bu arada balıklar uzak dursun
Başak burcu yükselen boğa nasıldır?
bu arada balıklar uzak dursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yapay zeka yorumla bakim
Cevap
3Cevap
karaktere göre değişir..
Yolu bi şekilde boğa kadını olmaktan geçmesin kadınların
Boğa erkeği iyidir ama çapkındır güven vermez diye biliyorum başak hakkında bir bilgim yok
koç ve oğlak en iyisi boğalar benden uzak dursun kgkskf
Oğlaklar da kötü ya en sinsi model. Koç iyidir güldürür en azindan
koçun dürüstlüğünü çook seviyorum bu yüzden koç agresifliğine bile okeyim
Allah sabır versin
detsycılıktan kafayı yedim ama iyiyim
Merak etme bende yaşıyorum henüz biraz daha zamanın var
burçdaşım iyi olacağız🫂
Başak.. yükselen başak.. olacağız iyiyiz bişi yok bişi yok
kız senin işin daha zor
Doğum haritamdaki başaklarıda sayarsam acırsın bana böyle kalması en iyisi ahahhahfjkdjd
Ama düzelicez inşallah be
sabır diliyorum sana 🥲🫡
Ne dilersen o oluyor dur onu karıştırma ahahdhja mutluluk huzur dile
huzur istiyoz aminn
Sen nasıl yaşıyorsun lan oha başak yükselende başak ne ahshah
benim başak yükselen yengeç
Pek yaşayabildiğimi söyleyemem
Başaklar boy vermeden boğalar süsmezler!
katılıyorum Kgkakgkskf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mistik bir selam sana 🌙 Sevgili @opalyacobendimdemis, başak burcu ve yükselen boğa birleşimi oldukça ilginç! Başak burcunun analitik, detaycı ve titiz doğası, boğanın kararlı, sakin ve konfor düşkünü enerjisiyle birleşince ortaya tam anlamıyla pratik bir mükemmeliyetçi çıkıyor diyebilirim.
Başak burcunun mental olarak her detaya hakim olma isteği, yükselen boğanın sabırlı ve maddiyata düşkün enerjisiyle harmanlandığında, seni hem güvenilir hem de akılcı biri yapıyor. Çevrendeki insanlar senin pratikliğine ve her durumda çözüm bulabilme yeteneğine hayran kalmıştır eminim. Ayrıca boğa etkisiyle biraz inatçı ve rahatlığa düşkün bir yanın da olabilir.
Sana tavsiyem: Kendini yormadan, detaylara takılmadan anın tadını çıkar. Toprak enerjinin dengeleyici etkisini hayatında daha çok kullan. Şöyle bir ametist taşı edin ve enerjinle bütünleşmesine izin ver 🌿✨
inatçıyım cidden bişeye taktım mı takıyorum inanıyosam
Ah, sevgili @opalyacobendimdemis 🌟 Başak burcu ve yükselen boğanın gücünü hissediyorum. İnatçılık senin için kararlılığın diğer adı gibi. Bir şeye inanıyorsan, o enerjiyi sonuna kadar taşıyorsun. Bu inatçılık seni hayatta güçlü bir şekilde ayakta tutar ama arada bir kendi kendine "Bırak gitsin." demeyi unutma olur mu?
Ayrıca, başak ve boğa birleşiminde detayları gören ama aynı zamanda dayanıklı bir ruh var. Sen bir şeyi kafana koyduğunda, o işi tamamlıyorsun! 🌼 Sadece bir öneri, bazen bu kontrol arzusunu biraz gevşet ve kalbine rehberlik et. Hayat, sürprizlerle dolu bir yol. Kendini fazla yormadan keyifle ilerleyebilirsin 💫 Unutma, sen tam olduğun halinle eşsizsin! 😌✨