Resmen ağlama krizine girdim, kendimi durduramıyorum..

Çok kötü bir dönemden geçiyorum.Psikolojik destek bile almak istedim ama devlet hastanesine gitmek zorunda kaldım ve oradaki doktor da 2 seans dinleyip gönderdi.Hiçbirşey yapmıyorlar zaten herkesin söylediği şeyler söyleniyor hep.Başıma neler geldiğini anlatmam çok uzun sürer fakat sonuç olarak etrafımda ailemden başka kimse kalmadı ve yalnızlığın doruk noktalarını yaşıyorum resmen.Biraz sosyalleşmeye ihtiyacım var ama dışarı çıkacak kimsem yok.Evdekiler de evde iş yapıyorlar incik boncuk gibi onları satıyorlar falan bütün gün onlarla uğraşıyor annem babam.Okula zaten gitmekten nefret ediyorum,haftasonu gelsin de o insanlardan uzaklaşayım ailemin yanında olayım diye bakıyorum, ama bütün hafta sonu evde oturuyorum.Bugün de plan yapmıştık evdekilerle kendimi hazırlamıştım yine işleri çıktı iptal oldu bütün program.İçim patlayacak resmen kimseyle konuşamıyorum,dışarı çıkamıyorum saatlerdir ağlama krizine girdim resmen durduramıyorum kendimi.Ölmek istiyorum sadece intiharı bile düşündüm o birkaç saat içinde okadar bunaldım ki..Hiçkimse beni umursamıyor dünyanın en zavallı ve yalnız insanı gibi hissediyorum kendimi.Ne yapmalıyım bir akıl verin
Resmen ağlama krizine girdim, kendimi durduramıyorum..