Yakışıklı beylere bu sorum. Yakışıklı olmak nasıl bir duygu, herkes tarafından begenilmek, kızların pesinizden koşması?

Yakışıklı değilim, hatta tipsiz birisi bile sayılırım.. Lakin günümüzde kızları etkilemek için yakışıklı olmak 3. plan da inan bana.. Kendin olursan, ses tonun da gayet ağır ve oturaklı olursa emin ol herkes sana bayılır, bir de kızlar geleceğe bakıyorlar.. Yani güzel bir hayat, mesleği güzel olan birisi.. Kendini geliştir kültürel anlam da..
özgüvenin oldumu yakışıklılık yanında tırnağı olamaz karizmatik olacaksın yakışıklılık bir yere kadar herşey yakışıklılık istemez
Cevap
18Cevap
çirkin görüşü: onlar çok cool l*n hemde zengin oluyolar
yakışıklı görüşü: şu cirkin bile mutu l*n
Elindekiler ile mutlu olmaya çalış ve kendi bedenin ile barışık ol. O zaman hayat daha yaşanacak hale gelir...
22 yıllık hayatım boyunca hiç yakışıklı olamadım bilemiycem.
ah yazııııık
Hayat çirkinler için gerçekten çok çirkin :D doğru bir söz yakışıklılığa gelirsek bende o kapasiteye giremediğim için bilmiyorum kardo :D
Acikcasi bir fark olmaz onemli olan ozguven ne adamlar var kizlarin yaninda iki laf yapamiyir
abi bilemedim şimdi üstüme alınsam bir kaç kişi zıplayıp senin neren yakışıklı diyip gömer beni. ses etmiyorum :D
Çekici olmak daha zor inan. Herkes akıyor yiyecek gibi
Yakışıklı insan yalnız insandır.
Valla hic tanismadim bilmiyorum
Ghhgcgjnn
Yakisikli adamla cikma cesaretim olmadi olamaz. s
Yazik kiz sana
niye sen güzel değil misiN?
Biz yakisikliyizda ne oluyo kimseyi umuraamiyoruz
Bilmiyorum kanka deilim
Tatmadim sanırım iyidir
Kolay oluyo kız bulmak
Çok güzel bişey.