
Hani var ya Senin için ölürüm diyenler. O iş o kadar kolay değil işte. Şiirlerimden birinde bi, söz var, çok sevdiğim:
Sana olan sevgimi ölümle sınama sevgili
Hem ölürsem seni sevemem ki...
insanin kendi canina kiymasinin affi yoktur.ben bunu bile bile yaptim cunku aklim basimda degildi.hayatta o kadar mucadele vermistimki.yorgun dustum.psikolojimde alt ust olmustu.bir aksam kendimi kaybettim yol boyu gidip bir yandan agliyordum.neden ben dedim.ve hizla gelen bir araca aldirmadan girdim yola.ve aracin ani freni.olmeyi bile beceremedim hafif siyrik ve eziklerle atlattim.evet yasamak guzel belki ama ayakta tutacak etkenler olmasi lazim.
üzüldüm :(
hep merak ederdim insanlar neden bunu düşünecek kadar kötü oluyor, daha sonra gerçekten haklı sebepleri olabiliyor kendilerince ben de bir dönem düşündüm,ama yapamadım :(
Cevap
26Cevap
Belli bir sebepten dolayı değil, üst üste gelen hayal kırıklıkları ve umutsuzluktan dolayı bir-iki defa ciddi ciddi düşündüm ama sonra , belki her şey daha güzel olabilir diye ve geride kalacakları düşünerek vazgeçtim.İntihara kalkışıp yapamamak gibi bir durum olamaz, intihar etmeyi tam anlamıyla düşündüysem, ölmeyi başarabilirim.Ama etmem için çok çok geçerli bir sebep olmalı.Etmeyi düşündüğüm durumlarda iyiki yapmamışım diyorum.Her şey çok daha mı güzel, hayır ama olabileceğini düşünüyorum hala.
Hayır tabi ki. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Ayrıca intihar gibi bir saçmalıkla uğraşacak olsam kesin ölümü tercih ederdim. Ne uğraştıracağım milleti.
bir arkadaşımın çok güzel bir yorumu vardır bununla ilgili
intihar edeek adam intihar edeceğim diye ortalarda dolanmaz gider vekendini öldürür hepsi bu . gerisi ilgi çekmek içindir reklam içindir.
sebepsiz bir şekilde intihara kalkışmadım, üstüne üstlük pişman da değilim. Marjinal gözükmeye çalışıyorum...asdsadasd
:D
yok kalkışmadım. kalkışsam ölürdüm zaten kendimi öldürebilcek kadar da becerikliyimdir yani :D ama ne gerek var :D
evet..agir depresyon gecirmistim
2 x denedim sonra aklim basima geldi Allahin sevdigi kullarindanmisimki Allah canimi almadi dedim ve ucuncuyu denemedim..
Allah bana bunu yaşatmadıgı sürece nefes almaya devam edicem :) Allah verdi o canı bize allah alır ;)
hanimiş :)
Hayır hiç işim olmaz
intihar hayat mücadelesine yenilmiş saçma sapan duygular besleyen psikolojisi bozuk insanların baş vurduğu iğrenç birşeydir.
ALLAH verdiği bu canı ALLAH alır
intihar büyük günahlar arasındadır ki öbür tarafta kıyamete kadar nasıl canına kıydıysan o şekilde devam edersin kurtuluşa gitmek değil başlangıca gitmektir.
Kalkışmadım, kalkıştığım an bitiririm. Gösteriş yapmaya gerek yok.
hayır kalkışmadım ama yakında pişman olmadan intihar etcem ona eminim
neden
çok bunaldım hayatımdan
Gerek duymadım, herkes gibi benmde kötü anılarım hatırlamak istemediklerim oldu ama ASLA !
yok yhaw, hiç denemedim ama aklımdan da geçmedi değil hani :D
kendimi öldürüp intihar süsü vereyim dedim, süsleyince çok tatlı oldum, öldüremedim ya la ://
Evet, hala arada bir uğrar geri gider yapsam mı amaçsızlık falan filan işte...
birkez yaptım, düşünce suçuncan içeri atılmıştım sabah idam edeceklerdi
baldıran zehiri içtim ama bünye çok kuvvetli
şakamı bu :DD
pişman olacağım hiç bir şey yapmamaya çalışırım hayat yaşamaya değer ne gerek var intihara zayırlar intihara kalkışır
dünyada çözüm gibi gözüksede
sonrasında sorun'un başlangıcı
8 numara şiş ile çok düşündüm ama kıyamadım :((((((((((8
evvet :(
çok aklıma geldi ama plan kurup uygulama aşamasına gelmedim.konu ise aile içi geçimsizlik.
hayır kalkışmadım. Allah kimseye içinden çıkamayacağı bir durumla sınamasın
Kalkışmadım kalkışırsamda ölürüm o kadar beceriksiz değilim
yok hacı kendimi çok seviyorummm dünyaya bu kötüğü yapamam :D
o kadar da kaybetmedim kendimi, tabiki hayır
yok olmadı olacağınıda sanmıorum.
Son pişmanlık fayda etmiyor :(
denedin mi hiç
neden peki
Küçük yaşta ailen ayrılırsa ANA bir yanda BABA bir yanda sen orta da bir piç miş gibi kalıyorsun hangisine gidersen git en fazla 10 dk yüzün güler o da öpmeye koklamaya kıyamadığın anneni ve babanı gördüğün için ilerleyen zamanda ise geri döneceğini bildiğin için ... :( Neyse .
BABA da Desen yine aynı ne deyim ki :( kaç sene geçti ama unutulmuyor işte :(
bu durumu yakın zamanda ben de yaşadım :( senin adına da üzüldüm. en azından hayattalar öyle bakmak lazım
düşündüm ama kalkışmaya erindim.
:)
allah korusun insanı o psikolojiden
35'ten sonra kısmetse.
evet kalkıştım ama tövbe ettim sonra .
Hiç kalkışmadım işim de olmaz umarım
Allah korusun böyle düşünceden.
Hayır hiç kalkışmadım
çok şükür kalkışmadım
aman aman aman kimse yapmasınnn...
bu işler fani işler:d
Bi anlık sinirle kalkıştım pişman oldum sonra.
hayır kalkışmadım .
pişman olunur
yok olamdı
hiç kalkışmadım ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar