Kişilik & Karakter Yükseleni Boğa olan Başak burçları nasıldır? apoln Takip Et Xper 2 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar böyle günlük burçlara falan inanmıyorum veya sadece tek burç özelliklerine de inanmıyorum size sorum Yükseleni boğa olan başak burçları nasıldır? Güncellemeler+1 yıl yanlış anlaşıldım günlük olanlara inanmıyorum ve yalnız tek burcu verenlerin tam ifade ettiğini inanmıyorum Yükseleni Boğa olan Başak burçları nasıldır? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KraliceBlankaa Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl duygusal... 1 4 Yorumla apoln +1 yıl başka ? Yorumla KraliceBlankaa +1 yıl romantik,aşık olamayı seven, anlayıslı tipler Yorumla apoln +1 yıl Şunu söyliyim çok zor aşık oluyor ve aşık olduğu zaman unutması zor oluyor unuttuğu zaman da artık tınlamıyor çok doğru hayatım da 2 kez sevdim 2 sinde de dilim yandı Yorumla KraliceBlankaa +1 yıl dogru Yorumla
ToprakEf Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl inanmıyosan niye soruyon kardeş. 0 2 Yorumla apoln +1 yıl ya günlük falan inanmıyorum ama genel yükseleni falan dahil olduğu zaman bir nevze inanıyorum Yorumla ToprakEf +1 yıl link Yorumla
En İyi Cevaplar